Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 42> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja sam presretna što si ponovno s nama!
Zanimljivo kako kod tebe je u cvatu cvijeće koje kod mene još u pupovima - heliantemum, ceanotus, armeria..............Tako da najprije uživam u tvojim cvjetekima, a kasnije u svojima!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
N a p o k on sam docekala tvoje slike
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Seni, konačno opet s nama!!!
![]() I mene je oduševila prva slika heliantemuma, nikada do sada ga nisam vidjela, ali je prekrasan.
Nadam se da će komp od sada slušati i da ćemo i dalje uživati u tvome prekrasnom vrtu.
|
|
![]() |
|
Imala sam problema sa postavljanjem slika. Sad mi je uspjelo. Neće valjda opet zakočiti. Korijenko, to crveno je heliantemum. Pokušat ću staviti još koju sliku.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Seni....tako mi je drago da si opet s nama, nedostajao mi je tvoj krasan vrt a prije svega krasna stabla i grmovi tvoji su ipak
![]() Prve dvije slike i odmah gubim oči pogotovo na prvoj...otkrij nam što je to i da li je čisto crveno, to će interesirati najviše Trišu jer je zadnji put na kavi tražila koje biljke postoje crvene i niske....... pakujci WOOW!!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super ...drago mi je i hvala kiki-ko na informaciji
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sinoć sam upoznala Seni.Javiće se kad riješi problem sa kompom.Dobila sam od nje dvije lantane,visoki lila zvončić i par sukulenti.Nudila mi je obožavanu mi budleju,ali sam na kraju došla doma bez nje.
![]() Cvijet batata koji često jedem je
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Seni gdje si obožavam tvoj vrt i preljepo cvijeće...stablašice.....javi se i pokaži svoju ljepotu
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Dugo nisi bila sa nama, nadam se da ćeš sada češće biti sa nama.
Prvi put vidim žutu gailardiju.Ja imam narandžastu. |
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Sorry, kad sam sve pročitala, vidim da si već odgovorila da se radi o 7-8 godina.
U svakom slučaju, vrt je vrlo lijep i djeluje nekako nježno i romantično i po bojama i po svemu ostalome.
|
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Seeeeniii! Tek sad sam došla na ovu stranicu!!! Nisam čak toliko strpljiva da prođem sve stranice (to ću naknadno) od nestrpljenja da ti kažem da imaš prekrasan vrt i da te pitam: Koliko vremena ti je trebalo da stvoriš nešto tako lijepo?
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ponovno sam pregledala tvoj vrt..jednom riječju prelijepo,lantane su divne,hortenzije božanstvene..ma neznam sve je prekrasno cvijeće te voli i ti njega to se vidi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |