Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 151> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema na čemu...i ostale cure kojima sam obećala neka cekaju poštara...ne mogu sve u isti dan poslati jer ne mogu naći prikladne kutije...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kat.rea stigao je paket
![]() sve je savrseno... ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
lilie stigle su reznice., zahvaljujem i spremam ti paket!
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Stefkaja stigla je lonicera i hvala ti na ljubicama.
![]() |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Hvala lucy i pčelici7 na paketima
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Monna hvalaaa na sjemenkama
![]() joj kako ona to lijepo zapakira ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Frida
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Monna-1
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Otok i Lora hvala vam za biljkice
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Frida hvala još jednom za paketić
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Nema na čemu....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma nema na čemu lilie
![]() |
|
![]() |
|
Katruža hvala, stigao paketić...waigela već posađena nadam se da ce se oporavit od puta i adaptirati na novi dom..javor pokušam sutra saditi sa hormonom...
|
|
![]() |
|
Tanjica stiglo!!!
![]() |
|
![]() |
|
nema na čemu fridić
![]() |
|
![]() |
|
Mari 5510
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
u petak sam prije nego sam se ukrcala na brod s pošte predigla dva paketića...biberovac ( mislim od kontese) i mislim crvenu peperoniju, reznice kadulje i nešto što ne znam što je ( sliči mi ne male fuksije). a ne znam od koga je
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Frida, mislim da je ovo drugo moje!!!
Ovo treće nije fuksija, ali više niti ne znam šta sam ti stavila, pa poslikaj da se sjetim.
![]() Aha, mislim da bi mogle biti noćne frajle, ali svejedno poslikaj.
|
|
![]() |
|
hvala, proljeće...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |