"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 37> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanja ova perunika je super, ajde taj borač uslikaj da mu se vide cveteki
![]() samo ti slikaj pa ćemo uz put otkriti imena |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Konty
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala Tija i mene je ta perunika oduševila svojom profinjenošću i ljepotom.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cvjetna iznenadjenja me po ovakvom (ne)vremenu najvise razvesele
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dragi moji, uspjela sam u svojoj svaštari poslikati nove cveteke. bilo je puno kiše ali i korova koji je podivljao.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konti, nisam mogla bolje ![]() zečeki: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ovo je iza gospodarske zgrade. koma! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga moja, cveteki su super, a ruže posebne
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() Ima svega sve je lijepo, ali opet je moj favorit perunika. Kako je to lijepo cvijeće!
|
|
![]() |
|
hvala Vam drage moje Baka i Konti što ste odvojile malo vremena pogledavši moje cveteke. bit će toga još jer je sve počelo više manje pupati i cvasti.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Bas su ti lijepi ti tvoji cveteke, nadam seda u njima uzivas.
![]() |
|
![]() |
|
draga moja uživam u njima!veselim se svakom novom cveteku kao malo dijete. još da počupam višak "drača". |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Kaj bi ja dala za sto cvjetova ove tvoje ''kome'' iza gospodarske zgrade....
A vrtek ti je zgodan. Perunika je stvarno prekolijepa! ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga Perla! ako trebaš cveteke bazge za domaći sok od bazge, nema problema.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lijepe ruže,vodenika i to bijela,imam je i ja i oduševljena sam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga moja Miro veliko TI HVALA! ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |