Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 245> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida, cvjećke su sve posađene, mislim da će im svima za zakorjenjivanje dobro doći ova vlaga, koliko god meni ne odgovarala. Slikice će bit objavljene, samo da se vrijeme smiri i da malo poredim još sve to... Do tada uživam u tvojim i slikama ostalih vrijednih ruku
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, Mira, Smrčko, Sara, Stefkaja, Rain, Anči, Gioiaa - cure moje mile, opet ste kod mene bile i radost mi ostavile
![]() Naša draga Otok pomogla mi je pri identifikaciji biljkica koje sam zasadila u svoje plave tegle na ogradi. To su mali grmići lobelia.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Znate da ja volim panoramske slikice
![]() U hodniku
![]() I s balkona
![]() ![]() ![]() Vidi se da polako na jednom dijelu kreće mlada travica (na desnoj strani okućnice), njoj ova kiša godi.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Nema me 5 minuta u tvom vrtu i opet me iznenadiš novim slikama
![]() Jako mi se dopadaju ovi tvoji otočići/poluotočići. Sve tako uredno i sve na svojem mjestu. Krasno! |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Medo moj, taman sam curama zahvaljivala za svaku toplu riječ - kad si mi ti pisao
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivne teglice, središnji otok me oduševio, poluotoci, pa ti si tamo smjestila cjeli Jadran, super su slikice s balkona i općenito one na kojima se vidi djelomično cjelo tvoje carstvo.,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Obožavam tvoje panoramske slike, oni viseći pitari su super, znaš kako kod nas kažu: Udri balun kad ti dođe
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Iz kojeg god kuta slikano, iz bliza, iz daleka, odozgo, iz aviona - kad je nešto lijepo, onda je lijepo
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pogled sa balkona je melem za oči,kako je lip tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Iz svakog kuta tvoje dvorište izgleda krasno, uvijek uredno!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U tvom urednom vrtu sve odiše svježinom i urednošću. Kamenjar se baš dobro razbujao!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Kiša je , za sada, malo stala i kod mene, a sad će doći vrijeme za zabrajanje šteta. Neke su je cvijećke (ponajviše visoke karanfile, klinčeke, ivančice i neke sitnije cvjećke) vjetar i kiša sasvim prevrnuli - skroz su polegli na sve strane i pokušat ću ih pridići pa da vidimo hoće li preživjeti. I neki grmići (vajgela, ljetni jorgovan) su mi polegli pod kišom i naletima vjetra... Ali, srećom, nije bilo većeg nevremena pa se neću žaliti.
Svima koji ste me posjetili veliku pusu šaljem i idem dalje šetati vašim vrtićima!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dobro je da imaš u rezervi malo sunčanih sličica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasan ti je vrt. I ustvari panoramske slike pokazuju kako je uredan, lijepo osmišljen. Puno trave a opet i puno cvijeća.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da nam se sto prije vrati sunce
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Draga, kod tebe je sve prekrasno!
Iskreno uživam gledajući tvoje fotografije. A salix je predivan.
![]() Molim te reci mi da li on može rasti u tegli? Kupila sam u subotu jedan na samom rubu preživljavanja pa ga se bojim odmah posaditi u vrt.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Tvoj vrt je stvarno predivan, panoramske slike su prekrasne..Salix je sve ljepši i ljepši..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivne panoramske fotografije, uživala sam u razgledanju otočića, poluotočića kao i hodnika......prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |