Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 32> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WOW kako je predivno baš bi voljela da sam bliže pa da uživo vidim sve ovo svaka čast!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Samo se pitam od kuda ti tolika energija, sve obiđeš i sve posadiš i održavaš???
Svaka ti čast!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E da ste lani bile ovdje vidjele biste da ništa nije ne moguće. Svi su uvijek došli u Skradnik, to se zna, tu je prava uživancija, iako je moja prva ljubav ipak more.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Sve je prekrasno, ali uvijek me najviše oduševi kad iz svakog kutka vrta proviruje tvoja umjetnička duša:
Kome bi drugom do Triši palo na pamet da biljku ogradi šišarkama?
![]() A vidi kako je to divno ispalo. Kao adventski vjenčić na proljetnom suncu, postavljen u slavu buđenja majčice prirode.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a imaš ideje,svaka čast
![]() jel hodaš preko ovog mostića onako za zabavu.. kad bi ja prešla preko njega,to bi bila havarija ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau, uvijek me iznenadiš svojim posjetom,a o lijepim riječima, koje mi uputiš - neki mogu samo sanjati, a ja sam ta sretnica, koja ih od tebe s radošću primam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Draga moja nadam se da ćeš jednom kad opet napravimo kod mene feštu preći preko njega, a možeš i prije, samo dođi, bit će mi jako drago. Preći možeš slobodno jer mm broji oko stotke, a nas dvoje zajedno stojimo na njemu-pravi je kremenko most.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Triso ovo je pravi raj,a ti puna energije
![]() ![]() ne znam da li ces sta posaditi oko jezerceta,fino bi izgledalo da posadis hemerokalis ,ukrasnu travu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Naravno Gio, spremamo se u Buzet, pa već je na popisu neko vodeno bilje, lopoč mi je malo preskup, ali bit će sigurno nešto drugo, a i hemerokalis bi bio prekrasan, hvala ti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
.... aaaaaaaaa moren ja sest na mostic i malo hitit povraz,
as morda cagot i zagrize za gradele ...... ![]() |
|
![]() |
|
Baš bi bilo super, samo ako imaš moć da z desetak mićih ribic nahraniš sih nas.
Tri dana provedena u vikendici prošla su kao i uvijek radno - ustvari udarno.
Svaš ta se radilo. Najprije smo raskrčili livadne muzejske eksponate i razmjestili ih
![]() Kariola i ove polubačve napunili zemljom, slijedeći put ću tu nešto posaditi
![]() Zadovoljna sam kako napreduje mojih 5 lani posađenih aronija
![]() Susjed je vrt u jesen izorao, a sada potanjurao i pofrezao, a prij toga bacila sam vreću vapna i vreću gnojiva, pa što bude.
Zatim su se susjedi smijali oko mene jer sam dio vrta pokrila najlonom za jagode.
![]() Ako mogu jagode, zašto ne i kapula - ovo je doduše eksperiment, ali i lani je bilo pokriveno najlonom, djelimično, ali ne ovako u komadu od 15 puta 4 metra. No uglavnom u rupuce promjera desetak cm posadila sam kapulicu.????????!!!!!!!!!!!!
![]() Naravno da to nema za moje susjede "veze s mozgom", jer tu nikako nema isplativosti. Nikako da shvate da mi lova nije važna već zabavljanje s komadićem svog vlastito vrta i vlastitog uzgoja, a kako sam rijetko tamo pljevljenje korova ručno je nemoguće.
Cvjetnjak tek počinje davati znakove života, pa cvate samo vinca, i narcisi. Tulipani se još ne otvaraju, a i drugo ide polako.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tu imaš prostor gdje se zbilja tvoja mašta i marljivost mogu razbuktati do maksimuma.
Ne znam bih li se divila obavljenom poslu ili onim eksponatima onako lijepo složenim....Svaka čast!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Tvoji muzejski eksponati baš pašu na onu livadu i daju joj poseban čar!
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Triša, da li su ti prezimile alstroemerije?
Kupila sam si jednu teglu u cvatu pa se dvoumim da li da ih ostavim u tegli ili da ih posadim u vrt. Mislim, ako su tebi tu prezimile, onda će valjda i meni prezimiti. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja se slažem s curama za muzejske eksponate!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Prezimile i preživjele i raširile su i predivne su i jedva čekam da procvjetaju i - ništa više.....
Hvala svima, eksponati su mm zasluga, ja sam "mlada" i volim moderne stvari, ali ha-ha, ljubav čini čuda
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Još sam jednom išla na temu alstroemerie, vidjela tvoje slike iz siječnja i tek onda primjetila ogradu iza biljaka - da li je to ograda tvoga dvorišta??? Ako su ti one u dvorištu, onda sam ja krivo shvatila da su ti alstroemerie ovdje kod vikendice.
Što bi značilo, ako nisu ovdje na vikendici da ipak ostaje moja bojazan za prezimljavanje na kontinentu??? |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triška odlična ideja sa šišarkama
![]() vaše jezerce mi se jako sviđa |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma eksponati tvoji i tm da mogu već bi bili kod mene u Bosni ali ako ništa uzeću jedan točak-a za ostalo fantastično
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Prošlo tjedan bili smo i u vikendici, ali slikice idu tek danas, jer pada kiša, pa više vremena imam za komp.
Nekad mi se desi da tulipani ocvatu, a ja ih ne vidim, ali sada su tu žuti i crveni najobičniji, a tako lijepi
![]() ![]() U ovoj bačvi ljeto će provesti kadifice
![]() U karioli (tačkama) crvene verbene
![]() Kineski šaš po zimi nestao, a sada izvirio i raste, raste
![]() Ovo ja zovem kamenjar
![]() U njemu je Lorina hosta, koju sam svuda tražila
![]() Hoyina santolina lijepo se slaže s ovim crvenim grmićima (molim ime tko zna)
![]() festuca glauka od BB
![]() Jorgovan će procvjetati uskoro
![]() Ovdje sam smjestila mladice japanske anemone iz Rijeke, a potomci Korijenkinih
![]() Cvate aronija
![]() i jagode, koje se ne penju
![]() Tratinčice su malo otužne, ali valjda će doći k sebi
![]() Češnjak od jeseni prije okopavanja
![]() Iz rupe u najlonu izvirile kapulice.
Uvijek je tamo puno posla, ali i zabave. MM i ja dovršili ogradu oko terena, ai pokosili livadu koja je bila puna maslačka
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |