Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 245> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je da si našla još onih plavih tegli ,a po meni fali ti još do kraja ograde.Ukrašeni prozor mi je prekrasan kakvo je ono sitno cvijeće u tegli na prozoru ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da ne ponavljam što su cure prije napisale..... ti ionako znaš da sam ja tvoj vrt upisala među "vip"
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
ako izostavm moju tihu patnju (kamenje), onda ovaj put odusevljenje ide plavim saksijama i lobelijama koje krase ogradu (staza pored je nista manje skockana
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage moje cure, koliko mi je uvijek veselje kad vas vidim kod mene, ne mogu vam opisati... Radujem se što sve što u vrtu radimo možemo međusobno podijeliti i što se na ovom forumu samo dobre i pozitivne misli mogu čuti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
nemoj Maloga peseka špotati,tak je zgodan!Budi dosljedna sa zabranom,naučil bu,ak je moja mačketina ,onda budu svi!Kak je velika promjena od lani!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bijeli clemati i weigelia su prekrasni, puno novog cvijeća, a sve sladno (ne vidi se da Fifi ordinira), a ova slika kamenjara je naj...
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
navratila,
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bravo za (još
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Plave teglice su baš ljupke na toj ogradi,a cijeli vrt je svaki dan sve bujniji i rascvjetaniji
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svaki put kad navratim bude mi lijepo u tvom vrtu! Otoci su sve bujniji i bujniji!
Vidim da si kupila ljetnicu koju sam ja pikirala, ali sam na kraju odustala. Ne znam mu ime. Stavila si ga u posudu sa giranima na prozor. Pratit ću kako će napredovati kod tebe, a možda ga drugi put i kupim!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I šta da ja još kažem o tvom lijepom vrtu,cure su sve pohvalile
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Prekrasno!!!!!! Baš je lijepo!!!!!! Sunčano!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Draga prekrasno se to kod tebe odvija ,a ono crveno ma sta bilo fantasticno izgleda
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj me vrt svaki puta oduševi svojom, na neki način, jednostavnošću rješenja a opet bogatstvom raznolikosti.
Ti otoci po travnjaku su divni.
Što se tiče štetočine, kopača, bojim se da je Otok preoptimistična.
Naš Spoti i danas ima dva mjesta na kojima čim stigne iskopa rupu. Sreća pa tu nema što iskopati, osim što razbaca zemlju tamo gdje joj nije mjesto.
Možda da staviš kakve štapiće tamo gdje kopa....
![]() S pužomorom budi oprezna, navodno ima miris koji privlači i pse.... tako sam čula.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kako ti je uredno , sve lijepo ograđeno
![]() Imaš svega što je potrebno ,i četinjača ,i drveća a i cvijeća,da bi idila bila potpuna.One plave saksije su super.Neobična boja ,dobro se slažu uz zeleno. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mali vražić odlučio praviti štetu, proći će ga to.
Kod tebe kao i uvijek prekrasno. Ono crveno što ne znaš što je, ako dobro vidim , lychnis coronaria ili rumenka |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
moram ponovno navratiti,nisu se sve slike otvorile.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasno!!! Draga Anaidica, kod tebe je sve tako lijepo da se uopće ne primjećuje da je prošao rovokopač (ić mali)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sunčane slikice iz mog vrta u kojem već tri dana nije padala kiša!! Ali, da ne bi bilo sve idealno, moj Fifi je opasno počeo kopati i to baš u otocima i poluotocima. Dosta mi je cvjećki uništio, a i korijenje nekih od njih oštetio. Krtice trenutno nemam, znači ne kopa za njom, nekako mi se čini da kopa iz dosade, iako mi i to nije jasno jer se svakodnevno igramo s lopticom, ganjamo se po vrtu, pružamo mu i MM i ja jako puno pažnje. Hmmm, pesek ko pesek, isprobava što smije.. Sad se malo i svađamo, pa ga ja malo kritiziram i nadam se da će moja dosljednost sa stalnim povicima NE!! uroditi plodom. Našla sam još plavih teglica!!! u teglicama su lobelie, bijele i bordo boje.
Sad ograda ovako izgleda.
![]() Moja kućica još nema fasade pa mi se prije nije činilo potrebnim ukrašavati prozore, ali i cigla je ljepša ako na njoj nešto cvate, zar ne!?
![]() Koprivnice u svojim teglama s prijateljicama lobeliama. Prva, druga, treća.
![]() ![]() ![]() Turski karanfili mirišuuu.. Imam ih dosta u vrtu i sad otvaraju cvjetiće..
![]() ![]() ![]() Ne znam kaj je ovo crveno, molim znalce da mi pomognu.. Trajnica je, lani sam ju posadila a ove godine prvi put ovako divno cvate.
![]() Kamenjar, pogled od gore
![]() Ruže i četinjače
![]() Osim Lantaninih darova ovdje su i kane, a možda i još nešto.. Vidjet ću kad naraste, zaboravim što sve ubacim u tegle i zemlju..
![]() Poluotočić s jorgovanom i glicinijom
![]() Weigela i crnjika oko nje
![]() Evo i druge weigele, a iza se nazire gaura..
![]() Moj klematis..
![]() Lonicera na ogradi, zapravo su dvije, ali su se sasvim ispreplele.. Ova više desna još nije počela cvasti.
![]() Središnji otok mog vrtića..
![]() ![]() Umjetničko djelo prirode. Salix izbliza.
![]() ![]() Poluotok kod pumpe (skrivena iza čempresa), sa svim i svačim.
![]() Poluotok lijevo. I rovokopač Fifi je na slici
![]() ![]() A ovdje je ispod drveta sve još malo, malecko..
![]() Pogled od iza, kroz bambus, na vrt.
![]() ![]() Razlijevaju se boje na ovoj slici... Mobitel mi ima opciju slikanja pejzaža i tad su mu boje nekako mekše, ali vidim da mu se tada na rubovima slike i razliju boje,a ovdje je to poprimilo još i veći efekt..
![]() To je sve za danas... Pusa svima!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Najdraže moje gošće, uvijek mi je veselje vidjeti vas i čitati vaše komentare. MM je obavio sve "muške" radove u vrtu, tako i kamenjar, a ostalo je moj dio poslića i zadovoljstva!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |