Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše vikendice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše vikendice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 32>
Korisnik
Poruka
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 21:22
WOW kako je predivno baš bi voljela da sam bliže pa da uživo vidim sve ovo svaka čast!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 09:54
Samo se pitam od kuda ti tolika energija, sve obiđeš i sve posadiš i održavaš???

Svaka ti čast!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:34
E da ste lani bile ovdje vidjele biste da ništa nije ne moguće. Svi su uvijek došli u Skradnik, to se zna, tu je prava uživancija, iako je moja prva ljubav ipak more.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 10:33
Sve je prekrasno, ali uvijek me najviše oduševi kad iz svakog kutka vrta proviruje tvoja umjetnička duša:
Kome bi drugom do Triši palo na pamet da biljku ogradi šišarkama? Smile
A vidi kako je to divno ispalo. Kao adventski vjenčić na proljetnom suncu, postavljen u slavu buđenja majčice prirode.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 11:37
a imaš ideje,svaka čast
jel hodaš preko ovog mostića onako za zabavu..
kad bi ja prešla preko njega,to bi bila havarija
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 15:25
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

Sve je prekrasno, ali uvijek me najviše oduševi kad iz svakog kutka vrta proviruje tvoja umjetnička duša:
Kome bi drugom do Triši palo na pamet da biljku ogradi šišarkama? Smile
A vidi kako je to divno ispalo. Kao adventski vjenčić na proljetnom suncu, postavljen u slavu buđenja majčice prirode.

Vau, uvijek me iznenadiš svojim posjetom,a o lijepim riječima, koje mi uputiš - neki mogu samo sanjati, a ja sam ta sretnica, koja ih od tebe s radošću primam.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 15:27
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

a imaš ideje,svaka čast
jel hodaš preko ovog mostića onako za zabavu..
kad bi ja prešla preko njega,to bi bila havarija
Draga moja nadam se da ćeš jednom kad opet napravimo kod mene feštu preći preko njega, a možeš i prije, samo dođi, bit će mi jako drago. Preći možeš slobodno jer mm broji oko stotke, a nas dvoje zajedno stojimo na njemu-pravi je kremenko most.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 16:07
Triso ovo je pravi raj,a ti puna energije ,svugdje stignes,sve ti je sredjeno i divno
ne znam da li ces sta posaditi oko jezerceta,fino bi izgledalo da posadis hemerokalis ,ukrasnu travu ili sta god ti zelis
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 16:09
Naravno Gio, spremamo se u Buzet, pa već je na popisu neko vodeno bilje, lopoč mi je malo preskup, ali bit će sigurno nešto drugo, a i hemerokalis bi bio prekrasan, hvala ti.
RIJEKA

Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 16:36
.... aaaaaaaaa moren ja sest na mostic i malo hitit povraz,
as morda cagot i zagrize za gradele ......Wink
ex rijeka53
mojblog
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 17:52
Baš bi bilo super, samo ako imaš moć da z desetak mićih ribic nahraniš sih nas.

Tri dana provedena u vikendici prošla su kao i uvijek radno - ustvari udarno.
Svaš ta se radilo. Najprije smo raskrčili livadne muzejske eksponate i razmjestili ih

Kariola i ove polubačve napunili zemljom, slijedeći put ću tu nešto posaditi

Zadovoljna sam kako napreduje mojih 5 lani posađenih aronija

Susjed je vrt  u jesen izorao, a sada potanjurao i pofrezao, a prij toga bacila sam vreću vapna i vreću gnojiva, pa što bude.
Zatim su se susjedi smijali oko mene jer sam dio vrta pokrila najlonom za jagode.

Ako mogu jagode, zašto ne i kapula - ovo je doduše eksperiment, ali i lani je bilo pokriveno najlonom, djelimično, ali ne ovako u komadu od 15  puta 4 metra. No uglavnom u rupuce promjera desetak cm posadila sam kapulicu.????????!!!!!!!!!!!!

Naravno da to nema za moje susjede "veze s mozgom", jer tu nikako nema isplativosti. Nikako da shvate da mi lova nije važna već zabavljanje s komadićem svog vlastito vrta i vlastitog uzgoja, a kako sam rijetko tamo pljevljenje korova ručno je nemoguće.

Cvjetnjak tek počinje davati znakove života, pa cvate samo vinca, i narcisi. Tulipani se još ne otvaraju, a i drugo ide polako.

RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 19:02
Tu imaš prostor gdje se  zbilja tvoja mašta i marljivost mogu razbuktati do maksimuma.
Ne znam bih li se divila obavljenom poslu ili onim eksponatima onako lijepo složenim....Svaka čast!ClapClap
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 19:23
Tvoji muzejski eksponati baš pašu na onu livadu i daju joj poseban čar!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 22:26
Triša, da li su ti prezimile alstroemerije?
Kupila sam si jednu teglu u cvatu pa se dvoumim da li da ih ostavim u tegli ili da ih posadim u vrt. Mislim, ako su tebi tu prezimile, onda će valjda i meni prezimiti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 08:02
I ja se slažem s curama za muzejske eksponate!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 09:41
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Triša, da li su ti prezimile alstroemerije?
Kupila sam si jednu teglu u cvatu pa se dvoumim da li da ih ostavim u tegli ili da ih posadim u vrt. Mislim, ako su tebi tu prezimile, onda će valjda i meni prezimiti.

Prezimile i preživjele i raširile su i predivne su i jedva čekam da procvjetaju i - ništa više.....

Hvala svima, eksponati su mm zasluga, ja sam "mlada" i volim moderne stvari, ali ha-ha, ljubav čini čudasmile96čak i u njegovim godinama.
RIJEKA

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 09:59
Još sam jednom išla na temu alstroemerie, vidjela tvoje slike iz siječnja i tek onda primjetila ogradu iza biljaka - da li je to ograda tvoga dvorišta??? Ako su ti one u dvorištu, onda sam ja krivo shvatila da su ti alstroemerie ovdje kod vikendice.

Što bi značilo, ako nisu ovdje na vikendici da ipak ostaje moja bojazan za prezimljavanje na kontinentu???
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 10:14
Triška odlična ideja sa šišarkama Thumbs%20Up
vaše jezerce mi se jako sviđa
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 12:13
ma eksponati tvoji i tm da mogu već bi bili kod mene u Bosni ali ako ništa uzeću jedan točak-a za ostalo fantastično
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 20:29
Prošlo tjedan bili smo i u vikendici, ali slikice idu tek danas, jer pada kiša, pa više vremena imam za komp.
Nekad mi se desi da tulipani ocvatu, a ja ih ne vidim, ali sada su tu žuti i crveni najobičniji, a tako lijepi

U ovoj bačvi ljeto će provesti kadifice

U karioli (tačkama) crvene verbene

Kineski šaš po zimi nestao, a sada izvirio i raste, raste

Ovo ja zovem kamenjar

U njemu je Lorina hosta, koju sam svuda tražila

Hoyina santolina lijepo se slaže s ovim crvenim grmićima (molim ime tko zna)

festuca glauka od BB

Jorgovan će procvjetati uskoro

Ovdje sam smjestila mladice japanske anemone iz Rijeke, a potomci Korijenkinih

Cvate aronija

i jagode, koje se ne penju

Tratinčice su malo otužne, ali valjda će doći k sebi

Češnjak od jeseni prije okopavanja

Iz rupe u najlonu izvirile kapulice.

Uvijek je tamo puno posla, ali i zabave. MM i ja dovršili ogradu oko terena, ai pokosili livadu koja je bila puna maslačka

RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.