Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 10:03
Ona tvoja "šumica" ti je fantasticna to sam ti i vec jednom spomenula ,al sad moram izdvojiti ovaj tulipasmile57n
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:57
Anaida i Bergenia, trudimo se i dragi i ja pri prezentaciji Wink.

Gioiaa fotoaparat je OLYMPUS E-510 , ali badava ti i posljednje čudo od tehnike kad čovjek koji fotka nema pojma o fotografiranju. Veli moj dragi da se i s "idijotom" mogu napraviti fenomenalne fotke.

Mali kaktuse, hvala najljepša!

Voki, vrijedi reči pa barem nešto, svaka "kritika" je dobro došla, pa čak i negativna. Uživam u vrteku koliko god je to moguće.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 22:07
Predivno uređen vrtClap
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 18:09
Da li vredi nešto reći... Vrt ti je prelep, mora da uživaš u svakom trenutku provedenom u njemu.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:33
Tija ovo su prave umjetnicke fotografije,kakav to fotoaparat imas,kao da je caroban ,slike su za casopis
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:17
Vratio se Tijin vrt i njezine umjetničke fotogrfije! Bravo! Svaki komad dvorišta je napravljen sa stilom!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:09
Tija, uobičajeno lijepe fotografije predivnog cvijeća!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:05
Forzicijo smile227HVALA!

Jedna%20crvena%20ruža za nekog a za koga sam sigurna da je često ovdje
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 08:53
smile227 prekrasno!!!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 08:40

Triša to ti je Salix integra "Hakuro Nishiki", a imam i Salix integra "Flamingo" od toga sama radim ovakvu stablašicu, druge godine bi trebalo već biti lijepo stabalce.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 14:20
Tija, prekrasno, a prblematična gredica ima jedno predivno stabalce, što je to?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 13:15
Korijenčice, gredici fali još biljaka tj. organizacija, e dok nju sredim onda sam "na konju", vidiš što dobra fotka napravi onda se niti nedostaci ne vide.
Javor me iznenadio ove godine, najednom mi je ogroman i baš je već pravi "dečko".

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 11:10

Ma to smo čekali smile55

Gredica uz ogradu je pre,predivna...zašto je problematična??

I prva slika od javora mi je posebno lijepa Hug

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 11:05
Miro , 01 je postojao ali desilo se nešto pa je nestao, tak da ne moraš tražiti. Hvala na komplimentu.

Nichll, ajde daj samo 9-ku jer ima puno mjesta za napredak Wink.

Rain, moglo bi biti i bujnije, ali na tome radim.

Vesna, hvala na svemu i pozdrav Gradu!

Gogo, ma kud bi ja njega zaposlila, nek se zaposli sam, hoćeš da mi poslije prigovara? Koja kuna zarađena bi išla na novu opremu a ne na biljke budimo realniWink. Samo neka sve raste i buja i da su "manekenke" uvijek spremne za fotkanje i nitko sretniji od nas dvoje. U svakom slučaju ja ću mu pokazat tvoj post, pa....
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 07:56
Ovo jesmile39!  
B R A VO!smile55
A muža obavezno zaposli da fotografira za neki vrtlarski časopis. Ovakve fotografije teško možeš naći i u profi vrtlarskim časopisima. Kad voli i zna fotkat, nek zaradi koju kunu za nove biljke u vrtu :)
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
v e s n a View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 52
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje v e s n a Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 23:23
 U ovo smo se mi zaljubili u startu, Tija! Moj  naklon i za prezentaciju tj fotke.smile170
melody - dubrovnik
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 23:13
Bujno,rascvjetano,prekrasno!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 23:11
tija...vrt je za 10....bravo
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 23:06
Ovo što sam vidila kroz ove stranice,ovo je čarobnoClapVidila sam na samom početku tvoj podsjetnik na to kako je počelo i mislim da imaš negdje i vrt 1,dali sam u pravu?Potražit ču!Tongue
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 21:51
Kao što sam obećala evo malo novih fotki

Tulipani već na izdisaju

Heucherella (BB ako sam u krivu ispravite me)

Phlox subulata

Dicentra spectabilis

Dicentra spectabilis 'Alba'

Pulsatilla vulgaris 'Rote Glocke'

Paprat se otvara u  "šumici"

Centralni dio vrta

Problematična gredica uz ogradu

Javor, kućica, hostinjak, "šumica"

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down