Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 48> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jasmin je predivan,a ovakve kalanchoe još nisam vidjela.Bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Jasmin je Jasmin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala ti gioiaa ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala ti ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Predivno ti je sve,a najljepša mi je fuksija crvena sa ljubičastim
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Ovo me oborilo sa stolice kako je lijepooooooooooooooooooooooo |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Očito mi je u životu promaknulo da jasmin nije samo bijeli!
![]() Ovaj tvoj je prekrasan.
A i ostalo fuksije... pa do kaktusića. Naročito slike u velikom planu su
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Jasmin, fuksije, kalanhoa, ne znam što je ljepše |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uz tvoje predivne kaktuse, kalanhoa i fuksije su ti,vau
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve krasno kod tebe ali kalanchoa me oduševila. Nisam još takvu vidjela.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Džombaaaaaaaa hajde sunce moje tu svoju agavu posadi u vrt biće ti prelijepa i još veća--- šteta da je u vazni-a tako lijepa
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
@anci39...Fuksije imam prvi put,uvijek sam ih gledala kod drugih ovdje na forumu..jako lijep cvijet!
![]() @forzicija2005... I kod tebe me je dosta toga oborilo s nogu ![]() @Baka...Nisam bas zadovoljna s ovim novim foto-aparatom kako radi slike u velikom planu ali srecom pa imam dosta strpljenja,tako da dosta vremena provedem slikavajuci ih dok ne postignem ono sto zelim..ili barem priblizno ![]() @Otok...Hvala ti sto uvijek nadjes lijepe tijeci za moje cvijece ![]() @Mira021...Kaktusi su mi najdrazi(vidi se ![]() ![]() ![]() @Bergenia...Trebam ih presaditi u jednu vaznu tako ce sve 3 biti zajedno i bit' ce mi veselije ![]() @Niho...Strah me je zimi!! Par Agava koje sam posmatrala kod drugih vidim da su ove zime se smrzli ![]() I na kraju,Veliko HVALA svima vama ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lanatana,kao sto sam ti vec rekla..par kaktusa je prezivjelo od tebe
![]() ![]() ![]() ![]() Sedum rubrotinctum: ![]() ![]() Opuntia: ![]() |
|
|
![]() |
|
Drage moje,evo i slika "novog"
![]() ![]() Notocactus schlosseri: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Pjevam im ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Znači treba im pjevati!
![]() ![]() Malo šale, ali su ti zbilja lijepi!
![]() |
|
![]() |
|
Kisa pada i pada...
![]() ![]() ![]() ![]() Echinofossulocactus (trebam jos provjeriti da li je rijec o echinofossulocactus "pentacanthus" ili o "echino. "lamellosus" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu...bas imaju predivan cvijet
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kaktusi su po meni predivni sa svojim oblicima,ali i kad procvjetaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
JOj koja ljepota -kad dođeš u Bosnu sev to nosi sa sobom ili te
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |