Moj stan u cvjetnom odijelu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga mima, ja već dugo nikom puno ne stignem komentirati,
kod tebe sam bila pala u nesvijest na onaj crno-bijelo-bež muški vitičasti set, to mi je neopisivo divan kutak, tako si preprepredivno to sve ukomponirala, svaka čast ![]() Ali i svi cvjetni detalji i vedre proljetne lila-rozo-bijelo-zelene kombinacije mi se jako sviđaju i stvarno unosiš poseban duh u svoje radove i stvari i namještaj koji uređuješ ![]() Nego, ajde kad stigneš, lijepo molim navrati do ove podteme o Decoupage na tekstilu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3810 pa ukratko opiši svoja iskustva, tj. što točno koristiš i kako, hvala ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Pokušala sam odgovoriti,koliko sam znala.Javi mi ako te još nešto interesira,biti će mi zadovoljstvo ako vidim da je učenik nadmašio profesora.Sretno!
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Koga briga ako je i cjelokpni meni na salveti odlično si je iskoristila, a i salveta je baš zanimljiva.
Ja se baš ne snalazim najbolje s tako cjelovitim motivima pa se uvjek oduševim kad vidim takav motiv odlično iskorišten. Ako slučajno naiđem na te salvete kupujem i šaljem ti ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Hvala ti Šabice na tako lijepim riječima,jučer sam dobila poštom salvete od Andore ij ako sam bila vesela,jer sam naviklja da u sandučiću nailazim na račune i opomene.Uključujem se u razmijenu
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
o draga moja mimo! Više niti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Što se tiče računa i opomena neka te tješi to što je nekome i sandučić postao mali za račune .U iščekivanju tvojih novih radova šaljem
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Malo vježbam, za upotpuniti moju proljetnu kolekciju namještaja.Možda ove slike i ne spadaju u ovaj forum,bilo bi puno interesantnije vidjeti kako je sav taj namještaj izgledao prije .Možda je sve na isti kalup,ali ja si ne mogu pomoći,kada mi se sve sviđa upravo ovako kako je.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
carice majstorice,vazda zanjemim kod tvojih radova,nemam rijeci. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
dekupaž na platnu kao poklopac, predobro
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
vitrina je prekrasna, tako prozračna i nježna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() ![]() ![]() skoro da ne vjerujem kako je sve na mjestu iako su motivi samo na dva mjesta. Gledam i razmišljam jel bi negdje još nešto trebalo, ali ne to je to. ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ...gledam i mislim si kako bi mi dobro došla ova vitrina ali da ju ne odvajaš od ostalog namještaja (i prostora)
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Mima samo ti nastavi tako! Doista je prekrasno i pretpostavljam da ova vitrina nije bila bijele boje stoga ti stvarno čestitam na učinjenom poslu i trudu jer doista znam što to znači!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Mima, vitrinu si sredila super i najvažnije od svega je .................. da se ona tebi sviđa i da si ti zadovoljna. A sigurna sam da si u nju uložila veliki trud i da ti je sada i zadovoljstvo veće....jer ona je tvojih ruku djelo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |