Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj stan u cvjetnom odijelu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj stan u cvjetnom odijelu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 16>
Korisnik
Poruka
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 10:59
Draga mima, ja već dugo nikom puno ne stignem komentirati,
kod tebe sam bila pala u nesvijest na onaj crno-bijelo-bež muški vitičasti set,
to mi je neopisivo divan kutak, tako si preprepredivno to sve ukomponirala, svaka čast Embarrassed

Ali i svi cvjetni detalji i vedre proljetne lila-rozo-bijelo-zelene kombinacije mi se jako sviđaju
i stvarno unosiš poseban duh u svoje radove i stvari i namještaj koji uređuješ Smile

Nego, ajde kad stigneš, lijepo molim navrati do ove podteme o Decoupage na tekstilu
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3810 pa ukratko opiši svoja iskustva,
tj. što točno koristiš i kako, hvala Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 12:50
Pokušala sam odgovoriti,koliko sam znala.Javi mi ako te još nešto interesira,biti će mi zadovoljstvo ako vidim da je učenik nadmašio profesora.Sretno!Thumbs%20Up
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 20:14
Koga briga ako je i cjelokpni meni na salveti odlično si je iskoristila, a i salveta je baš zanimljiva.
Ja se baš ne snalazim najbolje s tako cjelovitim motivima pa se uvjek oduševim kad vidim takav motiv odlično iskorišten.
Ako slučajno naiđem na te salvete kupujem i šaljem tiWink
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 10:02
Hvala ti Šabice na tako lijepim riječima,jučer sam dobila poštom salvete od Andore ij ako sam bila vesela,jer sam naviklja da u sandučiću nailazim na račune i opomene.Uključujem se u razmijenuSmile
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:21
Originalno poslano od člana mima051 mima051 napisao:

renn,laknulo mi je što si uspjela svepopeglat,već sam mislila da te je sustigla ona strašna ženska kletva"dabogda ti se robe za peglanje nakupilo"Kada se lijepo načitaš čujemo seSmile

o draga moja mimo! Više niti niti čitam. Cili dam sam provela u dvoru (vrtu), ma ne bi se ovako umorila da sam kopala, a ne samo diktirala di će šta ići ili prisaditi. ( ruka mi je u gipsu, pa znaš kako je, MM mora slušati ili...) .
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 09:25
Što se tiče računa i opomena neka te tješi to što je nekome i sandučić postao mali za račune .U iščekivanju tvojih novih radova šaljemsmile73
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:22
decoupage,vetrina
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:25
decoupage,vitrina
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:36
decoupage ,vetrina
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:39
decoupage,vitrina
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:44
Malo vježbam, za upotpuniti moju proljetnu kolekciju namještaja.Možda ove slike i ne spadaju u ovaj forum,bilo bi puno interesantnije vidjeti kako je sav taj namještaj izgledao prije .Možda je sve na isti kalup,ali ja si ne mogu pomoći,kada mi se sve sviđa upravo ovako kako je.Smile 
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:46

carice majstorice,vazda zanjemim kod tvojih radova,nemam rijeci.smile58

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 12:23
dekupaž na platnu kao poklopac, predobro smile128a ovakvu vitrinu se nebi usudila preuređivati ,svaka čast
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 14:29
Prekrasno si izvela ovu vitrinu!
Imam je i ja samo je dvokrilna. Jesi li je skroz izbrusila ili...daj napiši "recept", please!
Ne usudim se moju taknit, jer ako... (inaće je tamno smeđa).
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 14:34
smile89draga sta da ti kazem.... sve sam ti rekla u zivo smile141smile169
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:41
vitrina je prekrasna, tako prozračna i nježna!
ANĐELKA
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:47
smile227smile227smile227

skoro da ne vjerujem kako je sve na mjestu iako su motivi samo na dva mjesta. Gledam i razmišljam jel bi negdje još nešto trebalo, ali ne to je to.
smile227
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:40
smile39....krasna je, upravo zbog tog diskretnog shabby looka i cvjetnog minimalizma kojim si taman stavila točku na i...

...gledam i mislim si kako bi mi dobro došla ova vitrina ali da ju ne odvajaš od ostalog namještaja (i prostora) smile213Wink
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 22:24
Mima samo ti nastavi tako! Doista je prekrasno i pretpostavljam da ova vitrina nije bila bijele boje stoga ti stvarno čestitam na učinjenom poslu i trudu jer doista znam što to znači! smile141
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 09:19
Mima, vitrinu si sredila super i najvažnije od svega je .................. da se ona tebi sviđa i da si ti zadovoljna. A sigurna sam da si u nju uložila veliki trud i da ti je sada i zadovoljstvo veće....jer ona je tvojih ruku djelo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.