Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt od prošle godine:-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt od prošle godine:-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:02
smile161  predivno!!!!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 20:44
Prekrasan vrt....
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 13:41
Fenomenalno, kakve kombinacije i kako lijepo posloženesmile120

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 13:31
Angell pridružujem se dobrodošlici!!!

Imaš prekrasan vrt!!!

Radujem se novim slikama.

Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 13:31
Anđele, predivan vrt imaš! Baš "domaćinski".
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 225
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 13:09
joj hvala vam svima...Embarrassedsmile73Rose šta bih ja bez tebeLOLhvala za okrenute slike..sada nema straha od ukočenih vratovaLOLsmile79
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:46
angell dobro nam došla. vrt je prekrasan smile64 slikice okrenute na pravu stranu Wink
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:35
draga moja, imaš prekrasan cvijetnjak.osesmile99ala sam bez teksta!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:19
Ovo je zaista vrijedno divljenja, a vidim da će šetnja tvojim vrtom i ove godine biti prava uživancija.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:10
Baš tako, Angell - sve pohvale za lijepi vrt!! Miriše na djetinjstvo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:00
angell, dobrodošla i sve pohvale za tvoj vrt Clap
ona fuksija na samom početku me oduševila smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:43
jos jedan poseban vrt Angell dobrodosla,ja se vec radujem novim slikama,ne bih nista izdvajala,ovo je sve divno,uredno,slatko
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:18
hvala vam svimaSmile
evo još par slikica,nisu sve,ali pokušati ću naći drugi puta..

ovo je bila moja vodenika koju sam dobila kao pelcanu,imala ju 2-3 godine i neznam kako ali venula je i nemam ju više...tako mi žao bilo..i još uvijek je..Cry

ovo je u drugom dijelu vrta..Smilenisu sve,sutra stavim još..Big%20smile
nisam ju znala okrenuti pa se ispričavamLOLovo je drvo marelice,osušila se pa smo je iskoristili za cvijeće,,gore držim u posudama a dolje su penjačice i cvijeće..

još jedna za vježbanje vratnih mišićaLOLConfused
ovdje je frajla i ljetni čempres,najesen on pocrveni,prekrasan je..ali jako teško nikne iz sjemena,posijala sam i ove godine i nadam seda će biti šta od njega..

suncokreti..sorry ljudi na slikama ,ali neznam kako da okrenem,sutra stavim još..Smileako mogu i ako ne dosađujem...Embarrassed

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:11
Ajmeeee,raj za menesmile94smile89Obožavam ovakva,šarena rascvala dvorišta,pravi raj.Moj naklon i tebi i TM na prekrasnom dvorištusmile211
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:44
Samo ti nama"dosađuj" sa novim slikama,ja jedva čekam,a vrt ti je predivansmile141
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:39
vaaau vrt ti je prekrasan smile68
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:32
nešto i mijenjam,ali u pravilu većinom se držim dobrih i uhodanih stvari,već znam koje cvijeće i di najbolje uspijeva,svake godine uvedem i nešto novo,što cvijeća što posude i sl...I hvala ti Otok..Smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:30
Jako lijepo, jedva čekam nove slike, baš me zanima da li se držiš istih biljaka ili mijenjaš
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:11
ova kućica za alat je prekrasna izvana, ne bi nikad rekla da je to samo za alat
a dvorište, cvijeće, viseće posude, vodenike...smile94 stvarno lijep prizor
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 20:50
Hvala ti Štefice...Embarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.