Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 78> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ona tvoja "šumica" ti je fantasticna to sam ti i vec jednom spomenula ,al sad moram izdvojiti ovaj tulipa
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Anaida i Bergenia, trudimo se i dragi i ja pri prezentaciji
![]() Gioiaa fotoaparat je OLYMPUS E-510 , ali badava ti i posljednje čudo od tehnike kad čovjek koji fotka nema pojma o fotografiranju. Veli moj dragi da se i s "idijotom" mogu napraviti fenomenalne fotke.
Mali kaktuse, hvala najljepša!
Voki, vrijedi reči pa barem nešto, svaka "kritika" je dobro došla, pa čak i negativna. Uživam u vrteku koliko god je to moguće.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Predivno uređen vrt
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Da li vredi nešto reći... Vrt ti je prelep, mora da uživaš u svakom trenutku provedenom u njemu.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Tija ovo su prave umjetnicke fotografije,kakav to fotoaparat imas,kao da je caroban
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vratio se Tijin vrt i njezine umjetničke fotogrfije! Bravo! Svaki komad dvorišta je napravljen sa stilom!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tija, uobičajeno lijepe fotografije predivnog cvijeća!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Forzicijo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša to ti je Salix integra "Hakuro Nishiki", a imam i Salix integra "Flamingo" od toga sama radim ovakvu stablašicu, druge godine bi trebalo već biti lijepo stabalce. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tija, prekrasno, a prblematična gredica ima jedno predivno stabalce, što je to?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Korijenčice, gredici fali još biljaka tj. organizacija, e dok nju sredim onda sam "na konju", vidiš što dobra fotka napravi onda se niti nedostaci ne vide.
Javor me iznenadio ove godine, najednom mi je ogroman i baš je već pravi "dečko".
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma to smo čekali Gredica uz ogradu je pre,predivna...zašto je problematična?? I prva slika od javora mi je posebno lijepa |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Miro , 01 je postojao ali desilo se nešto pa je nestao, tak da ne moraš tražiti. Hvala na komplimentu.
Nichll, ajde daj samo 9-ku jer ima puno mjesta za napredak
![]() Rain, moglo bi biti i bujnije, ali na tome radim.
Vesna, hvala na svemu i pozdrav Gradu!
Gogo, ma kud bi ja njega zaposlila, nek se zaposli sam, hoćeš da mi poslije prigovara? Koja kuna zarađena bi išla na novu opremu a ne na biljke budimo realni
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ovo je
![]() B R A VO!
![]() A muža obavezno zaposli da fotografira za neki vrtlarski časopis. Ovakve fotografije teško možeš naći i u profi vrtlarskim časopisima. Kad voli i zna fotkat, nek zaradi koju kunu za nove biljke u vrtu :)
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
v e s n a ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
U ovo smo se mi zaljubili u startu, Tija! Moj naklon i za prezentaciju tj fotke.
![]() |
|
melody - dubrovnik
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bujno,rascvjetano,prekrasno!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
tija...vrt je za 10....bravo
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ovo što sam vidila kroz ove stranice,ovo je čarobno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kao što sam obećala evo malo novih fotki
Tulipani već na izdisaju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heucherella (BB ako sam u krivu ispravite me)
![]() Phlox subulata
![]() Dicentra spectabilis
![]() Dicentra spectabilis 'Alba'
![]() Pulsatilla vulgaris 'Rote Glocke'
![]() Paprat se otvara u "šumici"
![]() Centralni dio vrta
![]() ![]() Problematična gredica uz ogradu
![]() Javor, kućica, hostinjak, "šumica"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |