Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 144145146147148 226> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo, draga moja prošetala i našetala sam se tvojim dvorištem, nagledala lijepoga cvijeća. Znam da me razumiješ što me dugo nije bilo, jer se ove godine kuhamo svaka u svome sosu......, ali glavu gore i ti i ja i idemo dalje...... Neke smo tulipane imale iste ove godine (bordocrveni i narandžasti - nareckani) i ja sam im se kao i ti veselila ko malo dijete. A ti ga još i lijepo upakiraš, pa je prezentacija još bolja.
Zamirišali su mi tvoji karanfilići sve do mene, a obožavam ih.
Tebi velika
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hvala ti draga moja -borim se koliko mogu ali nisam zadovoljna nikako sa svim ali opet se nadam da če biti ok ---jedino mi još preostaje da baš ostanem ovakva kakva jesam ali slabim opet na sve te pretrage moram ponovo jer nije baš kako su mislili da če biti ali opet se evo sa cvijećem borim i nalazim neku snagu i utijehu u njemu pa me drži
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga nemoj brinuti, neznaju liječnici kakva se čuda događaju tamo gdje je ljubav. Svi smo uz tebe, a i tvoje te cvijeće voli, to se vidi!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja neznam kako ču sve ovo podnijeti.toliko sam tužna mislila sam odustati od odlaska za Zagreb ---ali ako sijednem to je još jedan moj poraz ----a cvijeće mi je sve -što me najviše drži ---hvala ti ma svemu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Niho, divno cvijeće, divno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mila Niho, šaljem ti puno, puno pozitivnih misli i želja za svim najboljim! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga niho u ovo malo vremena što dam tu ,jako sam te zavolila i sve cvjeće ovog svjeta prenijela bi tebi samo da budeš dobro,a evo malo na ovaj način
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
------- Ma hvala ti sunce moje najljepša ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa šta je sad, znam da cvijeća imaš, valjda si potrošila sve okvire
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo i mene da ti dižem moral!
![]() Malo sam "štrajkala" u vrtovima a eto sad prvo u tvoj!
I da ti se pohvalim, ona tvoja "luda" kopriva koju sam dobrano ošišala i to ošišano stavila u vodu.... eno pustila korijenje. Sutra ću malo prošvrljati kud s njom u vrt.
Ona glavna i dalje krasi db!
![]() |
|
![]() |
|
------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Diži se Niho, hoćeš da svi potonemao
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ti si prava majstorica cvijeća i fotografije
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Ma nedam ja tebe -ti si moj život to znaš ----------volim teeeeee
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niho, samo hrabro, vidjet ćeš da nije ništa strašno i da si paničarila bez potrebe. ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
poslala sam ti zraku sunca,valjda je stigla do tebe
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Niho draga opet brinem, pa nećeš valjda pored svog cvijeća i svih nas tonuti u depresiju? Moraš reći
![]() Znam da nije lako, ali može se, vjeruj mi, znam to iz iskustva ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 144145146147148 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |