misty-da poklanja i /ili mijenja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam malo sjemenja japanskog oleandra, Bromi će pokušati (ili je već) zasijati, a ja se ne usudim. To je mediteranska biljka, na kontinentu mora prezimiti u kući, ali dalmatinke bi možda zanimao ovaj ljepotan
![]() ![]() Sije se u svibnju ili lipnju na otvorenom, voli sunce ili tek laganu polusjenu, a cvate od proljeća do kasne jeseni. Imam još nešto sjemenja cleome,muškatne kadulje i cosmosa. Ostalo sam uglavnom podijelila. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Šaljem ti u ponedjeljak. Danas sam bila u vrtu, gledala karanfiliće, miriše li miriše. Najesen ti i ja mogu poslati reznice grmolike tamnocrvene ruže i ružičaste. Samo me podsjeti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() Za karanfiliće ti šaljem adresu na pp, hvala još jednom ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Misty-da baš mi je žao za reznice ruža. Probat ću ja zakorjeniti ili ti šaljem druge (jesen ili proljeće).
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Hvala Misty, zabilježi me za hoste za sljedeće proljeće. A ja ću tebi poslati malu sadnicu karanfila. Malo tebi, malo meni, a nagodinu će biti i za druge. Imam dosta i delosperme (crvene) i crveni amarilis, pa ako te zanima mogu ti i to poslati. Samo nemam tvoju adresu.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala ti lucy, ti sitni karanfilići su uistinu preslatki i znam kako je teško odvojiti se, makar i od dijela onoga što voliš! Lantane nadgledam svaki dan i..ništa! Mislim da je razlog tome što nisam ovdje pronašla hormon rasta, ali još se nadam, jer sve ostalo imaju. Hosta imam još dosta, ali su silno narasle, slikala sam jedan grm prije dva dana, promjer mu je već veći od metra, a svaki list viši od pola metra, čim uspijem stavit ću sliku u moj vrt. Ne znam kako bi to sad uopće mogla spakovati. Predložila sam Nataliji da joj ponovo pošaljem na način da podrežem listove, ali neznam je li to pametno? Hoće li pustiti nove?
Inače, nisam ni u jednom vrtu vidjela tako raskošne hoste kao što su ove u mom dvorištu. Kako god zapisala sam te za iduće proljeće kao i Nataliju i Danči, ostali su ih svi dobili. ![]() |
|
![]() |
|
Ja imam lila karanfiliće, one starinske koje doista zanosno mirišu. Nemam toga puno jer sam ih i ja tek nedavno nabavila, ali mogu ti odvojiti jedan dio. Razgranat će se to i tebi i meni do nagodinu. A ja bih molila ako još imaš koju hostu. Jesu li lantane niknule?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lilie reznice ruža su valjda predugo putovale, stigle su već malo zgnjilane, suhe, u zemlji su ali mislim da se ni jedna neće zakorijeniti
![]() Još uvijek imam samo jednu ružu, a uzalud sam obišla i sve centre u okolini, nema ruža ![]() Rado bih imala i one sitne lila karanfiliće koji onako zanosno mirišu, ima li ih itko? Hibiće sam dobila, dakle čekam još pajasmin, a voljela bih imati i božur - paeniju, clematis, baš mislim kako nisam skromna ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kao što rekoh - bolje pričekati dogodine
fala bogu nije za lijek ili slično pa da mi je preša tebi hvala ![]() a pošti ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() Imam ja još dosta hosta ali su u ovih par dana toliko izrasle da ne bi više stale u nikakvu flašu ![]() [/QUOTE] sumnjam da ovako dugo kasni ![]() nema veze, nismo do sutra - biće valjda prilike i dogodine [/QUOTE] U tjedan dana lišće hoste je od desetak cm izraslo na pola metra, nisam sigurna da li bi se moglo odrezati to lišće pa slati ponovo? ![]() Ali ti odluči, hoćeš li tako ili da iduće proljeće to uradim na vrijeme ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
[/QUOTE]Nadam se da samo kasni ![]() ![]() Imam ja još dosta hosta ali su u ovih par dana toliko izrasle da ne bi više stale u nikakvu flašu ![]() [/QUOTE] sumnjam da ovako dugo kasni ![]() nema veze, nismo do sutra - biće valjda prilike i dogodine |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() Imam ja još dosta hosta ali su u ovih par dana toliko izrasle da ne bi više stale u nikakvu flašu ![]() |
|
![]() |
|
nije, zato sam te i priupitala jesi li slala
ah, hrvatske pošte ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
misty jesi li i meni poslala?
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Vjerojatno nisi jer sam sve nekoliko puta pregledavala. Nema problema ako se budemo dogovorile za još nešto onda ćeš mi poslati, ili možda u običnom pismu. Šta misliš?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Stiglo Misty, hvala ti na trudu!!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I bigmammi je stiglo, ne znam za ostale ![]() A sad da me ubiješ ne znam jesam li bila stavila i ukrasni luk! ![]() A macku hvala na savjetu, ovo s bocama je bilo jedino rješenje budući su mladice već toliko narasle ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |