Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 42> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seni a gdje si ti nama nema predivnih slikica tvoga biljnog carstva
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Bromelija, u mom vrtu nema ništa novo. Nema smisla ponavljati slike.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
samo ti nama ponovi jer vjerujem da i kod tebe počinje jesenja idila i to bi bilo šteta propustiti
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Sve je prelijepo, svi ti grmovi, ruže, lantane stablašice......
Može još koja slika crossandre?
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Crossandra mi više nije tako lijepa.Komplicirana je što se tiče zalijevanja. Dio listova joj je otpao.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Prv put posjećujem tvoj vrt,na brzinu i napreskokce, jer usput kuha ručak. Za sada gledam slikice, a detaljnjijim pregledom ću se zabaviti popodne ili navečer.
Za ono što sam vidjela, iskrene čestitke, a naročito za kompoziciju bijeli i lila slatkih kuglica. Bravo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pojela jedan zreli nar, pregledala sve, tebe nisam našla, pa sam otišla.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ponovno sam pregledala tvoj vrt..jednom riječju prelijepo,lantane su divne,hortenzije božanstvene..ma neznam sve je prekrasno cvijeće te voli i ti njega to se vidi
![]() |
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Seeeeniii! Tek sad sam došla na ovu stranicu!!! Nisam čak toliko strpljiva da prođem sve stranice (to ću naknadno) od nestrpljenja da ti kažem da imaš prekrasan vrt i da te pitam: Koliko vremena ti je trebalo da stvoriš nešto tako lijepo?
|
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Sorry, kad sam sve pročitala, vidim da si već odgovorila da se radi o 7-8 godina.
U svakom slučaju, vrt je vrlo lijep i djeluje nekako nježno i romantično i po bojama i po svemu ostalome.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Dugo nisi bila sa nama, nadam se da ćeš sada češće biti sa nama.
Prvi put vidim žutu gailardiju.Ja imam narandžastu. |
|
![]() |
|
Seni gdje si obožavam tvoj vrt i preljepo cvijeće...stablašice.....javi se i pokaži svoju ljepotu
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sinoć sam upoznala Seni.Javiće se kad riješi problem sa kompom.Dobila sam od nje dvije lantane,visoki lila zvončić i par sukulenti.Nudila mi je obožavanu mi budleju,ali sam na kraju došla doma bez nje.
![]() Cvijet batata koji često jedem je
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
super ...drago mi je i hvala kiki-ko na informaciji
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Seni....tako mi je drago da si opet s nama, nedostajao mi je tvoj krasan vrt a prije svega krasna stabla i grmovi tvoji su ipak
![]() Prve dvije slike i odmah gubim oči pogotovo na prvoj...otkrij nam što je to i da li je čisto crveno, to će interesirati najviše Trišu jer je zadnji put na kavi tražila koje biljke postoje crvene i niske....... pakujci WOOW!!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Imala sam problema sa postavljanjem slika. Sad mi je uspjelo. Neće valjda opet zakočiti. Korijenko, to crveno je heliantemum. Pokušat ću staviti još koju sliku.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |