Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 75767778> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....ajde probat ćemo nešto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
tija vrt ti je prekrasan
![]() super si ti to posložila i baš mi je žao što smo daleko ![]() moram napomenuti da mi je stvarno jako drago da ste nam se ti i mali gogo vratili ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
O Tija, drago mi je vidjeti da si opet s nama!
Ono jesensko pretumbavanje ti je u potpunosti uspjelo, baš lijepo svaka biljka dolazi do izražaja.
Majstor fotograf s ovom slikom može na natječaj
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Uuuuu, vrt ti krasno izgleda!
Kod tebe kao da je početak ljeta, sve se razraslo i pršti ljepotom.
Baš kao da su se sve biljke uredile za fotografiranje. Ma znaju one bit prave pozerice ponekad, zar ne
![]() A umjetničko oko tvog supruga neću ni komentirat. Kao da je režirao prizore u studiju, upotrijebio specijalnu rasvjetu.... pravi profić!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pozdrav Tija, ovo je proljeće u tvom vrtu pokazalo kako si dobro lani sve slagala, premještala, nadopunjavala.......sad možeš zasluženo uživati a vjerujem da će i ljeto pokazati punu raskoš
![]() Da....šteta da ti nisam bliže barem bismo ponekad kafetarile i vratila bi se doma sa kukurjekom
![]() Pohvala fotografu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Rekoh ja da je pravi greh da prođe proleće bez slika tvoga vrta.
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivan je kukurjek,zao mi sto nisam blize
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Da i zaboravila sam napisati imam poveću količinu malih kukurjeka, sami su se rasijali pa ako ima nekog iz blizine zainteresiranog može doći po njih jer neznam kako će se ponašati u paketu.
A to su ovi;
![]() |
|
![]() |
|
Radosnice pa i nije puno toga promijenjeno, zapravo neznam što si zadnje vidjela, ali bilo je jedno pretumbavanje u ljeti, ali s trajnicama, a lukovice sam samo dodala, mene ti više ovo što dolazi poslije zanima kakvo će biti.
Cimicifuga, Rosa2, Baka,Gioia, Zvrkice, hvala na toploj dobrodošlici!
Mari 5510, kad sam stvorila? Pa u međuvremenu.
![]() Bako hvala na tri puta WOU, bude još toga za WOU, barem se nadam i meni je svaka nova postava iznenađenje.
Zvrkice dragi se zahvaljuje na svim komplimentima!
Vesna, vidiš vidiš nije mi palo napamet upotrijebiti čuda Photoshopa, ja si budem "nadodala kvadrate" u vrtu.
Forzicija, Lukaccc, Sarajka, Lora, Rein hvala na lijepim riječima, gode.
Dzomba o Carskoj kruni ti neznam puno osim da je lukovičasta biljka i da mi smrdi ko pokvareni luk, ali da je efektna, efektna je....hvala na svemu.
Perla.....potaknula si me na svašta, pa i na povratak ovdje s temom, ja se zahvaljujem, a Hoste su krenule polagano van za sad mislim da su sve na "broju".
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Proljeće u punom sjaju!Stvarno ti se isplatio trud oko onog pretumbavanja!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
presladak mali gradski vrt
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Oh!!! Kako si sve lijepo uskladila...boje,cvijece...sve je samo za pohvalu...fakat prelijepo...neznam sta reci....vidim da i ti imas(mislim da se tako zove) Carsku krunu-zuti visoki cvijet...prelijep je,javi mi nesto vise o njemu
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e pravo za uživanje,svaka čast,stvarno puno urađeno i krasno
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
vrt je zaista predivan, priča od početka do kraja, nemam što za nadodati!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
ovo je melem za oči. zaista imaš predivan vrt!!!
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Prekrasan vrt svaka čast na trudu!!!!
![]() |
|
![]() |
|
v e s n a ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
Zablistala si u punom sjaju.Mislila sam da je fotomontaža,
![]() |
|
melody - dubrovnik
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Dobro nam dosla natrag
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() pravi proljetni ugodjaj ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 75767778> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |