Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 44>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 12:20
 Thank%20You ...hvala ti od sveg srca draga Rose, kakvo je vrijeme i trebat će mi dobre želje....hvala puno draga Zrinka Thank%20You....hvala draga moja Monna Thank%20You
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 14:49
predivno kao i uvijeksmile71
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 15:11
želim ti puno uspjeha na Flora-artu!Svaki put kad dođem na tvoje stranice ostanem zadivljena tvojom maštovitošću,izradom.ne znamšto drugo reći osim da je sve prelijepo!smile64
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 21:35
ah Primavera, Primavera... znam da si to vec vjerojatno cula, ali da te nema trebalo bi te izmisliti... uljepsavas nam dane... znam da ne komentiram cesto, ali kako komentirati ovako nesto savrseno i reci ono sto drugi vec nisu, ja to ne znam... mozda jednom naucim, ali do tada smile71smile58
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 20:03
svaka cast Primavera majstoricesmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 23:07
...drage moje Sandra, Slavice, lluvia, Sarita.... hvala vam puno na krasnim riječima i lijepim željama Thank%20YouThank%20You

...stvarno ne stignem puno na forum, dan mi je i prekratak za sve što bi htjela napraviti, masu toga je u fazi sušenja, dok ne budu spremne na fotkanje, predstavljam vam još jedan novi prsten popriličnih gabarita, stalno su mi prigovarali da kaj ne radim prstene, pa baš bi mogla, i evo...

...daklem, kao i obično, prsten od polimerne gline, s time da sam ovaj puta napravila i sam obruč budući da doma nisam imala niti jedan onaj metalni iz hobby dućana... malo se jesam nazafrkavala s time, ali to više mi je bio izazovan LOL ...nazvala sam ga Mr. Bean, ili Gospon Grah zbog ovog središnjeg dijela koji me neodoljivo podsjeća na tu slasnu mahunarku...

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 00:23
...OK, vidim da vam moj Gospon Grah baš nije najbolje sjeo na raspoloženje happy%20roll pa krećem s novim fotkama, možda će vam malkice ipak privući pažnju...

...nova kolekcija koja će biti izložena na Flora-artu, jednostavne privjesak ogrlice, s time da sam po prvi puta radila seriju srčeka koja inače baš i nisu moj đir, no ljudi ih vole, a ja sam se potrudila napraviti ih malo "pomaknuto" od gole asocijacije na romantiku... kao i skoro sav moj nakit i ovi primjerci rađeni su gotovo isključivo iz polimerne gline (Fimo, Premo), uz dodatak specijalnih folija, metalnih listića i laka na bazi vode...

...smaragdno-zeleno...

...roskasto-crveno s dodacima op-arta...

...nježno-plavo uz poznate a la Klimt kvadratiće...

...zlaćano-bakreni uvojci...

...uz srčeka, predstavljam vam danas novu Kokeshi lutkicu, ovog puta u obliku privjeska... prije par mjeseci radila sam svoju prvu Kokeshicu sudjelujući u tzv. orijentalnom swapu na jednom drugom forumu i već sam onda znala da ću im se ponovo vratiti... u ovoj sam nastojala spojiti moje dvije ljubavi: one prema izradi nakita ali i uporabnih predmeta... lutkica je ukupne visine 7 cm, rađena je kao velika perla, a haljinicu sam ovog puta napravila uz pomoć tzv. washi papira, originalnog japanskog papira koji ima iznimno lijepu strukturu, nešto poput rižina ali ipak čvršći... stoga ga nije bilo moguće prenijeti na polimernu glinu transferom, pa sam se poslužila kombiniranim tehnikama, malo decoupage tehnike ujedinjene s tajnama obrade polimerne gline...

...moj Proljetni cvijet....

...i malo izbliza...

...uskoro slijedi nastavak  
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 14:17
smile71Ajme Primavera kojom si nas kolekcijom iznenadila sve ljepse od ljepsega ,al ipak moram priznati da je moje srce osvojilo također jedno srce ono smaragdno predivno je
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 11:10
Primavera nam se zaljubila - prekrasna srca.

A Japančicu si baš iskombinirala, onako za čistu desetku.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 11:16
....hvala ti puno draga Rosa Thank%20You

