Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 13:54
Da, vrijeme je i kod mene promijenjivo, ali do jučer su nas nekako pljuskovi zaobilazili. Zato je jutros padalo, padalo... I sada se malo smirilo pa je nekako sve odmah ljepše. Nisam ja žena od kiše... Uglavnom, jučer predvečer sam slikala nemilice sve oko sebe i evo rezultata Smile

Poluotočić koji sve više cvate..

Kamenjar se puni, širi, raste, buja...

Ubrzo će karanfilčići..

Neki sam dan ove plave tegle našla po 10 kn na sniženju. ne znam zašto sam racionalno (škrto) razmišljala i kupila samo tri! Confused Sad ih više nema u dućanu a predivno mi osvježavaju ogradu i da sam ih bar još nekoliko kupila..

Šmrcko - vidi me kroz prozor Wink!!

Začinsko bilje i pogled na ulaz u moj dom.

Salix i  lijevi poluotok

Opet salix i  pogled na desno

Lijevi poluotok i moje klupko radosti sa svojom lopticom. Usput kako slikam moram šutati loptu takod a on može trčati za njom Smile

Cvate i središnji otok

A ponešto se na cvatnju sprema.. Pa jedva čekam..

Noviji otočić... njega ću još proširivati pa nije ograđen

kreće klematis

Svašta u otočiću još jednom

I ovako zavirimo

i još pogled, dva

ili tri

Evo, za danas toliko... Puno pozdrava svima uz slikicu sa druge strane mojeg stražnjeg dvorišta, tj. pogled iz druge ulice (ja živim na vuglu Smile pa imam izlaz na dvije strane). I ovaj dio pomalo uređujemo, a zbog susjeda koji  nam je parkirao di je stigao morali smo ovako ograditi naš dio travice.

Dvorište

Pogled s ulice

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 16:59
Ove teflice su upravo ono što ja tražim...............
.............prekrasne su!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 17:27
Sjajno!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 17:54
Kako sam lijepo prošetala i nauživala se ljepote
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 20:28
Mene fascinira koliko ti u stvari veliko dvorište imaš, ma prekrasno je sve Smile !Ove plave teglice su prelijepe, dobro ajd ja baš i nisam fan plave boje ali su prekrasne (ja bi ih premackala da mogu doći do njih, veliš nema ih više tamo gdje si ih kupila Confused), doduše za ljepotom ne zaostaju niti one krugle velike, čini mi se ovak preko sličice da su od terakote... Ma sve mi se sviđa u stvari Hug!!!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 20:40
Draga Anaida, volim doći kod tebe na temu, jer je kod tebe sve tako lijepo, ukusno i originalno. Obišla sam sve otočiće i cveteke i sve mi se sviđa. Prelijepe su slikice, a viseće teglice su baš baš fora Clapsmile71
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 20:47
Ne znam odakle da krenem, divno i prekrasnosmilie_ga_041.gif.

Te kantice možete i sami napraviti. Kupite kanticu, i što urednije pričvrstite žicom i svežete di želite. Žicu možete kamuflirati ili pofarbati, napraviti dekoraciju. Možete i konopcem svezati, omču oko kantice ili probušiti rupe te provući, ma na sto načina. A možete i probušiti rupu i di je moguće na čavle ili kuke objesitiSmile

Gledam i ja vas i pijem ukusnu kombi, nosim je i mojoj mami u nedeljusmilie_sp_388.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 23:07
Prekrasno ,što bi smrcko rekla neznam odakle da krenem

Otočići i puoluotočićiu su ti prekrasni puni cijeća rascvijetanih,salix ,začini ,kamenjar,clematis ,sve je super

Tegle su ti super,uklapaju ti se odlično

Što si posadila u njih,nisam odgonetnula !

Lijep pozdrav smile79
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 12:27
Svima koji ste me posjetili - pusa od srca!!!

Šmrcko, juhuhu, sve što si mi darovala lijepo kod mene napreduje, A komba nek je i tebi i mami - u zdravlje!!

Anči - mila moja, zaista ne znam kako se zove to cvijeće koje sam u teglice posadila... Možda naše cure odgonetnu...

Ivna - i ja ti nisam baš fan plave boje (časna riječ) ali su mi teglicwe tek kad sam ih donijela doma i stavila na ogradu zasjale u punom sjaju... Baš mi je krivo da ih nisam još našla, a samo 10kn su koštale! One okrugle jesu od terakote, njih sam po zaista povoljnoj cijeni našla u Austriji i kupila!

Bergenia - veseli me da ti se tako jak sviđaju teglice, i meni su jako, jako lepeke!!

Otok i Flavia - eh, koliko koliko se ja radujem i veselim pri posjeti vašem vrtu!! nadam se da je i vama bar upola toliko lijepo kod mene!!

Medvjed - veseli me što ti se sviđa kod mene, i sadi cvjećke Smile i stavljaj slikice!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 13:54
smile57Anaida prekrasno to kod tebe napreduje iz dana u dan sve je ljepse,a teglice su fantasticne moram priznati cim sam ih vidjela dobila sam ideju sta sa mojim kantama
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 15:06
Kod tebe je zaista jako lijepo svi otočići  i poluotočići su puni lijepog cvijeća,čini mi se da imaš prilično veliko dvorište.Klupko radosti je cakani.smile71
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 17:04
Rosa i Mali kaktus - cure moje, hvala na posjeti, a istina je da ovdje dobijemo mnoge ideje jedni od drugih kojima možemo uljepšati naš dom, vrt i svijet u kojem živimo!
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 17:36
Toliko mi je lijepo da sam čak ukrala jednu tvoju ideju sa vaznama -SORYa li nisam mogla doljetismile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 21:28
Baš mi je drago da ti napreduju biljčice, od srca su ti darovane.Hug

I tvoje se kod mene prilagodilo, hvala i kiši na tome smilie_wet_213.gif
Loniceru ću ubaciti sutra u komposter možda je veća šansa da pusti korjenje nego u vodi.Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
sara View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 175
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 10:25
dok vani kisa pljusti ja uzivam u pogledu na tvoje prekrasne otocice i poluotocice, ne mogu nista izdvojiti sve prekrasno    
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 10:44
Draga Anaida kod tebe lipo kao i uvijek,veliki prostor i za cviće i za pasićaThumbs%20UpKod tebe je svaki kamen osmišljeno postavljen,a detalji su prekrasni,sada vidim da si nabavila i te lipe i simpatične posude za cviće,što se nalaze na ogradi,one su plave,ali su posađene sa cvjetnicama u boji koje im pašu.a pravi se i novi otočićClapKaranfili su puni pupa i ja jedva čekam da ti procvjetaju,sigurno češ pokazati u sliciSmile
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 10:53
Mene fasciniraju ti tvoji otočići, poluotočići, pa tvoj fifi, javor, ma opčenito tvoje dvorište i vrt su stvarno predivni, vidi se da voliš biljke i da te veseli svaki novoprocvali cvjetak.Sve odiše ljubavlju i brigom za cviječem i naravno urednošću..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 11:57
nigdje korova,sve pod konac
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 12:25
Anaida,sad se vidi kak tvoj vrt raste i razvija se,brzo,jel da?A ova priča sa lopticom mi je itekak poznata,ali moj princ je ljut ako bacam lopticu usput,moram se loptati s njim,i ništa drugo raditi ni gledati.Sunčeka naša!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 15:27
Slikaj nam iz bliza svoje nove plave tegle da odgonetnemo cvijeće u njemu !!!!!!!!!!smile76
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.