Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 78>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 08:02
vec si ga priblizila
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 10:44
baš ti je skockano dvorište
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 17:46
Tija kukurijeci stigli. Hvalaaaaaaaaaaaaaa!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 18:47
Svratila sam do tebe. Svaka nova šetnja tvojim vrtom donosi isto ushićenje kao i prva. 
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 08:34
Gioiaa, ajde nek ti bude Wink.

Mari nije skockano s kockamaWink nego su ti to kamene ploče, tak da je opločeno  Smile

Lucy hvala ti što postaješ vjerni "šetać"  po mom vrteku.

Medvjede baš mi je drago da su stigli i nadam se da su u dobrom stanju stigli, pošto od vađenja iz zemlje nije prošlo ni 24 sata.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 08:53
I kod mene stigli kukurijeci. Hvala puno!
Već su i posađeni! Nisam mogao odoljeti a da ih ne posadim,..., kiši u inat.

smile78

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 13:19
smile219 tu sam !!! 
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 13:35
E drago mi je Gogo da su stigli, ali da nisu ispit položili dok su do Korijenka putovali nebi ih ni ti dobio. Drago mi je su kratko putovali.

Forzicijo znači ti si mi pomela terasu?Wink

I momci polako s poljubcima ipak sam ja jedna udana dama.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 13:40
Vratite mi EDIT!!! 

Drago mi je da su kratko putovali.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 21:56
Je, sve u redu s kukurijecima. odmah sam ih išao posadit, a stanje im je bilo savršeno. hvala još jednom!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 01:54
A gdje su hoste i šumica?
Molim par krupnih kadrova iz hostinjaka. Ak' može? Molim.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 09:23
Perla draga opet nemožeš spavati 1:54 ????
Budemo pofotkali ali tek da znaš Hostinjak se asimilirao u Šumicu, pa tak dok stavim fotke hoću konstruktivnu kritiku bez ikakvog straha upućenu, da li da tak ostavim ili da mijenjam koncepciju. Znaš da meni ni problem sve van izvaditi i ponovo posaditi. A pak si ja nemogu priuštiti tak "širok" Hostinjak kako ga ima Rain.

Medvjede nema na čemu, ne hvali se za biljkeWink
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 20:41
OK! kak ti veliš
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 21:00
Stol je predivan...Fotke, cvijeće...mrak!
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:20
Bravo Tija, i ove godine ti vrt krasno izgleda - a posebno javor!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 14:03
Željkić pa gdje si ti? Hvala na svemu.

Cimi vrtek se u prašumu pretvara a Javor se "pustio s lanca". Čekam ljepše vrijeme za nove fotke..

Medvjede Hug
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 09:22
Evo me opet k tebi, ovaj put ne da ishvalim tvoj vrt nego fotografa. Nisam odolila, morala sam proguglati taj potpis s fotkica tvog vrta. Čarobno je što tvoj osobni fotograf napravi od svakog prizora! (Mada i dalje tvrdim da ti je vrt uredan toliko da me izbezumi!)
A ne mogu odoliti da ne stavim barem jednu (jedva izabrah) fotografija tvog uistinu umjetnika Wink

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 09:38
Kakva fotografijasmile39.
Ako jednom ostvarim svoju želju da napišem knjigu, znam tko će biti autor fotografija.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 10:48
Misty, gdje si baš našla  fotku njegove "ljubavnice"? Zezam se naravno, ali Drava je njegova vječna inspiracija. Nije mu problem dići se u 4 ujutro i otići na Dravu i fotografirati u miru i tišini. On tako puni baterije, kao što ih ja punim u vrtu.

Voljela bih vam pokazati jednu fotku koja je nastala u našm vrtu a fotkana je Camerom Obscurom ( Camera obscura (lat. tamna soba) je predhodnica fotoaparata. U osnovi je to kutija u koju kroz mali otvor ulazi svjetlo. Wikipedija)

ovako izgleda CO mog dragog

A ovo je fotka napravljena s njom

Gogo samo naprijed, a ja onda želim jednu s posvetom.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 13:45
Zanimljivo!  Onakvu ljubavnicu bih i ja pozelela LOL (bez krivog shvatanja, molim vas )
Misty je uspela da se odluci, ja nikako, ali zato svako vece pred spavanje obavezno prelistam sve njegove fotke (sta cu, u meni negde jos cuci ono dete koje lista bajkovite slikovnice Embarrassed) i onda odem u snove. On je u nasoj kuci vec u statusu Star. Polemisemo, da li DM koristi ovo ili ovo, u kom su mu formatu slike, obradjuje li ih...ponesto pitamo...ponesto nagadjamo..,ponesto se stidimo da ce nam naci zamerku. A on covek fotka tako da izaziva divljenje, kod sitnijih dusa zavist. kod mene obozavanje...
Tija, nemoj se ljutiti, stoji, tvoj vrt je predivan Wink al si morala ovo ocekivati kad si postavila svoj potpis. Zato, jedva cekam dan da upoznam dvoje zaljubljenika  i istinskih umetnika u svom stvaranju.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.