"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 37> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti Miro od srca! da imam više slobodnog vremena i zdravlja, bilo bi ljepše i bez travkice. ovako..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tanjek, vrijedna si bila i sve pohvale za tvoj trud i cvijećke
![]() micika je već mama? to je ona lijepa malička od prople god? vrijedna je i ona bila ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala ti draga Konty na pohvalama. da to je ona siva dugodlaka mačka koja je lani bila beba.
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš si bila vrijedna, sviđaju mi se biljke kojima si se ponovila, lonicera je predivna
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijep i raznovrstan vrt, sviđa mi se kod tebe
|
|
![]() |
|
hvala drage moje Štefkaja i Otok od srca!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bila sam i danas u tvom vrtu,i kad sam pocela pisati poruku
net me zezao,i zato evo me opet ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti Gioiaa! bit će dobro da mi biljke ne "nestanu" kao lanjska lila ruža.
![]() |
|
![]() |
|
drage moje, evo obećanih slika:
![]() ![]() ![]() miljenica koja obožava cveteke: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma kaj se pravis vazna, imam i ja smao nemam aparat za slikanje, alibalkon mi je pun cvetja. Dodji da vidis.
|
|
![]() |
|
draga moja TB, iskreno čekam dan kada ću uživo vidjeti tvoje radove i balkon!
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
prekrasni cveteki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga Gogić! još samo da nekaj opeljušim iz tvog vrteka, tada će biti ljepše.
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
I ja izvršila obilazak! Već me dugo nije bilo!!!
Drago mi je da Zagorje poprima sve ljepšu boju cvijeća. ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Žuti galoper ,a vidim da je tu cvjetna gredica,sukulenta,a maca je toliko slatka,ma predivno,ali sam prije primjetila da je krajolik prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Andrea i Miro, veseli me što ste opet prošetale mojim vrtekom.
![]() |
|
![]() |
|
obukli smo "novo odijelo"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i društvo:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gladiole, dahlia i ranunculus asiaticus( ne znam mu "domaći" naziv)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |