Moj stan u cvjetnom odijelu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Korisnik | |
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje,Hvala vam što ste samnom podijelile oduševljenje za ovu prekrasnu vitrinu.Ona je sama za sebe toliko predivna da joj nije ni bilo puno potrebno:tek da zasja u bijelini.Zahvaljujući "njoj"zaradila sam takav išjas da idem na injekcije,a za compom ne mogu niti sjediti.Zato vam se drage moje dame ovako skupno zahvaljujem....Sarita,File,Renn,Bilja-draga,Anđelka,Šabica,Primavera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
ma draga moja svaki put kad posjetim tvoju galeriju ja
![]() ![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga Katarina a fakat ono .Nećeš mi se valjda zrušit u nesvjest.Vrijedna si ti cura s puno potencijala Samo uči na ovom forumu su ti tete prof..Bit će od tebe prave majstorice
![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
heheh opet sam tu a cuj nikad se nezna .. ovu tvoju galeriju fakat nesme ic gledat osobe slabog zdravstvenog stanja.....
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Stvarno ti se divim na strpljenju, neumornosti, marljivosti, na ovom velikom uradku. Nije ni čudo da si se razboljela . Ja bih na tvome mjestu imala upalu svih mišića. Znam i lijek protiv toga - jednosatno jahanje s konjićem po prirodi i odmah ćeš biti više nego nova. Probaj i vidjet ćeš
![]() Vitrina je ispala za kraljevske dvore. Grandiozno!!! Bellisimo!!! ![]() Po tvojem savjetu pokušat ćemo i dalje biti marljive i vrijedne. Nastavak slijedi........ |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
bolovi u leđima će proći,jest da nisu ugodni,ali vitirina zbog koje su nastali ostaje za duže gledanje i divljenje.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vitrina je fantastična! majstorice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne nalazim riječi koje već nisu rečene......mislim da mogu slobodno reći da si veličanstven komad namješaja uredila na svoj osebujan i prepoznatljiv način.......krasno
![]() |
|
![]() |
|
Katarina.........si......živa ?
![]() Felina hvala za savjet,ali ja se bojim konjova.Kada sam pred malo bila u Đakovu na ergeli,divila sam im se ali s pristojne udaljenosti.Inače mislim da je jahanje prekrasna stvar hvala na pohvalama ![]() Rose i Kika hvala vam na lijepim riječima i dobrodošle u moju galeriju.Velika bi mi bila želja da vas jednog dana mogu pozvati u svoj nekakav šareni dučančić . ![]() Mare,vetrina je doista veličanstven komad namještaja.Zadovoljstvo je gledati kako iz jednog dosadnog otužnog komada namještaja možeš izvući njegov maksimum.Možda nije ni loša ideja da onaj motiv koji ja toliko volim postane moj brend ilitakoneštoštojaznam.(Sada odoh na injekciju..super) ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Iako mi je jako žao zbog tvog išijasa,produk tvoje muke je tako lijep ,em sam po sebi em tvojom zaslugom!!!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Čestitka ova neka ti ostvari pregršt tvojih snova.Sreća, zdravlje i radost neka te prate još mnogo godina,želi ti KIKA '56.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sretan rodjendan mima,svako dobro ti zelim.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ja naprosto volim čestitati u galerijama, to mi dođe kao kućna posjeta slavljenici
![]() Draga mima, od sveg srca SRETAN ROĐENDAN, ostani vjerna onom što voliš i što te veseli u životu i kreativnom radu, želim ti puno zdravlja, inspiracije, ljubavi i motivacije ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
danas si ti u cvjetnom ruhu!sretan ti rođendan Mima!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Majstorici od vitrina i ostalog namjestaja zelim sretan rodjendan... manje injekcija i puno vitrina
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ja uglavnom kasnim na slavlja ali eto ipak stignem a to šta danas nema kolača nije ni važno ja sam ionako na dijeti .došla sam ti čestitati sa željom za dug život i još puno inspiracije za daljni rad
![]() |
|
![]() |
|
Drage,KIKA,SARITA,.KAMI,SLAVICA,ILUVIA,ANDORA,FILE neizmjerna vam hvala na čestitkama
![]() Ja, ![]() A nadam se brzo ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
opa pa i tu se čestita!
Pa da se priružim čestitkama i ja, malo kasnim, ali za dobre želje kažu da nikad nije aksno. SRETAN ROĐENDAN! ![]() Nadam se da su leđa sve bolje i da te neće više nikad boljeti. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |