Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj stan u cvjetnom odijelu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj stan u cvjetnom odijelu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 16>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:49
 ja uglavnom kasnim na slavlja ali eto ipak stignem a to šta danas nema kolača nije ni važno ja sam ionako na dijeti .došla sam ti čestitati sa željom za dug život i još puno inspiracije za daljni rad smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 08:49
smile164smile99smile79smile164 sve ovo ti želim,sretan rođendan
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:28
Majstorici od vitrina i ostalog namjestaja zelim sretan rodjendan... manje injekcija i puno vitrina smile75
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 20:40
danas si ti u cvjetnom ruhu!sretan ti rođendan Mima!smile73
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 17:06
Ja naprosto volim čestitati u galerijama, to mi dođe kao kućna posjeta slavljenici LOL
Draga mima, od sveg srca SRETAN ROĐENDAN, ostani vjerna onom što voliš i što te veseli u životu i kreativnom radu,
želim ti puno zdravlja, inspiracije, ljubavi i motivacije smile78
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 13:32
sretan rodjendan mima,svako dobro ti zelim.smile73
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:57
Čestitka ova neka ti ostvari pregršt tvojih snova.Sreća, zdravlje i radost neka te prate još mnogo godina,želi ti KIKA '56.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 10:28
Iako mi je jako žao zbog tvog išijasa,produk tvoje muke je tako lijep ,em sam po sebi em tvojom zaslugom!!!
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 08:53
Katarina.........si......živa ?Smile

Felina hvala za savjet,ali ja se bojim konjova.Kada sam pred malo bila u Đakovu na ergeli,divila sam im se ali s pristojne udaljenosti.Inače mislim da je jahanje prekrasna stvar hvala na pohvalamaSmile

Rose i Kika hvala vam na lijepim riječima i dobrodošle u moju galeriju.Velika bi mi bila želja da vas jednog dana mogu pozvati u svoj nekakav šareni dučančić .Smile

Mare,vetrina je doista veličanstven komad namještaja.Zadovoljstvo je gledati kako iz jednog dosadnog otužnog komada namještaja možeš izvući njegov maksimum.Možda nije ni loša ideja da onaj motiv koji ja toliko volim postane moj brend ilitakoneštoštojaznam.(Sada odoh na injekciju..super)Smile
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 00:10
ne nalazim riječi koje već nisu rečene......mislim da mogu slobodno reći da si veličanstven komad namješaja uredila na svoj osebujan i prepoznatljiv način.......krasno smile89
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:20
vitrina je fantastična! majstorice smile211smile211
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:31
bolovi u leđima će proći,jest da nisu ugodni,ali vitirina zbog koje su nastali ostaje za duže gledanje i divljenje.
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 17:51
Stvarno ti se divim na strpljenju, neumornosti, marljivosti, na ovom velikom uradku. Nije ni čudo da si se razboljela . Ja bih na tvome mjestu imala upalu svih mišića. Znam i lijek protiv toga - jednosatno jahanje s konjićem  po prirodi i odmah ćeš biti više nego nova. Probaj i vidjet ćešWink
Vitrina je ispala za kraljevske dvore. Grandiozno!!! Bellisimo!!!smile70
Po tvojem savjetu pokušat ćemo i dalje biti marljive i vrijedne. Nastavak slijedi........ 
Na vrh
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 12:45
heheh opet sam tu a cuj nikad se nezna .. ovu tvoju galeriju fakat nesme ic gledat osobe slabog zdravstvenog stanja.....
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 11:11
Draga Katarina a fakat  ono .Nećeš mi se valjda zrušit u nesvjest.Vrijedna si ti cura s puno potencijala Samo uči na ovom forumu su ti tete prof..Bit će od tebe prave majstoriceTongue
Na vrh
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 11:01
ma draga moja svaki put kad posjetim tvoju galeriju ja i nemrem si pomoć.... Nemam riječi svaki put ostanem bez teksta i daha oak ovak nastavim bum umrla.. moje srce jedva izdržava taj pritisak kad uđem u tvoju galeriju
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 10:56
Drage moje,Hvala vam što ste samnom podijelile oduševljenje za ovu prekrasnu vitrinu.Ona je sama za sebe toliko predivna da joj nije ni bilo puno potrebno:tek da zasja u bijelini.Zahvaljujući "njoj"zaradila sam takav išjas da idem na injekcije,a za compom ne mogu niti sjediti.Zato vam se drage moje dame ovako skupno zahvaljujem....Sarita,File,Renn,Bilja-draga,Anđelka,Šabica,PrimaveraWinkSasha Karmen.Noćas dok od bolova nisam mogla spavati počela sam pripremati jedan pravi biser .U radu je spas.Vidimo se budite mi vrijedne kao i do sada.Smile
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 09:19
Mima, vitrinu si sredila super i najvažnije od svega je .................. da se ona tebi sviđa i da si ti zadovoljna. A sigurna sam da si u nju uložila veliki trud i da ti je sada i zadovoljstvo veće....jer ona je tvojih ruku djelo
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 22:24
Mima samo ti nastavi tako! Doista je prekrasno i pretpostavljam da ova vitrina nije bila bijele boje stoga ti stvarno čestitam na učinjenom poslu i trudu jer doista znam što to znači! smile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:40
smile39....krasna je, upravo zbog tog diskretnog shabby looka i cvjetnog minimalizma kojim si taman stavila točku na i...

...gledam i mislim si kako bi mi dobro došla ova vitrina ali da ju ne odvajaš od ostalog namještaja (i prostora) smile213Wink
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.