Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 78> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tija, uobičajeno lijepe fotografije predivnog cvijeća!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vratio se Tijin vrt i njezine umjetničke fotogrfije! Bravo! Svaki komad dvorišta je napravljen sa stilom!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Tija ovo su prave umjetnicke fotografije,kakav to fotoaparat imas,kao da je caroban
![]() ![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Da li vredi nešto reći... Vrt ti je prelep, mora da uživaš u svakom trenutku provedenom u njemu.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Predivno uređen vrt
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Anaida i Bergenia, trudimo se i dragi i ja pri prezentaciji
![]() Gioiaa fotoaparat je OLYMPUS E-510 , ali badava ti i posljednje čudo od tehnike kad čovjek koji fotka nema pojma o fotografiranju. Veli moj dragi da se i s "idijotom" mogu napraviti fenomenalne fotke.
Mali kaktuse, hvala najljepša!
Voki, vrijedi reči pa barem nešto, svaka "kritika" je dobro došla, pa čak i negativna. Uživam u vrteku koliko god je to moguće.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ona tvoja "šumica" ti je fantasticna to sam ti i vec jednom spomenula ,al sad moram izdvojiti ovaj tulipa
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Vrt je ovo proljeće u potpunosti opravdao prošlogodišnje ''tumbanje''! Lijepo, razigrano, skladno!
Ne vidim razloga nezadovoljstvu s lijehom pored šumice (koja je bdw prekrasna, a biti će još ljepša kad se razmašu hoste bijelih listova)?! Možda koji žuti višegodišnji digitalis ili jesenska anemona japonica, ako ti nedostaju vertikale? ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga upravo to čekam da izraste. Nemrem vjerovati, kak si pogodila što me smeta. Neke stvari me "pritišću" pa se nemogu skoncentrirati na tu gredicu ali budem ju ja već "riješila" da bude baš kak treba biti.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
To su slike! Da mogu dijeliti nagrade, zna se kamo bi diploma za umjetničku fotografiju bila proslijeđena.
Moj hostinjak gotov, trebam jednu kumu da upriličimo otvaranje, a tko zaslužniji od tebe, tebi će lingvisti dodjeliti nagradu za 'hostinjak'. Usput odabereš i vertikale. Kako vidim, napreduješ, već si prava trajničarka, nikad zadovoljna. No, tvoj fundus biljaka se nevjerovatno povećao, pa već vidim nove dorade na vidiku. |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Tvoj mali gradski vrt je predivan. Sve je složeno sa mnogo stila, raskoši....
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Baka Bea (htjedoh napisati BB ali to mi vuče nekako negativne konotacije na subotu, a čak ni ne navijam za taj klub) kumu ste dobili, a sad da još izorganiziramo dolazak, niko sretniji od mene. Fundus se povećao a vjerujte mi ja osim jedne Hoste, dva Tricyrtis i jednog Delphiuma (bili na sajmu cvijeća u Prelogu pa sam "pomogla" jednu bakicu sa sve skupa 40 kn-a) od prošle godine još nisam ništ kupila. Sam se ovo što imam razraslo. Po vertikale ću doći, a obećala sam i Radosnici nešto, ali kako je krenulo prije će ona do Vas nego ja.Lora puno puno Vam hvala na ovim krasnim riječima.
Fotograf se zahvaljuje svima
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Tija u potpunosti si u pravu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Krasne fotografije još lijepših motiva.
A meni još uvijek nije jasno zašto je gredica problematična kad meni izgleda super, ali neka sad me još više zanima kako će izgledati kad je reorganiziraš.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Primorko draga nisam neki perfekcionista ali valjda ima nešt u onom kad mi Baka Bea kaže da imam simptome prave trajničarke. Ja zbilja nisam zadovoljna njome jer "ono nešto" u njoj fali. Sad da li je to bolja organizacija biljaka, nove vertikale i neke nove "srednje" biljke još neznam, ali znam kako bi željela da to otprilike izgleda samo treba vremena i "vremena" za to. Ali polako ..... još smo mladi sve ćemo stići.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Bože, koji vrt! Kako ja to prije nisam vidjela? Ako napišem samo "lijepo" - nije dovoljno. Ovaj vrt (njegovi vlasnici) zaslužuju više. Već na samom ulazu cvjetna dobrodošlica privlači pogled i zaustavlja dah, hostinjak i japanski javor nude tihi kutak za razmišljanje. Tako ja doživljavam vaš vrt.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tija samo sam došla pogledati srdašca, jer kad odemo u Buzet, obavezno kupujem, a i Niho mi je naručila, valjda će biti lijepa kao tvoja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno Tija!!! Vidi se da je sve uređeno s mnogo ljubavi i pažnje. Rado ću navratiti u tvoj vrt ponekad da vidim novosti.
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Samo za Medvjeda(da vidi stol)
![]() Zanemarite ovo gore, to nije novo, samo radi stola je fotka tu
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Sjajan vam je stol!! Meni su se moji poznanici i prijatelji pomalo smijuljili kad sam rekao da ću tako nešto napravit, ali poznavajuć me da sam malo dijete, pustiše me da se igram... Ovaj vaš mi se jako sviđa, a podosta je sličan mojem hehehehe. Jedva čekam da krenem s radovima na vanjskom
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |