Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 245> |
Korisnik | |
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
setajuci forumom nisam mogla, a da ne zapazim tvoj prekrasan vrt, i nadam se da se neces ljutiti kopirala sam te malo, samo malcice. Svaki put kada ugledam tu ljepotu ostanem bez rijeci, a mislim samo ovo
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Često sam pohodila tvoj vrt kao gost foruma, pratila ga od prve stranice. Posebno sam pratila nastajanje kamenjara (jednostavno ih obožavam) i ulazak novih biljčica u tvoj vrt i tvoj dom. Koja promjena u vrtu, meni se čini da ste u jako kratkom vremenu uspjeli ostvariti svoje vrtne ideje. Čestitam.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A što reći? Opet ponoviti: prekrasno Anaida!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sara - jako me veseli svaka lijepa riječ, a najviše me raduje što i vi uživate kod mene kao i ja kod vas.
Lucy - a joj, kako je to lijepo što si bila kod mene i kad ja to nisam znala
![]() Baka - uvijek me veseli kad te kod sebe uočim!
Bergenia - i ja sam ti ljubiteljica sunca, mene isto tako te sunčane slike obasjaju!
Anči - Ivna mi je savjetovala pa sam koprive rasadila, sad su mi po 3 u posudi ali bit će po dvije, samo moram posudu još jednu kupiti! Predisne su i meni.
Lantana - salix je narastao jako, jako od lani, baš sam na slikicama to primjetila. Da, divno izgleda.
Sve vas naj, naj, najljepše pozdravljam!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cini mi se da dugo nisam bila kod tebe,sve je zelenije i cvjetnije,a salix ,moj ljubimac,pravi ljepotan
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Anaida, hvala na dobrodošlici. Ja nemam svoju temu, a moj je vrt tek "propuzao". Čekam bar da stane na noge.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Gdje spremaš Pasifloru zimi ? Moja je propala
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Anči39 - passiflora mi je prezimila u podrumu, lani sam ju tek dobila pa joj je to bila prva (uspješna) zima kod mene. Jedna mi je i vani ostala, ali je smrzla skroz naskroz. Znači, treba ju sklanjati na sigurno..
Gioaa - lijepo te i puno pozdravljam, da, salix je zaista pokazao svu svoju ljepotu!
Lucy - uvijek si mi dobrodošla i najljepše te pozdravljam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Draga Anaida,
dođem danas doma s posla i pred vratima ''paketić'' Da paketić! Hvala ti na svim divnim biljčicama i sjemenju koje si poslala, sada ću morati dobro isplanirati gdje što posaditi i posijati... Super je što me zapravo ''tjeraš'' na to da se primim posla hehehehe... Nadam se samo da me neće prolom oblaka prije nego ih sve uspijem udomiti. Već bih ja bio u vrtu, ali čekam taj neki tretman stopala koji bi mi kao trebao pomoći za kralježnicu pa ću se onda baciti u radove. Još jednom velika hvala i puno pozdrava iz medvjeđe kućice, Željko |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divno kao i uvijek a sad baš idem opet pregledati iz početka svu ovu tvoju ljepotu pusaaaaa...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Već sam ovu ljepotu vidjela, pa je red da se i potpišem, prekrasno je sve.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
napravili ste pravi ukrasni park
![]() kako se zove ova biljka,dobila sam ju od shashe,i kod mene cvate ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mari to je babosvilka - armeria maritima i predivna je. Ja imam ovu boju, ima je i u bijeloj boji.
Lora, Triša, Forzicija - mile moja drago mi je što ste me posjetile, uvijek me razveselite dolaskom i komentarom!
Medo - neka samo lijepo rastu cvjećke, bili su poštari brzi, tko bi rekao da će paketić već idući dan doći do tvog doma! Odlično, cvijeće se nije dugo vozikalo kombijima i poštanskim vozilima...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Zove me danas sestra mobitelom sa sajma u Rijeci i kaže sva uzbuđena: ajme vidjela sam vrbu salix, onog japanca
![]() ![]() Kamenjar ti je sve ljepši i ljepši
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Korijenko moja, salix je apsolutno divan! Zaista i nama doma stalno plijeni pogled, a tako će biti i kod ves, vidjet ćeš! Jedva čekam da čujem kako ga seka u busu vozila
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Javor! Imat ću ga prije ili kasnije!
Kad ga vidim na tvojim otocima ne mogu odoliti!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Moja je Pasiflora bila u hodniku i uginula valjda sam je previše zaljevala
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Samo da javim da je Salix sigao
![]() ![]() ![]() Još jedno pitanje....sad kad ga posadi odrezat će grane koje treba i pokratiti ostale...a dalje.... u koje doba ti njega orezuješ proljeće ili jesen ili i jedno i drugo...mislim kad ga vodiš frizeru ?
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Korijenko - salix smo lani u jesen porezali onak podosta, u krug. Prije toga sam ga ja samo jako malo prezala u proljeće. Ali ovo jače šišanje u jesen bilo je pun pogodak! Moj je star nekih 3 - 4 godine. Nek vam lijepo i radosno raste!!
Anči39 - tu i tamo sam ju zalila preko zime, ali zaista rijetko...
Hoya - jedan moj javor (onaj veći) je iz vrtnog centra, a drugi iz Peveca. Nisu bili skupi. Za sada su oba super, ali prvom je dosta vremena trebalo da se prilagodi (čak dvije godine mi je nekako kinjio i nikako kretao...) Alis ada su super dečki!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |