Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 139140141142143 226> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tulipani su predivni,vidim da moram jos nabaviti jer sam se u vecinu zaljubila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
narcise su fantasticne
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho krasno
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nema ona tulipane,šta ti je "pod penđerom cvjetala mi lala došo dragi pa mi progovara: curo moja lijepa ti je lala bi li meni jedan cvijet ubrala" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno cviće,a ti prava umjetnica u fotografiji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovi tvoji narcisi su uistinu prelijepi!
Nego došla ja provjeriti jesi li počela grliti stabla? Mislim, jesi li ozbiljno shvatila taj savjet? Ako nisi, ispričat ću ti nešto o jednom mom pacijentu iz Splita. Riječ je o jednom dragom čikici koji me posjetio u mom centru u fazi svog već oporavka. Dakle u blizini njegove kuće je jedan teren na kojem su on i njegovi susjedi svaki dan igrali balote (u Dalmaciji to je vrlo raširen sport), to mu je bila najdraža i mislim čak jedina razbibriga. Onda mu je otkriven rak u poodmakloj fazi i s toliko metastaza da nije više bilo smisla davati mu ni kemoterapiju. U to vrijeme bio je tako iscrpljen da više nije mogao ni hodati, a liječnici su mu prognozirali još samo koji mjesec života. Kako je od svega na svijetu najviše volio balote, a nije više mogao igrati, njegovi ukućani su ga iznosili do igrališta i tu bi sjedio na malenoj klupici oslonjen na deblo, svaki dan po nekoliko sati. Prošlo je tih par mjeseci, on ne samo da je bio živ nego se osjećao sve bolje i bolje. Nakon 6 mjeseci, na ponovnom snimanju, više nije imao metastaza, pa su mu operativnim putem skinuli i taj osnovni karcinom i u fazi oporavka nakon operacije došao je k meni u centar da bi ubrzao oporavak. Kad mi je ispričao kako je provodio vrijeme u fazi kad je čekao smrt, preporučila sam mu da se na isti način ode i oporavljati. Ja inače znam da stabla stalno uništavaju tu štetnu energiju iz svoje okoline (znaš da za nas pročišćavaju i zrak), pa sam i njemu objasnila kako je drvo na koje je stalno bio oslonjen iz njega izvlačilo štetnu energiju koju je proizvodio karcinom (i od koje karcinom i raste i napreduje). Dijelom zahvaljujući tom stablu, dijelom zato što je radio ono što najviše voli, pomogao je (i ne znajući) svom tijelu da se izbori s tom strašnom bolesti. Dakle niho, nađi svoje stablo i nastavi uživati u svom vrtu, a tvoje tijelo će razumjeti poruku koju mu time šalješ i iskoristiti pomoć koju mu daješ ![]() Oprosti zbog ove opširnosti, morala sam ti objasniti da moj savjet shvatiš ozbiljnije, a možda ovo sve još nekome pomogne. Probajte s malim smetnjama, ako ste umorni, nervozni ili vas boli glava, dovoljno je da zagrlite ili se barem naslonite na stablo. Za desetak minuta već ćete se osjećati bolje ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Niho
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
ijuuuuuuu kako lijepo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Fantastični narcisi, fantastično plavo, fantastična kerria - fantastična Niho
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, kad ti postaviš cvijet, dva nama je odmah dan veseliji! Zato nas raduj još i više i javljaj se još češće!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tvoji cvjeteki - jedan- dva oduševljavaju!
Hoćemo još niho!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne budi škrta, podijeli tu ljepotu s nama.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 139140141142143 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |