Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 48>
Korisnik
Poruka
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 23:54
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Lijepi tulipani i još ljepše slike Clap

Hvala ti Embarrassed...kako kod mene tako i kod drugih volim vidjeti kad je cvijet lijepo slikan-hvala ti ljepoto!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:23
Evo otvorili su se i ostali tulipani Tongue..

Eh ova dva malecka neznam kako se zovu,posadila sam ih zajedno s tulipanima ali fakat se nesjecam Smile...Da li neko od vas zna o kojem je cvijetu rijec??

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:34
Džo, ja mislila kako dugo nisam bila kod tebe, a onda vidim da ni tebe nije bilo......
Što se psa (čuke) tiče probaj posaditi nevene. Ja sam moju pokojnu Laru  odučila da se šeče jednim dijelom vrta tako što sam na početku i kraju "njene staze" posadila nevene, ali na žalost sa Reom to ne pali...
Tulipani oni dupli su ti prekrasni, kao i svi rođendanski pokloni i koje si dobila i koje si sama kupila. Onaj cvijet sa crvenim cvjetičima što kao zvončeki vise ti je jedna vrsta kalanhoe.
Šta ovo na zadnjoj slici nisu isto tulipani?
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:44
Hvala ti za pomoc,pogledat cu medju kalanhoe Tongue...ma moguce i da jesu ljepoto ali su mali,mali,mali Tongue pa rekoh mozda je nesto drugo a ne tulipani Embarrassed!! A jel' kasno da sad posadim neven? AKo nije onda da pogledam da li ima sjeme da kupimTongue..hvala ti Smile!! 

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Online
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:53
Ruđendanski pokloni su prekrasni,a i tulipanismile73
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 19:34
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Ruđendanski pokloni su prekrasni,a i tulipanismile73

Hvala ti!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 19:55
Prosle godine sam kod nekoga na Forumu vidjela ovaj cvijet i svidio mi se je tako da kad sam ga danas vidjela u cvjecari odmah sam ga kupila Tongue..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 20:20
Baš si lijep pakujac izabrala.Thumbs%20Up
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 20:57
Originalno poslano od člana josipa josipa napisao:

Baš si lijep pakujac izabrala.Thumbs%20Up

Hvala ti ljepoto Tongue!!
Piju li se kafe na bascarsiji?
Moramo i ove godine nesto organizovati Wink !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:27
smile227kak je lijep pakujac. Ja mislim da nije kasno za sijanje nevena, meni se oni sami rasijavaju, tako da niču maltene cijelu godinu, a one koji su u ranu jesen nikli i cvali do zime sada presađujem na mjesta gdje bi htjela da mi Rea ne zalazi Wink.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:31
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

smile227kak je lijep pakujac. Ja mislim da nije kasno za sijanje nevena, meni se oni sami rasijavaju, tako da niču maltene cijelu godinu, a one koji su u ranu jesen nikli i cvali do zime sada presađujem na mjesta gdje bi htjela da mi Rea ne zalazi Wink.

Setkala sam gore-dole pola sata dok se cvjecara nije otvorila Big%20smile ali isplatilo se je Wink...volila bih naci ga i u drugim bojama Smile!! A sto se tice nevena, hvala ti najljepsa,pogledat cu da li ima sjeme u prodavnicama Tongue !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:56
draga moja evo i ja sam sa posebnim čejfom gledala tvoje slikice,ma prekrasno, narcisi predivni, ja takvih nemam a i tulipani ma pravi ,uh samo uzdišem, sve bih da imam a naravno  nemoguče je to, a iskreno jedva čekam sastanak u Sarajevu pa da upoznam sve vas drage osobe,pa da pijemo kahvu i kod mene na imanju,a naravno i čaršiji
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:50
Jednostavno su me zapljusnule jakost boja ovog cvijeća. A ima svega i sve jako lijepo njegovano smile91
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:52
Vidim ja sunce moje kako te bilo teško nagovoriti da kupišsmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:50
LOL LOL znas mene Niho Wink...kad je cvijece u pitanju nemogu reci ne Wink!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:57
Radosnica i Sarajka-hvala vam najljepsa Tongue !!!

Ps.za kaficu sam uvijek WinkTongue!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:44
napisala sam već za tulipane da su predivni a priča o kupovini jer si to isto vidjela na forumu mi je jaaako poznata; pakujac je predivan-moja boja!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 20:17
LOL LOL ..ponekad izbjegavam i da gledam cvijece u pojedinim dvoristima,ovdje na forumu, jer znam da cu naci prelijepo cvijece Big%20smile a tako isto da cu imati volju da sve to i kupim Big%20smileWink !! 

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 21:10
Jos par novosti iz mog dvorista Tongue :

Peperomia caperata:

Neznam kako se zove...kod mene je nekih 15 dana,bas lijepo napreduje..inace cvijeta u martu,ima jako lijep cvijet i lijepo i mirise Smile..

Cuvarkucu sam donijela iz planine..bas se je fino navikla...

Sta mi savjetujete s ovim cvijetom...da li da ga ostavim u vazni ili da ga premjestim u dvoriste?!

Svaki dan "zavirujem" Tongue,trebao bi i on procvijetati..

Eh...s njima sam prezadovoljna...cijelu godinu su lijepi..a pogotovu u ovom periodu Tongue

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 21:16
smile57prekrasno
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,217 sekundi.