Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
sara View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 175
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 18:48
setajuci forumom nisam mogla, a da ne zapazim tvoj prekrasan vrt, i nadam se da se neces ljutiti kopirala sam te malo, samo malcice. Svaki put kada ugledam tu ljepotu ostanem bez rijeci, a mislim samo ovo
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 23:01
Često sam pohodila tvoj vrt kao gost foruma, pratila ga od prve stranice. Posebno sam pratila nastajanje kamenjara (jednostavno ih obožavam) i ulazak novih biljčica u tvoj vrt i tvoj dom. Koja promjena u vrtu, meni se čini da ste u jako kratkom vremenu uspjeli ostvariti svoje vrtne ideje. Čestitam.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 09:29
A što reći? Opet ponoviti: prekrasno Anaida!Clap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 14:14
Sara - jako me veseli svaka lijepa riječ, a najviše me raduje što i vi uživate kod mene kao i ja kod vas.

Lucy - a joj, kako je to lijepo što si bila kod mene i kad ja to nisam znala Smile . Hvala ti na tome, a svakako ti se veselim  jako i sada kad si naša članica!! Molim te javi mi di da nađem tvoju temu (ima nas tako puno i na raznim mjestima da se teže snalazim, ali kad jednom nekog "nađem" ja ne odlazim!)

Baka - uvijek me veseli kad te kod sebe uočim!

Bergenia - i ja sam ti ljubiteljica sunca, mene isto tako te sunčane slike obasjaju!

Anči - Ivna mi je savjetovala pa sam koprive rasadila, sad su mi po 3 u posudi ali bit će po dvije, samo moram posudu još jednu kupiti! Predisne su i meni.

Lantana - salix je narastao jako, jako od lani, baš sam na slikicama to primjetila. Da, divno izgleda.

Sve vas naj, naj, najljepše pozdravljam!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 14:58
Cini mi se da dugo nisam bila kod tebe,sve je zelenije i cvjetnije,a salix ,moj ljubimac,pravi ljepotan
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 22:05
Anaida, hvala na dobrodošlici. Ja nemam svoju temu, a moj je vrt tek "propuzao". Čekam bar da stane na noge.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 22:58

Gdje spremaš Pasifloru zimi  ?smile118

Moja je propala Confused  i morala sam si novu kupiti smile127
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 16:55
Anči39 - passiflora mi je prezimila u podrumu, lani sam ju tek dobila pa joj je to bila prva (uspješna) zima kod mene. Jedna mi je i vani ostala, ali je smrzla skroz naskroz. Znači, treba ju sklanjati na sigurno..

Gioaa - lijepo te i puno pozdravljam, da, salix je zaista pokazao svu svoju ljepotu!

Lucy - uvijek si mi dobrodošla i najljepše te pozdravljam!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 17:36
Draga Anaida,
dođem danas doma s posla i pred vratima ''paketić''
Da paketić! Hvala ti na svim divnim biljčicama i sjemenju koje si poslala, sada ću morati dobro isplanirati gdje što posaditi i posijati... Super je što me zapravo ''tjeraš'' na to da se primim posla hehehehe...
Nadam se samo da me neće prolom oblaka prije nego ih sve uspijem udomiti. Već bih ja bio u vrtu, ali čekam taj neki tretman stopala koji bi mi kao trebao pomoći za kralježnicu pa ću se onda baciti u radove.
Još jednom velika hvala i puno pozdrava iz medvjeđe kućice,
Željko
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 19:17
Divno kao i uvijek a sad baš idem opet pregledati iz početka svu ovu tvoju ljepotu pusaaaaa...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:28
Već sam ovu ljepotu vidjela, pa je red da se i potpišem, prekrasno je sve.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:54
napravili ste pravi ukrasni park

kako se zove ova biljka,dobila sam ju od shashe,i kod mene cvate

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:06
smile120stalno šećem tvojim prekrasnim vrtom

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 13:34
Mari to je babosvilka - armeria maritima i predivna je. Ja imam ovu boju, ima je i u bijeloj boji.

Lora, Triša, Forzicija - mile moja drago mi je što ste me posjetile, uvijek me razveselite dolaskom i komentarom!

Medo - neka samo lijepo rastu cvjećke, bili su poštari brzi, tko bi rekao da će paketić već idući dan doći do tvog doma! Odlično, cvijeće se nije dugo vozikalo kombijima i poštanskim vozilima...
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 15:07
Zove me danas sestra mobitelom sa sajma u Rijeci i kaže sva uzbuđena: ajme vidjela  sam vrbu salix, onog japanca Wink, kako je lijepa, visoka cca 1 m, da ju kupim, kako ću ju teglit u busu...?? Naravno da sam ju uvjerila da ju hitno kupi dok ih još ima a teglenje u busu??? haloooo ,pa to je najmanji problem Wink. Odmah sam joj rekla da ću joj popodne pokazati tvoj predivni primjerak salixa.... jedva čekam da ju donese...

Kamenjar ti je sve ljepši i ljepši Thumbs%20Up i sviđaju mi se perunike uza zid...
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 15:59
Korijenko moja, salix je apsolutno divan! Zaista i nama doma stalno plijeni pogled, a tako će biti i kod ves, vidjet ćeš! Jedva čekam da čujem kako ga seka u busu vozila Smile
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 16:46
Javor! Imat ću ga prije ili kasnije!
Kad ga vidim na tvojim otocima ne mogu odoliti!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 10:49
Moja je Pasiflora bila u hodniku i uginula valjda sam je previše zaljevalasmile85Jesi li ti svoju u podrumu zaljevala ili si "zaboravila" na nju ?
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 11:38
Samo da javim da je Salix sigao Big%20smile, lijepo već velik, ravno stabalce, malo mršave grane (krošnja) ali već ćemo mi njega isfrizirati. Wink. Stavim sliku kad ga seka posadi u vrt....moram se malo kititi i tuđim perjem....to je sve ispred naših kuća Wink.
Još jedno pitanje....sad kad ga posadi odrezat će grane koje treba i pokratiti ostale...a dalje.... u koje doba ti njega orezuješ proljeće ili jesen ili i jedno i drugo...mislim kad ga vodiš frizeru ?Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 12:53
Korijenko - salix smo lani u jesen porezali onak podosta, u krug. Prije toga sam ga ja samo jako malo prezala u proljeće. Ali ovo jače šišanje u jesen bilo je pun pogodak! Moj je star nekih 3 - 4 godine. Nek vam lijepo i radosno raste!!

Anči39 - tu i tamo sam ju zalila preko zime, ali zaista rijetko...

Hoya - jedan moj javor (onaj veći) je iz vrtnog centra, a drugi iz Peveca. Nisu bili skupi. Za sada su oba super, ali prvom je dosta vremena trebalo da se prilagodi (čak dvije godine mi je nekako kinjio i nikako kretao...) Alis ada su super dečki!!
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,766 sekundi.