Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 74>
Korisnik
Poruka
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 19:38
Prelijepo svaka čast ali petunijeeeeee smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 19:53
Vau skoro sam se onesvjestila kad sam vidjela onaj klematis, da si odma napisala kako se zove taj ljepotan - moram ga imati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:10
Medo, baka, hvala na posjeti. smile78
Forzicija, i ja jako volim petunije. A i surfinije. Jučer sam baš ubola 4 komada.
Triša, klemić se zove Miss Bateman, donio ga MM u zamjenu za onog koji je gecrk. Jako brzo raste, a nije ni skup bio.

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 13:19
Jooj i meni je u oko upao onaj predivni clematis..stvarno je prelijep..ma uostalom kod tebe je sve lijepo, kamenjar je za 10..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 15:01
Super,a tek clematissmile57
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 18:52
Petunije  su predivne,mogu mislit kad se pruže u svojoj raskoši,koji če to balkon bitismile64
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 00:05
Cvijeće je baš rascvjetano, vidi se da vodiš veliku brigu o njima. 
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 23:28
Bigi, zaista te treba pohvaliti za uloženi trud na izgradnji kamenjara - sigurno ne skidaš oči sa njega.

A petunije u žardinjerama ti zaista lijepo napreduju.
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 02:05

Poz bigmamma :), super su mi ovi tvoji kamenjari, sukulentići, hoste i sve Tongue!

No zanima me, koji ti je ono clematis, da li je možda snow queen? Predivan cvijet ima, divan, divan, divanSmile

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:57
klemic presladak,kamenjar
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 12:45
čuda si toga napravila
a žeravak se žari crveni

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:06
Kao prvo, malo sam zanemarila svoje dvorište( a i vaša dvorišta) pa se ispričavam svima kojima nisam odgovorila.
Stefi, mali kaktus, Mira, lucy, cimi, giooia i Mari, hvala vam na pohvalama i posjeti mom dvorištu. Drago mi je da vam se sviđa.
Malaluna, clematis nije snow queen, nego Miss Bateman, kako kaže etiketa.

Jutros se ko kokoš probudila u 5, srknula malo kave i malo poslikala cveteke, čisto da si vrijeme prikratim.
Evo zadnjih fotki

Rano jutro, dvorište se tek budi:

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:10
A sad, malo onoga što si je MM kupio ( sbi kupio, s tim da ja moram održavat, genijalac)
Fuksija 

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:18
Pijetlova ili puranova, ne znam točno čija, ali krijesta u svakom slučaju

Alisum

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:22
Neki ljučibasti

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:27
A sad malo onoga što mi je svekrva dala.

Katica kaže crnjika ili nigella (ja naravno pojma nemam)

Nešto

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:28
Vidim ja da tvoj M voli lijepe stvari, ova fuksija je stvarno krasna!
ClapThumbs%20Up
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:32
Noćurci ponorili, ove godine su visoki kao nikad do sad

Moja svekrva tvrdi rudbekija, Katek kaže gilardia, baš me briga kak se zove kad je ovako lijepa

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:39
Zvončeki se razbacali ( hvala ti, bromi, prekrasni su)

Ova vinca moje najmlađe kćeri malo ofucano izgleda( možda zato što je natapa vodom svaki put kad ja ne gledam, pogotovo po najvećem suncu)

Mystine hoste narasle toliko da se one moje male sirotice više skoro i ne vide

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:44
Astible ( hvala goga)

Petunije iz žablje perspektive

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.