lepoglavska cipka i nesto idrije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tulipani sa malo debljeg konc
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ovi su listici također od malo debljeg konca ,a oni su rađeni za jednu dobru dusu ovog foruma
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
pa jedan ovratnik
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
pa jedan okrugli koji ce također zajedno sa nausnicama jednoj dusi ovog foruma
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...već nas dugo nisi častila svojim prelijepim radovima, pa u kratkom odmoru od posla uživam i uživam, sve mi je prelijepo, ali srce vuče na tulipane i na onaj okrugli tabletić, to mi je više nego prelijepo...
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
sad će valjda biti kad su dani čipke u Lepoglavi?!?!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Natic nisu dani cipke nego dani grada Lepoglave al dakako da ce biti i čipke ,a mogla bi i ti dosetati do nas.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepi su ti radovi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-pregledala galeriju,koje umijeće svaka čast
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-koja slučajnost,prije mjesec i dva dana pregledala tvoju galeriju i dala komentar,a sad smo partnerice u razmjeni,pozzz
|
|
![]() |
|
Jeste KIKA vidis koje li slucajnosti hahadrago mi je da smo partnerice lijep pozdrav i tebi
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
-moj swap je danas krenuo...
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasno!
Majstorija naše rose 2! Lijepo od tebe da čuvaš našu tradiciju! Ajd sad još probaj tu itam ubacit malo riječi zagorskog jezika! Možda se kome spetlja jezik! ( nisam mislila ništ zlonamjerno, već dapače, suprotno) Samo dalje tak nastavi, isplati se diviti takvim radovima! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
lijep pozdrav dragi moji cvijetoljupci vec odavno nisam stavila ni jednu sliku u ovu temu al da nemislite da nista ne radim ,radi se radi i ima podosta slika al nema bas puno vremena za stavljati slike ,pa evo haljine na kojoj sam radila za proslogodišnji festival sa jos 11 cipka
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
izbliza
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
cestitke koje sam radi
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
dio oltarnika koji sam radila za
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |