moj vrt od prošle godine:-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Prekrasan vrt....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Fenomenalno, kakve kombinacije i kako lijepo posložene
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Angell pridružujem se dobrodošlici!!!
Imaš prekrasan vrt!!!
Radujem se novim slikama.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
joj hvala vam svima...
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
angell dobro nam došla. vrt je prekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, imaš prekrasan cvijetnjak.ose
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovo je zaista vrijedno divljenja, a vidim da će šetnja tvojim vrtom i ove godine biti prava uživancija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš tako, Angell - sve pohvale za lijepi vrt!! Miriše na djetinjstvo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
angell, dobrodošla i sve pohvale za tvoj vrt
![]() ona fuksija na samom početku me oduševila ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jos jedan poseban vrt
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
hvala vam svima
![]() evo još par slikica,nisu sve,ali pokušati ću naći drugi puta.. ![]() ovo je bila moja vodenika koju sam dobila kao pelcanu,imala ju 2-3 godine i neznam kako ali venula je i nemam ju više...tako mi žao bilo..i još uvijek je.. ![]() ![]() ovo je u drugom dijelu vrta.. ![]() ![]() nisam ju znala okrenuti pa se ispričavam ![]() ![]() ![]() ![]() još jedna za vježbanje vratnih mišića ![]() ![]() ovdje je frajla i ljetni čempres,najesen on pocrveni,prekrasan je..ali jako teško nikne iz sjemena,posijala sam i ove godine i nadam seda će biti šta od njega.. ![]() suncokreti..sorry ljudi na slikama ,ali neznam kako da okrenem,sutra stavim još.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajmeeee,raj za mene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Samo ti nama"dosađuj" sa novim slikama,ja jedva čekam,a vrt ti je predivan
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
vaaau vrt ti je prekrasan
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
nešto i mijenjam,ali u pravilu većinom se držim dobrih i uhodanih stvari,već znam koje cvijeće i di najbolje uspijeva,svake godine uvedem i nešto novo,što cvijeća što posude i sl...I hvala ti Otok..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako lijepo, jedva čekam nove slike, baš me zanima da li se držiš istih biljaka ili mijenjaš
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ova kućica za alat je prekrasna izvana, ne bi nikad rekla da je to samo za alat
a dvorište, cvijeće, viseće posude, vodenike... ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Štefice...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |