Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 11:00
Predivan vrt, a hostinjak fantastičan!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 06:46
jako ti je lijepi hostinjak, stvarno mi se zdopada. i još ta paprat... ma sjajno!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 19:42
Ima Gogo pravo, svake godine pratim kad dodaju nove riječi našem ionako bogatom jeziku baš bi ta riječ bila super, naročito naspram nekih bezveznih.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 13:50
Gogo polako sad ću se uobraziti da sam Ladanica ( za zaboravne; Tomislav Ladan, hrvatski jezikoslovac, prevoditelj, leksikograf, ....) Embarrassed
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 11:49

Super je sve, a hostinjak genijalan! 

Zanimljivo, u našem jeziku zaista postoji riječ za hostinjak i glasi - 'hostarnik'.
Meni je ipak hostinjak puno ljepše i lakše za izgovorit. Predloži ti lijepo Matici hrvatskoj tu riječ kao novu riječ hrvatskog jezika. Možda dobiješ i onu nagradu koju dodjeljuju jednom godišnje za novotvorenice. Puno je bolje tvorena od tog nezgrapnog hostarnika.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 10:55
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

korijenko posto sam slucajno navratila ja cu ti reci,bez problema prezime,posadi u zemlju,kod mene se prosirilo bas puno.

pisale mi u isto vrijeme, proširilo se i kod mene grozno i već sam počupala toliko koliko je tu na fotki
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 10:50
Draga moja jel ti vidiš kakvu ja kućicu imam, ja ti samo pospremam unutra Pasifloru, kale (jer su u tegli) i Haemanthus albiflos i to samo zato jer mi je Voki to rekao, Za ostalo nemam mjesta, i zato ja obožavam trajnice i sve što zasadim više neide van (osim kad radim pretumbacije Wink).
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 10:48
korijenko posto sam slucajno navratila ja cu ti reci,bez problema prezime,posadi u zemlju,kod mene se prosirilo bas puno.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 10:40
Mačići su prva liga Thumbs%20Up baš im paše ime...
Ja i dalje navijam da "problematična" gredica i dalje ostane problematična Wink
A sad jedno pitanje- ove kamenjarke po rubovima što cvatu bijelo imam i ja ali u vazi, da li ti opstanu vani bez problema??

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 09:18
Hvala, hvala još jednom.

Jučer mi je čak i prijatelj koji nema veze s cvijećem rekao "ti si taj vrtek čist lepo sredila ide to tebi"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 09:36
Nije ni moj velik vrt pa udavih
Ali iskreno volim proviriti u tvoj vrt i najvise volim dio oko hostijaka
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 09:21
Horti zbilja je sve bujnije i bujnije, a tek nakon ove kiše dok zatopli sve će opet rasti ko ludo.

Gioiaa vrt je mali pa se nema ni puno toga za pofotkati različitoga, pa si mislim da vam dosađujem.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 14:59
Sa ovakvim slikama i vrtom ne mozes dosadititi
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 13:44
Eto me malo i u umjetnički vrtek Thumbs%20Up. Tijica, tu je sve ljepše i bujnije svakim danom, baš kak treba Clap.
Lijep mi je hostinjak, prelijepa aleja heuchera ali mi je baš problematična neodoljiva.
Super!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 12:52
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ti si uz neke druge ljude na forumu kriva što sam se zaljubila u hoste i heuchere, ali onaj mačić je nešto zaista predivno.

Kako god okreneš za nešto sam kriva na forumu, ali ajde za ovo ću preuzeti odgovornost Wink
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 10:08
Forzicijo hvala!

Miro, ružica ima latice ko baršun a prekrasno miriši. Hostice su još bebe.

Lucy (neznam po kome si si dala nadimak, ali ja se uvijek sjetim filma "Dok si spavao" i Sandre Bullock i preslatkog Billa Pullmana) sretna sam ako nekome moj mali gradski vrt daje mogućnost da se opusti i to još ovako virtualno.

Anči, čuvaj okice!

Goga, neš ti Hostinjaka na pola metra kvadratna, ali ....i to je Hostinjak. A gredica, čuj snađi se kako znaš i umiješ, htjeli smo u tegle ali ta varijanta nam je bila preskupa pa smo se snašli s ovim što imamo doma, a vidim da i paprika i paradajz lijepo napreduju, pa će biti i za koji ručak.

Misty htjela sam jednom leći na travu pa da me dragi fotka i da jednostavno tako dobijete dojam veličine vrta, ali bilo mi bezveze da ne velite "gle ovu kak se producira" jer ovak na fotkama mi vrtek nekak veći izgleda.

sjeti se......
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 10:03
Ti si uz neke druge ljude na forumu kriva što sam se zaljubila u hoste i heuchere, ali onaj mačić je nešto zaista predivno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 08:32
Zna misty koliko je ljubavi tu uloženo, to se i vidi i osjeti!
Aaaaaaaa 80m2 kažeš, nevjerojatno čak i za nekoga tako urednog! smile39
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:46
prekrasan ti je hostinjak.njega nije nikad dosta.dobra ideja sa podignutom gredicom.Clap
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:09
smile94 smile94
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.