...draga moja Otok, puno ti hvala Thank%20You ...hahaha, dobro si me nasmijala... srčeka su ipak produkt moje želje da malo osnažim vlastito srce koje je malo počelo "štekati"... no, da bi bilo lijepo opet osjetiti leptiriće u trbuhu...bi, ali....skoro bi rekla k'o Poe na kojeg nas je podsjetila Monna...nikad više...
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 12:59
Mr.Bean je urnebesan LOL
Srčeka su predivna, istančane izrade i pomalo pomaknuta i sigurno će odlično proći na FloraArtu Thumbs%20Up
A kokeshica je divna, ali otkud ti washi papir?!? Shocked hoću i ja, jesi s neta naručivala?
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 17:27
predivno, ova srčeka su mi prekrasna, ne znam koje bih izdvojila kad je svako posebno na svoj načinsmile84
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:42
smile227  koja prekrasna srca...bas kao i tvoje veliko srce...smile76
savrsena su srceka i mislim da ce se sve pokupovat samo tako,ja bi ih sve odmah LOL
a tek lutkicasmile58smile77....ti tako savrsene stvari radis.... toliko truda je tu ulozeno i zaista se vidi da je radeno s ljubavlju...  samo mogu jos reci smile141
Na vrh
bartolino View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 64
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bartolino Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 23:56
srca su mi odlična....ali lutkica mi je vrh vrhova...svaka čast
http://picasaweb.google.com/tfstfs
http://www.facebook.com/?ref=home#/profile.php?ref=name&id=100000681663131
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 11:25
Originalno poslano od člana kami kami napisao:

Mr.Bean je urnebesan LOL
Srčeka su predivna, istančane izrade i pomalo pomaknuta i sigurno će odlično proći na FloraArtu Thumbs%20Up
A kokeshica je divna, ali otkud ti washi papir?!? Shocked hoću i ja, jesi s neta naručivala?

... hvala ti puno draga Kami na posjetu i krasnom komentaru, nadam se da ću nakon Flore i ja stići optrčati sve galerijice, sad sam malo "zgužvana" s vremenom Thank%20You  ...da, washi papir me privlačio otkad sam čula za njega, a lani sam dobila na poklon nekoliko malih primjeraka od naše Monne koja je svoj poklon podijelila samnom... pa smo onda kćer i ja lutale bespućima interneta i na e-bayu našle hrpu ponuđača te se samo prema uzorcima odlučile za neku australsku firmu i naručile, moja je kćer čak i bidala i dobila ih po nekoj smiješnoj cijeni... na kuverti je žig sljedećeg sadržaja: tapzon01, PO BOX 558, Elsternwick Vic 3185, Melbourne, Australia, email: tapzon01@gmail.com  ...e sad, da me tučeš ja se ne sjećam kak se točno zvala ta tvrtka, ali velim, ima cijelo čudo ponude na e-bayu....ima samo jedna sitnica koja meni ne smeta jer ih koristim za nakit, ali bi tebi možda smetala s obzirom da za origami trebaju veći komadi (bar ja laik tak mislim LOL ) ...oni ti pošalju narezane papiriće različitih veličina, od cca B5 veličine do čisto malih kojih naravno ima najviše... to može biti i posljedica te specijalno niske cijene koju smo izlicitirale, no velim, meni to nije smetalo... nadam se da sam pomogla Smile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 11:29
...drage moje curice Sandra, Maslačak, Bartolino, velika pusa svakoj, srčeka ste vi prava, hvala vam puno, puno, puno Thank%20YouThank%20YouThank%20You
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 11:56
...još malo novih radova, neću previše opisivati jer mi je vrijeme dragocjeno... ukratko, i dalje je sve od polimerne gline (Fimo, Premo) uz dodatak specijalnih folija, zlatnih i srebrnih listića, a nova posebnost je specijalna epoksi smola imenom Magic Gloss, koja se stvrdnjava pod UV zrakama, dakle pod lampom za nokte koju naravno nemam Wink pa sam hvatala tople sunčeve zrake, a efekt je zapanjujući, ne znam koliko će se to iz mojih nevještih fotki vidjeti...

...memories...

...ruby...

...kvadratići a la Klimt...

...vulkan... i privjesak i perlice od polimerne gline...

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 12:08
Proljeće, jučer 14:50

Primavera napravila si prekrasne privjeske, ali ovaj me skoro oborio sa stolice!!!
Jednostavno prekrasno!!!

Tek sam sada uočila post drago Proljeće u Friškom ispod čekića, pa sam ga prenijela ovdje u galeriju.... Hvala ti puno, puno na ovako krasnom komentaru Thank%20You
Na vrh
Zrinka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zrinka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 13:29
Jako lijepe nove stvari, veselim se Flori smile78
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 12:29
samo uzdišem i pušem i dahćem i nemrem si ga bilivit koliko divota ti možeš istisnut iz svojih prstića i svojeg srca...i padan na dupe i dižem se ponovno da vidim i dalje i opet i opet...
ovaj donji dio zelenog srca mi srce drapa svojom ljepotom "kao fol" jednostavnošću a garant se polomiš da to dobiješ...i ovo zlatno-bakreno je jednostavno čarobno...

a ova lutkica - ajme si ga meni...rado bi se šetala sa njom bilo gdje...
bit ćeš najglavnija na Flori...sigurna sam...

da sve prodaš, da ti još i svašta naruče, da se super zabaviš, da još nešto naučiš(ako je to moguće)...da imate super vrijeme...

a sad idem malo trčat za onim mojim malim draguljem jer se konačno malo pojavilo sunce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.