"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 37> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure od srca! riješit ću se i drača i trave. sada je najgore nakon kiše .veseli me svaka nova biljčica i jedva čekam da mi procvatu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
moj čuvar i član obitelji:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() malo sobnog: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Tatjana, lijepo si se ti obnovila i bila vrijedna.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Jako vam je lijepo tam gore vu Zagorju zelenem!!! Krasno cvijeće, bregi, hižica...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
pomaže mu i mačka:
![]() pa malo ja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za slaganje i kombinaciju cvijeća i tegli, glavna je moja malenkost: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa primit se posla.MM mi je nabolji na svijetu.on je glavni i odgovorni za štihanje,košnju,sadnju grmova i ruža.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nakon duge i hladne zime,konačno malo sunca i topline.
s prirodom se bude i moji cveteki, pa sam krenula s uređenjem cvijetnjaka. najprije se trebalo " ponoviti": ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Pozz...evo konačno sam pregledala tvoju cijelu galeriju u miru... sve mi je prekrasno....pogotovo onaj mix suncokreta (iako sad mi se čini da sam ih već gledala, nekako su mi poznati...)
Uglavnom, ove godine kanim više toga posaditi u vrtu pa gledam te vrtove iz okolice zg da vidim kaj uspjeva
... i mica maca mi je preslatka..
|
|
![]() |
|
hvala draga! moja Micika je poprilično narasla a nema još 5 mj. s obzirom na jesen, bojim se da novih slikica cveteka ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ljepo cvijeće...žao mi je zbog crne mice....t auto...i vozači...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure na pohvalama
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cica maca preslatka,kao i tvoje biljke
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Mi Zagorci smo ljudi dobre ćudi / s vinćekom te svaki rad ponudi/, pa ak si i dotepenka, naša si dotepenka, kaj ne
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti! uskoro će biti sjemenja suncokreta(ak se ne varam) pa ću ga pokupiti kao pčelica Maja. ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga! najbolja stvar je što sam ja ovdje dotepenka ![]() al nema veze. |
|
![]() |
|
rekla sam ti da slušam savjete. a i učim.. |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Cveteki su baš krasni,naročito suncokreti.
A ova mica maca me oduševila. Imam i ja jednu tak malu koja se voli igrati s cvijećem,več mi je svu vodeniku strgala. Želim joj dug život ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Veselo, veselo, Zagorci - hiža ti je fenomenalna, onak drvena,cvetje krasno, naročito asteri, a pesonja je glavna faca.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |