maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 54> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno,masline su vječna inspiracija a ti ih tako dobro iskoristiš!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
ja cu samo reci no comment
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Više nisu same masline ovo je sada kompozicija maslina , lavande, primorskog mjesta, a ovaj predivan 2k tako školski uspio,........ Ah padam u nesvjest...............
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
jako lijep sat u tvom stilu.
Sviđa mi se što je cijela jedna priča na njemu, a ne samo zaljepljen motiv pa šta bude. ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
za mene su tvoji radovi čista čarolija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
file,2k razmazujem prstima a pukotine punim različitim bojama starih ili novokupljenih jeftinih sjenila za oči
hvala curke
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
maslina,svaka čast jer ovi satovi su fantastični! ne samo ovaj već svi satovi u galeriji
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ja ti se divim s koliko ljubavi si radila ove satove.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
ovo je jednostavno nevjerovatno dobro!!! Ma , maslino, kako misliš da razmazuješ 2k prstima, aj molim te navedi postupak.
Ne želim nikog favorizirati, svi radovi su lipi i s uloženog max.truda, al, maslino tvoji radovi i radovi naše nataše se pripoznaju iz aviona po savršenosti. Jednostavno ste nedostižne! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
još jedan predivan sat. guštam gledajući ga
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ti sa maslinama stvarno ne možeš pogriješiti!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...da se nadovežem na tvoju misao s kojom si predstavila ovaj posljednji neodoljivi sat... meni se u svakom tvom radu nazire more, kroz svaki listak ili plod masline utkan tvojom rukom na raznorazne predmete ja osjećam one osebujne, opojne mirise Jadrana, nedostaje samo cvrkut cvrčaka, lagani maestral predvečer i pokoja slana kapljica... dodavanjem i drugog mediteranskog simbola, i s malim mistom u središnjem dijelu upotpunila si tu sliku gotovo do potpunog realiteta.... divim se i duboko poštujem tvoj umjetnički izričaj i nažalost drugog smajlića kojim bi to potkrijepila nemam, zato i ovaj puta duboki naklon majstorice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ovaj je morao biti malo drukčiji,sebi ga ne bih stavila na zid ali čovjek kojem je namjenjen voli malo raskoš i malo kič...obožava stare dvorce i želja mu je živiti u dvorcu,kuća mu inače izgleda ko kučica od Ivice i Marice,ovaj sat će se u toj "živopisnosti" izgubiti...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ah majstorice,ljubomorna sam.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kako majstorski.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
čuj ja bi vrlo rado da se izgubi u mojoj kući
ovo je raskoš
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
e draga upravo sam kupila tu salvetu......predivna je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sat je san snova i ja bih voljela imati jedan takav
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |