Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Senini ukrasni grmovi i stabalca
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Senini ukrasni grmovi i stabalca

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 42>
Korisnik
Poruka
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 17:39
seni a gdje si ti nama nema predivnih slikica tvoga biljnog carstva smile43
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 20:39
Bromelija, u mom vrtu nema ništa novo. Nema smisla ponavljati slike.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 20:42
samo ti nama ponovi jer vjerujem da i kod tebe počinje jesenja idila i to bi bilo šteta propustiti smile143
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 20:44
Originalno poslano od člana seni seni napisao:

Crossandra- moja nova biljka.

dali je crossandra još uvijek ovako lijepa, prelijepa
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 14:38
Sve je prelijepo, svi ti grmovi, ruže, lantane stablašice......
Može još koja slika crossandre?
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 11:56
Crossandra mi više nije tako lijepa.Komplicirana je što se tiče zalijevanja. Dio listova joj je otpao.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 12:02
Prv put posjećujem tvoj vrt,na brzinu i napreskokce, jer usput kuha ručak. Za sada gledam slikice, a detaljnjijim pregledom ću se zabaviti popodne ili navečer.
Za ono što sam vidjela, iskrene čestitke, a naročito za kompoziciju bijeli i lila slatkih kuglica. BravoClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 20:23
Pojela jedan zreli nar, pregledala sve, tebe nisam našla, pa sam otišla.Wink
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 20:43
ponovno sam pregledala tvoj vrt..jednom riječju prelijepo,lantane su divne,hortenzije božanstvene..ma neznam sve je prekrasno cvijeće te voli i ti njega to se vidiBig%20smile
Na vrh
mirna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 21:23
Seeeeniii! Tek sad sam došla na ovu stranicu!!! Nisam čak toliko strpljiva da prođem sve stranice (to ću naknadno) od nestrpljenja da ti kažem da imaš prekrasan vrt i da te pitam: Koliko vremena ti je trebalo da stvoriš nešto tako lijepo?
Na vrh
mirna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 20:48
Sorry, kad sam sve pročitala, vidim da si već odgovorila da se radi o 7-8 godina.
U svakom slučaju, vrt je vrlo lijep i djeluje nekako nježno i romantično i po bojama i po svemu ostalome.
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 20:58
Dugo nisi bila sa nama, nadam se da ćeš sada češće biti sa nama.
Prvi put vidim žutu gailardiju.Ja imam narandžastu.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 08:09
Seni gdje si obožavam tvoj vrt i preljepo cvijeće...stablašice.....javi se i pokaži svoju ljepotu smile43nemoj je sakrivati
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 10:37
Sinoć sam upoznala Seni.Javiće se kad riješi problem sa kompom.Dobila sam od nje dvije lantane,visoki lila zvončić i par sukulenti.Nudila mi je obožavanu mi budleju,ali sam na kraju došla doma bez nje.smile181
Cvijet batata koji često jedem je smile39
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 11:01
super ...drago mi je i hvala kiki-ko na informaciji smile78
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 15:11
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 15:12
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 15:16
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 15:18
Seni....tako mi je drago da si opet s nama, nedostajao mi je tvoj krasan vrt a prije svega krasna stabla i grmovi tvoji su ipak  smile120
Prve dvije slike i odmah gubim oči pogotovo na prvoj...otkrij nam što je to i da li je čisto crveno, to će interesirati najviše Trišu jer je zadnji put na kavi tražila koje biljke postoje crvene i niske....... pakujci WOOW!!!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 15:24
Imala sam problema sa postavljanjem slika. Sad mi je uspjelo. Neće valjda opet zakočiti. Korijenko, to crveno je heliantemum. Pokušat ću staviti još koju sliku.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.