Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 74> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepo svaka čast ali petunijeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau skoro sam se onesvjestila kad sam vidjela onaj klematis, da si odma napisala kako se zove taj ljepotan - moram ga imati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Medo, baka, hvala na posjeti.
![]() Forzicija, i ja jako volim petunije. A i surfinije. Jučer sam baš ubola 4 komada. Triša, klemić se zove Miss Bateman, donio ga MM u zamjenu za onog koji je gecrk. Jako brzo raste, a nije ni skup bio. |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jooj i meni je u oko upao onaj predivni clematis..stvarno je prelijep..ma uostalom kod tebe je sve lijepo, kamenjar je za 10..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super,a tek clematis
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Petunije su predivne,mogu mislit kad se pruže u svojoj raskoši,koji če to balkon biti
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvijeće je baš rascvjetano, vidi se da vodiš veliku brigu o njima.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bigi, zaista te treba pohvaliti za uloženi trud na izgradnji kamenjara - sigurno ne skidaš oči sa njega.
A petunije u žardinjerama ti zaista lijepo napreduju. |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Poz bigmamma :), super su mi ovi tvoji kamenjari, sukulentići, hoste i sve No zanima me, koji ti je ono clematis, da li je možda snow queen? Predivan cvijet ima, divan, divan, divan |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
klemic presladak,kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
čuda si toga napravila
![]() a žeravak se žari crveni ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Kao prvo, malo sam zanemarila svoje dvorište( a i vaša dvorišta) pa se ispričavam svima kojima nisam odgovorila.
Stefi, mali kaktus, Mira, lucy, cimi, giooia i Mari, hvala vam na pohvalama i posjeti mom dvorištu. Drago mi je da vam se sviđa. Malaluna, clematis nije snow queen, nego Miss Bateman, kako kaže etiketa. Jutros se ko kokoš probudila u 5, srknula malo kave i malo poslikala cveteke, čisto da si vrijeme prikratim. Evo zadnjih fotki Rano jutro, dvorište se tek budi: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim ja da tvoj M voli lijepe stvari, ova fuksija je stvarno krasna!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |