Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 226> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdje si samo nabavila sve te boje tulipana ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma hvala ti draga moja morala sam se malo nasmijati jer stvarno sve daju od sebe da me orspolože jer baš sam tad i plakala dok lantana nije došla .i javila se jer koda mi je sa neba došla da me oraspoloži
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vesele me sličice iz tvog vrta, ali još puno više me veseli kad vidim kako se smiješ! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Napokon i Lantana dođe ja mislila sve će mi latice od lala otpasti dok ti ne dođeš ali
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me Niho, a kod tebe puno tulipana, ma koje boje, super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
predivno
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Ma hvla ti najljepša od srca
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I jesi prava umjetnička dušica,draga Niho tulipani i slikice su
![]() |
|
![]() |
|
----hvala ti draga moja najljepša -al baš ove godine ih imam što nikada ![]() |
|
|
|
![]() |
|
--Vidi je bolan več vas kvari Lantana ali nema veze oprosiću ja tebi samo dođi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vao koji tulipani i još kod tebe cvatu, predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Prava sam umijetnička duša jelda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koja raskoš tulipana, jedan ljepši od drugoga.............
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Lijepi,lijepo nihić
![]() |
|
![]() |
|
-----------Ja kasnim za vama podobra ali zato i uživam i kod tebe ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
E Niho i meni pade na um ista misao kao i Lantani.... da mi se noću prišuljati tvojim tulipanima!
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ma vidi ti našu Niho - svaka boja tulipana ima svoju boju okvira!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako su ti lijepi, ovako uokvireni još ljepši.
Kod mene je doba tulipana prošlo. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() A evo procvijetaše mi još i ovi primjerci lala-tulipana sad ih puno dvorište sve se blista i miriše.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |