Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 20:10
Hvala Vam drage moje Tongue...nego evo moj Jasmin je procvjetao,cijeli Bergamo se je uzmirisao Big%20smileBig%20smile!

Prvo pogled na moj dio dvorista Smile:

A evo i ljepotan nad ljepotanima Big%20smile:

(tek poceo cvijetati..)

A evo sad "bum" Tongue...nego bilo mi je mrsko ici na terasu i skidati ves od komsinice,slikati Jasmin pa opet odjecu okaciti LOL LOL pa nemojte obracati paznju na to Big%20smile

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 19:56
Police su prekrasne, ali ono na njima još ljepše, ali ruže - prekrasno
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 11:37
Ma ja volim one stalažiceeeeeeeeeeeeesmile39-pa imaš više nego jaaaaaaa
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 11:15
divan kutak kaktusa ,a za novosti iz vrta
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 21:21
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Džomba predivno cvijeće a kaktus kutak je super!

Zanima me kako se zove onaj cvijet što ti je "donijela ptica"? Nije li to ono što ovdje zovemo pasići a negdje zečići ili kako već?

I ja draga mislim da je u pitanju "zecic" Tongue i moram se zahvaliti pticici Big%20smile, sinoc sam joj stavila koju mrvicu hljeba Big%20smile!! Hvala ti najljepsa!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 20:24
Džomba predivno cvijeće a kaktus kutak je super!

Zanima me kako se zove onaj cvijet što ti je "donijela ptica"? Nije li to ono što ovdje zovemo pasići a negdje zečići ili kako već?
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 19:45
Mali kaktus...osmjehnem se svaki put kad napisem tvoj nick Tongue..hvala ti sto uvijek navratis Wink!

Mari...doci cu ja da ih presadimWink..ja nikad ne koristim rukavice..s njima je kao i sa zivotinjama,ako ima pokazes da te nije strah vse prodje kako treba Tongue..neka neko ne pomisli da sam prolupala Tongue ali ja i moji kaktus smo veliki "prijatelji" Big%20smile

Anaida...uvijek je lijepo vidjeti te ovdje,hvala ti Tongue

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 16:09
Puno lijepih ideja i slikica si nam darovala!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 16:03
lijepa kolekcija kaktusa, što se mene tiče ja ih volim samo gledati
spremam se presaditi dva svoja velika kaktusa i to su teške muke (imam jako osjetljive jagodice na prstima, pa se bojim pic,pic..)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 21:42
smile71Tu je puno lijepih novosti
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 21:25
Konacno sam sredila i ovaj ugao dvorista,tako da sad uzivam u mom cvijecu i ne vide se vise kante za smece od moje komsinice koja ih nije htjela pomjeriti Confused...tu sam prebacila svo cvijece,kaktusi imaju svoju "kucicu" Tongue a ostalo cvijece ima hlad tako da nije izlozeno direktnom suncuWink!!

Jasmin sam smjestila ovdjeWink

Fuksija s svojim prelijepim cvjetovima Tongue:

Crassula,Fuksija i ostali imaju svoj dio Wink u ovom mom "zelenom" uglu Big%20smile

Ovaj cvijet mi je donijela pticica LOL...izrastao je u vazni gdje je Forzicija,ja ga nisam posijala LOL

I jos malo novosti iz dvorista Tongue

Moje ruze Wink

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 09:17
Lijepo je izniklo,bit če cvjetića,čuvarkuća,rožac,,ružica,sve je lijepoThumbs%20Up
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 23:03
Malo novosti iz dvorista...

Sjeme od Iris,dosta toga je izraslo...

I jos malo novosti iz dvorista..

Cuvarkuca je konacno malo" zivnula" od kako sam je prebacila u dvoriste..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 10:39
JOj koja ljepota -kad dođeš u Bosnu sev to nosi sa sobom ili te smile232 moram biti moora se sve to uživo vidjeti i maznuti smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 08:47
Kaktusi su po meni predivni sa svojim oblicima,ali i kad procvjetajusmile71Kod tebe su sami kapitalcismile183
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:22
vauuuu...bas imaju predivan cvijet
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:09
Kisa pada i pada...Ouch...jutros nam je malo usjalo sunca i uspjela sam posijati neko sjeme u dvoriste i bila sam pocela sredjivati jedan ugao u dvoristu kad evo opet jakog vjetra..i kisa...a bila sam i zemlju pripremila da presadim kaktuse...samo sam Crassulu uspjela presaditi(koja mi nazalost ove godine i nije tako lijepa)i Cliviu..bila je ogromna ali kako mi je ostala napolju smrzla se je ali sam spasila tri male Klivije koje su bile sakrivene s majkom biljkom Big%20smile! Napravila sam par slika novih kaktusa ali samo ove sam prebacila na Photo pa evo i s vama da podijelim slike WinkTongue!!

Echinofossulocactus (trebam jos provjeriti da li je rijec o echinofossulocactus "pentacanthus" ili o "echino. "lamellosus" Wink )

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 07:20
Znači treba im pjevati!LOLJer zalijevam ih naravski!LOL

Malo šale, ali su ti zbilja lijepi!Thumbs%20Up
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:50
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

smile94   šta radiš da ti kaktusi tako lijepo cvjetaju

Pjevam im Big%20smile,tepam Big%20smileiako me nekad i bocnuWink...i zaljevam ih kisnicom! Tongue Dok cvijetaju zaljevam ih cesce-dva,tri puta sedmicno...i naravno,imaju dosta svjetlosti i zimi i ljeti Wink!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:37
smile94   šta radiš da ti kaktusi tako lijepo cvjetaju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.