Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 07:34
Draga Anaida tvoj vrt buja i još malo bit če potpuna eksplozija boja,a već je počela pomalosmile106
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 07:52
Vrbica je zaaaakon, kad ju vidim kod tebe tako krasnu sto put mi je više žao što je moja krepucnula. Ako ove godine dođem na Floru prvo  ću nju tražit.
I sve ostalo ti se krasno razbujalo, sva sreća pa to vlažno vrijeme paše i našim biljčicama a ne samo napasnim puževima.
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 09:12
Anaida, s obzirom  kako "otoke" popunjavaš biljkama, još malo i trebat ćeš novi "otok". Znam iz iskustva Smile , a puževima stavljaj talog od kave, ne vole ga!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 10:32
Anaida, ono sredstvo ferramol o kojem sam ti pisala je biološko sredstvo, ja nemam kućne, tj. dvorišne ljubimce pa ga stavljam bez straha (imam tuđih Angry i ne vidim da im smeta), druge cure koje imaju i mačke i pse u dvorištu ga stavljaju bez straha.Možda da se raspitaš u poljoapoteci Wink...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 11:16
Tvoje me slike uvijek oduševe, prvo zato što se vidi kako je sve lijepo ukomponirani i drugo vidi se da je svaki put sve rascvjetanije, zelenije, ljepše...Clap
život je more
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 13:39
Draga Anaida kod tebe je sve kao u priči ne samo pupovi ruža.
Onaj saliks izgleda fenomenalno.Sve ti je tako uredno i ograđeno.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 13:43
Savrseno! Uredno, osmisljeno, sve pod konac Clap
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 14:06
ah ti tvoji otoci, poluotoci, kamenjari, dok sve obiđem  i sagnem se da malo pročeprkam  po gustišu, zabole me koljena.
Zaista se sve kod tebe draga Anaida tako raskošno razbujalo...pitam se samo kaj bi bilo da još i sunca ima...
prekrasan vrt, cvijeće, kamen...potpuni užitak za dušu.
lijepi pozdrav
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 17:11
Predivan, osmišljen, uredan vrt. Travnjak izgleda tako svježe i zeleno (pomalo patim za tim), a kamenjar je predobarClap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 00:08
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Vrbica je zaaaakon, kad ju vidim kod tebe tako krasnu sto put mi je više žao što je moja krepucnula. Ako ove godine dođem na Floru prvo  ću nju tražit.
I sve ostalo ti se krasno razbujalo, sva sreća pa to vlažno vrijeme paše i našim biljčicama a ne samo napasnim puževima.

a moju ukrali
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 09:08
Gioiaa, nevjerojatno mi je to kako netko može iz tako divnog i uređenog dvorišta, u kojem se vidi koliko truda, znoja i ljubavi vlasnik ulaže u svoj vrt ukrasti cijeli grm!! Sramota!! Čovjek vrijedi koliko i njegovo poštenje - a poštenje tog čovjeka zaista je vrijedilo valjda toliko koliko i salix u novcu (pritom ne mislim na onu pravu, nematerijalnu vrijednost koju je ta vrbica za tebe imala i koju ima za sve nas koji biljke volimo) i neka ga je "prodao", to svoje "poštenje" skačući preko tvoje ograde poput zadnjeg kriminalca. Želim mu ugodno gledanje u ogledalu. Isto tako mislim i o svim ostalim lopovima - onim malim i onim većim koje svakodnevno susrećemo. Poštenje i samopoštovanje se ne prodaju nikad ni pod koju cijenu. Jer su iznad svih vrijednosti.

Ivna - istina, sad sam se malo više zainteresirala za Ferramol, vidim da i na netu piše da ne smeta ni glistama ni kukcima, samim time niti kućnim ljubimcima pa ni mojem Fifiju ne bi smjelo smetati.. A sjetih se i da sam ga kod Bake vidjela, ta plava zrnca.. Baš ti hvala, zaista si mi dala dobar savjet! Još ću pitati u poljoprivrednoj ljekarni i staviti ga bar na strateška mjesta u vrtu, ona najugroženija od puževa! Hvala!!

Maestral - hvala na posjeti, travnjak smo lani u proljeće sasvim obnovili jer smo imali dosta korova. Ovog smo ga proljeća gnojili domaćim, prirodnim pilećim gnojivom i za sad je dosta zahvalan!

Miro021 - samo da je malo više sunca, biljkice kao i ja već žude za sunčanim danima.

Horti - žao mi je što ti je salix uvenuo, nadam se da će ga u Zg biti.. Inače ga ima tu kod mene u Međimurju u našem rasadniku, pa tako da imaš informaciju ako ga ne nađeš..

Lantana - kod mene zimi sve nestane, baš je zato lijepo čekati proljeće i gledati buđenje prirode.. A mene pak tvoje morsko cvjetne slikice i zimi drže u lijepom raspoloženju, dok su ove proljetne koje nam sada slikaš, kao i ljetne i jesenje divne,divne,divne!

Katruža - i ja ti već duže razmišljam o proširenju nekih postojećih otoka (posebno onog središnjeg) ali me zasad MM od toga odgovara. Ipak, onaj najnoviji otok još nije ograđen, baš zato da bih ga mogla proširiti prem apotrebama i željama Smile . Joj, mi ti uopće kavu ne pijemo - samo capucino iz vrećica, tako da do sada nikad nisam s talogom probala iako sam čula da je dobar protiv puževa. Ali pepeo sam im stavljala, i solila ih.. A skupljala ponajviše. sad mi je Ivna savjetovala neki biološki pripravak, pa budem vidjela, možda im s tim zabiberim.

Josipa - ja ti samo nekoliko grmića ruža imam. zato radosno dođem u tvoju vikednicu i mirišeeeem sve tvoje grmove...

Mimar - hvala na posjeti i lijepim riječima! Čudna sam ja pomalo - volim kaos, gužvu, guranje biljkica - ali u omeđenom prostoru Smile 

Retriver Sara - dobodošla si mi uvijek, a ako ćeš čeprkati dodam ti ja neki mali stolčić. Poslije se dogovorimo - ja skuham capucino a tebe molim za one tvoje fine kolače o kojima svi pišu na forumu! Wink

Svima pusa velika!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 09:32
smile94volim vidjeti gužvu u tvojim otocim i poluotocima, a tek kamenjar smile93
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 19:15
Uvijek uživam u šetnji tvojim vrtom.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 20:30
Anaida
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 08:00
Bromelija - evo i najnovijih slikica kamenjara, jučer sam ga sliknula..

Cimicifuga - uvijek se veselim kad te vidim kod mene, a najviše zato što znam da i kod tebe ima novih slikica kad nam na forum dođeš!

Gioo mila - Smile 
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 08:15
Kad će procvasti moji kamenjar-karanfilići, već ih jedva čekam...

Patuljak nadgleda kamenjar i zadovoljan je rastom i razvojem!

A ovdje na slici u lijevom kutu moj Fifi nadgleda mene kako slikam. Inače, Fifi je neki dan imao svoju prvu malu avanturu s krticom.. Suma sumarum njegova kopanja i borbe s gospođicom u zemlji  - rupa duboka cca.40 cm i nekoliko manjih rupa, dosta uništena cvijeća i lukovica u jednom otoku, sasvim zmazana njuškica, šapice ajme meni prljave, hrpa razbacane zemlje i strganih biljaka a od krtice ni k.

U cvetnjaku iza hižice
irisi a vide se i zečja uheka
 i rudbeckija koja raste pomalem

pakujac

i opet irisi

P.Bosmans
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:15
Tvoji otoci i kamenjar ostavljaju me bez riječi...
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 11:29
Tvoj kamenjar kaskadnog oblika sa tako ogromnim kamenjima je zaista fascinantan,a i ja čekam tvoje karanfilesmile71Perunike su ti lijepo rascvjetanesmile57
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 14:50
woow draga kamenjar i ovako izgleda predivno a tek kad se rascvate pa kad karanfili zamiriše..irisi i pakujac su jako lijepi..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 20:51
Prekrasan ti je taj tvoj kamenjar! Baš se veselim novim slikama sa rascvjetanim karanfilima
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.