moj vrt od prošle godine:-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ma, da to više i ne pomisliš
![]() Ima,ima jako lijepih vrtova,jedan od njih je upravo tvoj ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
hvala vam.
![]() ![]() ![]() uslikam ovih dana sada vrt kako izgleda ,još nema ništa previše,malo je ali pokazaivati ću vam kako raste i sl,naravno ako neću vam dosađivati ![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Pravi odmor za srce i dušu. Sve je jako uredno i brižno njegovano.
Jedva čekam ovogodišnje slikice . ![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Cure moj vrt od prošle godine,nisam sve poslikala,ima toga još u drugom dvorištu
![]() ![]() ![]() ovdje držim alat..moje krečenje i farbanje.. ![]() ![]() ![]() moja penjačica grahorica,vodenika i decembri..ovi sandučići dolje i rešetka su naših ruku djelo,mužev izum.. ![]() ![]() ![]() ![]() naša klupa di uživamo(kupljena) ![]() moja fuksija.. ![]() još jedna.. ![]() ![]() moja pelargonija s bidensom ![]() moja begonija ![]() ![]() ![]() moja dalija ,moj ponos(od sjemena do gomolja,godinama je imam,stara je nekih 5 godina) ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |