Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 42> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo sam vidjela kod gradske knjižnice...može li se reznicom razmnožiti? svaki dan prolazim pored njega i često vidim vrtlara kako ga orezuje...mogla bih ga žicati koju grančicu... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Seni, tu si! Nisam ni ja zadovoljna sa svojim vrtom, ali ...
Eto, ja imam baš tvoje lantane, a uz tvoje savjete spasila sam ceanothus. Često te se sjetim!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Upravo sam pregledala tvoj vrt od samog početka, sve ti je prekrasno. U vrtu se svaki dan dešava nešto novo a kod tebe i te kako ima krasnih biljkica teško je nešto izdvojiti. Ne moraš svaki dan fotkati bar svaki drugi ( šala ) pa nas obraduj svojim prekrasnim vrtom.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Seni , al ja sve tvoje što sam vidjela do sada je predivno ....
Zavoljela sam lantane zbog tvojih lantana.
Nema veze ako ti je vrt kao prije, mi bi ga rado pogledale i uživale u njemu.
Molim te stavi nam koju slikicu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Kiki-ko, tek sam sad vidjela tvoju poruku. Upravo sam Nataliji poslala pp i objasnila zašto nisam došla. Imala sam puno posla za školu pa nisam ni otvarala kompjuter. Zadnju sam poruku vidjela kasno. Sa svojim vrtom nisam baš zadovoljna pa nemam što pokazati. Nisam se ovo ljeto baš trudila.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Seni,bili smo danas svi kod Natalije.Imamo i dva nova člana.Šteta što nisi bila.Vidjela sam i puno tvojih sadnica.Oduševila me rozo-žuta lantana.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav seni! Svaka čast na raznolikosti.Uživala sam šetajući tvojom okućnicom. Jedino mi žao što nije kod svake sličice i naziv biljke tako da mi laici znamo što ćemo kupiti.
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa ne mogu vjerovati da od svibnja nema nekih grmeka, cveteka kojima bi nam uljepšala dan!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tvoj vrt je ocaravajuci
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Seni prekrasan vrt imaš .
Pokraj tebe sam se zaljubila u lantane !
Možeš li nam molim te staviti nove slikice iz tvoga vrta
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Callistemon je neodoljiv. Ne znam je li zanimljiviji oblik cvijeta ili njegova boja.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
kalistemon je
![]() ..kad budeš imala "viška", pa da ne pretrpavaš, znaš tko će udomiti ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
koliko prekrasnih grmova u jednom vrtu
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si to poslikala
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Najprije, hvala svima na lijepim riječima o mom vrtu. Nisam se dugo javljala jer u mom vrtu nema ove godine novog cvijeća. Ne želim vrt pretrpati, sviđa mi se ovakav kakav jest. Ipak, evo par slika.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Nisam prvi put u tvom vrtu, ali je prvo javljanje. Znam samo da sam ga zapamtila po veličanstvenim cvjetnim grmovima. I taman kad pomislim: To je sigurno sve od Seni!, ti nam pošalješ sliku ovog prekrasnog plavog grma. Gledam sliku, a iz dubine duše čeznutljiv uzdah.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Seni, plavilo me oduševilo, prekrasan grm.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kiki-ko?, plavi zvončić dobila si od Natalije. Budleja se u rano proljeće drastično oreže, na dvadesetak cm, tako da sad nema reznica za sadnju. Bit će ih tek sljedeću zimu jer se zakorjenjuju drvenaste reznice.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovaj plavi grm me ostavio bez daha.Jesam ja dobila od tebe ovaj plavi zvončić?Predivan je.Mogu li se ogrebati za sadnicu ljubičaste budleje?
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |