Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Senini ukrasni grmovi i stabalca
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Senini ukrasni grmovi i stabalca

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 42>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 01:11
Originalno poslano od člana seni seni napisao:

ovo sam vidjela kod gradske knjižnice...može li se reznicom razmnožiti? svaki dan prolazim pored njega i često vidim vrtlara kako ga orezuje...mogla bih ga žicati koju grančicu...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 05:31
Seni, tu si!  Nisam ni ja zadovoljna sa svojim vrtom, ali ...
Eto, ja imam baš tvoje lantane, a uz tvoje savjete spasila sam ceanothus. Često te se sjetim!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 23:32
Upravo sam pregledala tvoj vrt od samog početka, sve ti je prekrasno. U vrtu se svaki dan dešava nešto novo a kod tebe i te kako ima krasnih biljkica teško je nešto izdvojiti. Ne moraš svaki dan fotkati bar svaki drugi ( šala ) pa nas obraduj svojim prekrasnim vrtom.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 23:26
Seni , al ja sve tvoje što sam vidjela do sada je predivno ....

Zavoljela sam lantane zbog tvojih lantana.

Nema veze ako ti je vrt kao prije, mi bi ga rado pogledale i uživale u njemu.

Molim te stavi nam koju slikicu smile99
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 23:16
Kiki-ko, tek sam sad vidjela tvoju poruku. Upravo sam Nataliji poslala pp i objasnila zašto nisam došla. Imala sam puno posla za školu pa nisam ni otvarala kompjuter. Zadnju sam poruku vidjela kasno. Sa svojim vrtom nisam baš zadovoljna pa nemam što pokazati. Nisam se ovo ljeto baš trudila.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 22:37
Seni,bili smo danas svi kod Natalije.Imamo i dva nova člana.Šteta što nisi bila.Vidjela sam i puno tvojih sadnica.Oduševila me rozo-žuta lantana.Heart Daj koju sličicu da znamo da si dobro.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 12:58
pozdrav seni! Svaka čast na raznolikosti.Uživala sam šetajući tvojom okućnicom. Jedino mi žao što nije kod svake sličice i naziv biljke tako da mi laici znamo što ćemo kupiti.Smile    smile141
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 09:27
Pa ne mogu vjerovati da od svibnja nema nekih grmeka, cveteka kojima bi nam uljepšala dan!Big%20smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 09:10
tvoj vrt je ocaravajuci
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 23:36
Seni prekrasan vrt imaš .

Pokraj tebe sam se zaljubila u lantane !
Možeš li nam molim te staviti nove slikice iz tvoga vrta smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:35
Callistemon je neodoljiv. Ne znam je li zanimljiviji oblik cvijeta ili njegova boja.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 21:22
kalistemon je smile227

..kad budeš imala "viška", pa da ne pretrpavaš, znaš tko će udomitiWink
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 22:00
koliko prekrasnih grmova u jednom vrtu
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 21:12
Lijepo si to poslikalaClap
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 21:02
Najprije, hvala svima na lijepim riječima o mom vrtu. Nisam se dugo javljala jer u mom vrtu nema ove godine novog cvijeća. Ne želim vrt pretrpati, sviđa mi se ovakav kakav jest. Ipak, evo par slika.

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 00:22
Nisam prvi put u tvom vrtu, ali je prvo javljanje. Znam samo da sam ga zapamtila po veličanstvenim cvjetnim grmovima. I taman kad pomislim: To je sigurno sve od Seni!, ti nam pošalješ sliku ovog prekrasnog plavog grma. Gledam sliku, a iz dubine duše čeznutljiv uzdah.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 00:03
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 22:01
Super Seni, plavilo me oduševilo, prekrasan grm.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:15
Kiki-ko?, plavi zvončić dobila si od Natalije. Budleja se u rano proljeće drastično oreže, na dvadesetak cm, tako da sad nema reznica za sadnju. Bit će ih tek sljedeću zimu jer se zakorjenjuju drvenaste reznice.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:04
Ovaj plavi grm me ostavio bez daha.Jesam ja dobila od tebe ovaj plavi zvončić?Predivan je.Mogu li se ogrebati za sadnicu ljubičaste budleje?Embarrassed
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.