Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - misty-da poklanja i /ili mijenja
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

misty-da poklanja i /ili mijenja

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 10>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 07:33
Imam malo sjemenja japanskog oleandra, Bromi će pokušati (ili je već) zasijati, a ja se ne usudim. To je mediteranska biljka, na kontinentu mora prezimiti u kući, ali dalmatinke bi možda zanimao ovaj ljepotan Smile

Sije se u svibnju ili lipnju na otvorenom, voli sunce ili tek laganu polusjenu, a cvate od proljeća do kasne jeseni.

Imam još nešto sjemenja cleome,muškatne kadulje i cosmosa. Ostalo sam uglavnom podijelila.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:27
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Šaljem ti u ponedjeljak. Danas sam bila u vrtu, gledala karanfiliće, miriše li miriše. Najesen ti i ja mogu poslati reznice grmolike tamnocrvene ruže i ružičaste. Samo me podsjeti.
Ne brini, ruže ne mogu zaboraviti ni kad bih htjela LOL
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 20:06
Šaljem ti u ponedjeljak. Danas sam bila u vrtu, gledala karanfiliće, miriše li miriše. Najesen ti i ja mogu poslati reznice grmolike tamnocrvene ruže i ružičaste. Samo me podsjeti.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 18:16
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Hvala Misty, zabilježi me za hoste za sljedeće proljeće. A ja ću tebi poslati malu sadnicu karanfila. Malo tebi, malo meni, a nagodinu će biti i za druge. Imam dosta i delosperme (crvene) i crveni amarilis, pa ako te zanima mogu ti i to poslati. Samo nemam tvoju adresu.
Natalija, Danči i ti zabilježene ste već, Delosperme su mi prelijepe, ali nemam gdje čuvati njihove gomolje preko zime, mislim da ne bi opstale u zemlji i prošle bi kao moje kamelije Cry
Za karanfiliće ti šaljem adresu na pp, hvala još jednom Smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 18:08
Originalno poslano od člana lilie lilie napisao:

Misty-da baš mi je žao za reznice ruža. Probat ću ja zakorjeniti ili ti šaljem druge (jesen ili proljeće). smile43
Još sam ih malo podrezala, ali grančice su skoro suhe. Mislim da ih zapravo treba piknuti dva dana nakon što se odrežu, najkasnije. Ali hvala ti lilie na trudu, pošta je krivac nisi ti, a ja mogu kao i ti samo žaliti Cry
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:15
Misty-da baš mi je žao za reznice ruža. Probat ću ja zakorjeniti ili ti šaljem druge (jesen ili proljeće). smile43
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:09
Hvala Misty, zabilježi me za hoste za sljedeće proljeće. A ja ću tebi poslati malu sadnicu karanfila. Malo tebi, malo meni, a nagodinu će biti i za druge. Imam dosta i delosperme (crvene) i crveni amarilis, pa ako te zanima mogu ti i to poslati. Samo nemam tvoju adresu.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 07:08
Hvala ti lucy, ti sitni karanfilići su uistinu preslatki i znam kako je teško odvojiti se, makar i od dijela onoga što voliš! Lantane nadgledam svaki dan i..ništa! Mislim da je razlog tome što nisam ovdje pronašla hormon rasta, ali još se nadam, jer sve ostalo imaju. Hosta imam još dosta, ali su silno narasle, slikala sam jedan grm prije dva dana, promjer mu je već veći od metra, a svaki list viši od pola metra, čim uspijem stavit ću sliku u moj vrt. Ne znam kako bi to sad uopće mogla spakovati. Predložila sam Nataliji da joj ponovo pošaljem na način da podrežem listove, ali neznam je li to pametno? Hoće li pustiti nove?
Inače, nisam ni u jednom vrtu vidjela tako raskošne hoste kao što su ove u mom dvorištu. Kako god zapisala sam te za iduće proljeće kao i Nataliju i Danči, ostali su ih svi dobili. LOL
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 00:49
Ja imam lila karanfiliće, one starinske koje doista zanosno mirišu. Nemam toga puno jer sam ih i ja tek nedavno nabavila, ali mogu ti odvojiti jedan dio. Razgranat će se to i tebi i meni do nagodinu. A ja bih molila ako još imaš koju hostu. Jesu li lantane niknule?
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 07:19
Lilie reznice ruža su valjda predugo putovale, stigle su već malo zgnjilane, suhe, u zemlji su ali mislim da se ni jedna neće zakorijeniti Cry
Još uvijek imam samo jednu ružu, a uzalud sam obišla i sve centre u okolini, nema ruža Unhappy
Rado bih imala i one sitne lila karanfiliće koji onako zanosno mirišu, ima li ih itko?
Hibiće sam dobila, dakle čekam još pajasmin, a voljela bih imati i božur - paeniju, clematis, baš mislim kako nisam skromna Embarrassed, ali tko pita ne skita..
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 09:22
kao što rekoh - bolje pričekati dogodine
fala bogu nije za lijek ili slično pa da mi je preša

tebi hvala  smile75iako nije stiglo na cilj (za trud i volju)

a pošti smile232
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 08:58
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

Nadam se da samo kasni Confused Valjda se nije dogodilo kao s lilinim paketićem da je promočilo pa ga hitili Confused
Imam ja još dosta hosta ali su u ovih par dana toliko izrasle da ne bi više stale u nikakvu flašu Shocked
[/QUOTE]

sumnjam da ovako dugo kasni Confused
nema veze, nismo do sutra - biće valjda prilike i dogodine
[/QUOTE]

U tjedan dana lišće hoste je od desetak cm izraslo na pola metra, nisam sigurna da li bi se moglo odrezati to lišće pa slati ponovo? Confused
Ali ti odluči, hoćeš li tako ili da iduće proljeće to uradim na vrijeme LOL
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 12:12

[/QUOTE]Nadam se da samo kasni Confused Valjda se nije dogodilo kao s lilinim paketićem da je promočilo pa ga hitili Confused
Imam ja još dosta hosta ali su u ovih par dana toliko izrasle da ne bi više stale u nikakvu flašu Shocked
[/QUOTE]

sumnjam da ovako dugo kasni Confused
nema veze, nismo do sutra - biće valjda prilike i dogodine
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 07:01

nije, zato sam te i priupitala jesi li slala

ah, hrvatske pošte Thumbs%20Down...
Nadam se da samo kasni Confused Valjda se nije dogodilo kao s lilinim paketićem da je promočilo pa ga hitili Confused
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 05:42
nije, zato sam te i priupitala jesi li slala

ah, hrvatske pošte Thumbs%20Down...
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 05:21

misty jesi li i meni poslala?

Poslala sam ti hostu, sjeme luka crnjuše  i suncokreta. Je li stiglo? Confused
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 20:35
misty jesi li i meni poslala?

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 22:52

Vjerojatno nisi jer sam sve nekoliko puta pregledavala.

Nema problema ako se budemo dogovorile za još nešto onda ćeš mi poslati, ili možda u običnom pismu. Šta misliš?
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 14:44
Stiglo Misty, hvala ti na trudu!!!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 13:18
Originalno poslano od člana lilie lilie napisao:

Stiglo je, mokro ali je tu. Stavili su u još jednu vrećicu najlonsku.
Slala si mi hostu i sjeme muškatne kadulje. Ne znam da li i ukrasni luk.
smile213       smile78
Drago mi je da je stiglo, mislila sam nakon onog poziva s pošte da će sve samo hititi u smeće. Zbilja ne znam kako je ta voda iscurila.
I bigmammi je stiglo, ne znam za ostale Confused
A sad da me ubiješ ne znam jesam li bila stavila i ukrasni luk!Shocked
A macku hvala na savjetu, ovo s bocama je bilo jedino rješenje budući su mladice već toliko narasle Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.