Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 23> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
hvala, hvala, zabolit će me drob od puno slatkoga!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Prelijepo od A do Ž.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
bila sam uvjerena da sm ti napisala kometar, ali su me te tvoje minijature valjda toliku zblenule da sa ostala paf.
kako dobra ideja, a minijaturice preslatke, jedna zanimljivija od druge. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ...mada radim na asortimanu za predstojeći Flora art, a i završavam već neke preduskrsne narudžbe, ovo kaj vam danas predstavljam nešto je što sam morala napraviti... ...naime, bio je rođendan moje drage kume a i imendan joj je ovaj tjedan, vidjet ćete već po salvetici
![]() ...stakleni tanjur i pepeljara s motivom đurđica...
![]() ![]() i skupni portret..
![]() ...naravno, zelene nijanse nisu posve iste, teško je 2x napraviti istu mješavinu boje, a premalo sam smiješala prvi put
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo su bile Đurđice za Đurđu, zar ne? Prelijepo !
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kome se ovo ne bi sviđalo, i ja bi se zvala Đurđa (ili Đurđica)!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
...ideeeeš đurđaaa... jesuuuu
![]() ...hvala ti puno na turbo brzom komentaru i pohvali dragi Otoče
![]() ...ups (edit) i tebi puno hvala draga Anđelka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
nije mi jasno zašto si tako skromna i nesigurna u svoje radove u salvetnoj tehnici kad su prekrasni, uvijek sa odlično odabranim motivima i besprijekorno napravljeni. kao uostalom i sve čega se primiš... shvati i prihvati da sve što takneš pretvaraš u divotu! jasno?!
![]() dakle, komplet sa đurđicama za Đurđicu zaslužuje samo pohvale
![]() |
|
![]() |
|
...jasno šefe
![]() ![]() ...OK, slažem se da pomno biram motive, ali tehnika je već nekaj sasvim drugo... trudim se slijediti korisna uputstva, negdje i sama malo eksperimentiram, a staklo me fakat izluđuje, ovo je ipak ispalo donekle dobro, iako se na nekim mjestima koje sam strateški namjerno loše snimila da se ne vide
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
savrsen rad
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Staklo težak medij ali bogami izgleda kao da si ga napravila s najvećom lakoćom! Jako lijepo, zeleno bijela kombinacija, nježna kao i cvijeće koje si ukomponirala!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prelijepo majstorice,ne mogu se sa tobom uporedjivati ni blizu ali i meni je tesko raditi sa staklom,utjesila si me jer sam mislila da je to samo meni.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kompletić je savršen,jakooo ljep,s motivom đurđica....
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Draga Primavera!
Zeleni komplet je fantastičan!!!!!!
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Obožavam te đurđice, i navikla sam ih viđat na svijetloj podlozi...al ovi radovi sa zelenom podlogom, jednostavno su me O-D-U-Š-E-V-I-L-I !!!!
Ma, zaista prekrasno!!! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ovo je stvarno toliko prekrasno da ti pamet stane..
Svima skupa thnx na divoti koju pomalo otkrivam..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |