Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 78> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tija, moram priznati posramljen da sam tek danas prvi puta posjetio Davorinov blog. No, nikad nije kasno zadiviti se i reći da su radovi naprosto nevjerojatni. provedoh neko vrijeme jednostavno šuteći i diveći se prizorima rijeke, cvijeća, mjehurića... bez teksta i daha ostadoh. PREKRASNO! moram ponovno pohvaliti i vrt koji me isto tako ostavlja bez rijeći. ma sve je jednostavno prekrasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Perla znam da me "lojtrice" čekaju samo ja zbilja neznam kad ću po njih. Hostinjak se bude opet popunio jer sam kod svekrve našla nešto što još nemam, a ona ni nema pojma što ima, u prilog tome ide činjenica da ti ona REŽE lišće i "aranžira" i stavlja u vazu. Skoro me srčani trefio dok sam to vidjela. Ja ove godine nisam ni jorgovan imala u vazi.
"I, kako naša romantična Misty kaže, sve je tako uredno! Još kad bi znala koliko ljubavi je akumulirano u Malom gradskom vrtu.....!
![]() Ma nije tak uredno kako se čini, to zbilja sam tak na fotkama izgleda. A što pak se ljubavi tiće ima je puno, i one prema cvijeću a i one druge.
Rosa2 draga hvala ti što posjećuješ moju šumicu i što uživaš u njoj.
Triša hvala, a Heuchere ...... samo da stignem do Zagreba, stižu nove zanimljive....i jedva ih čekam.
Bako hvala za kritiku fotografija, prenjeti ću ju umjetniku.
Mali kaktuse, a sve to na 80 m2 koliko imamo dvorišta....jedino mi je žao što ne mogu nigdje ukomponirati nikakav grm kojih ima prekrasnih i zanimljivih, a o penjačicama da ne govorim.
Medvjede nemoj biti posramljen jer nemaš zašto. Zahvaljujem ti se u Davorinovo ime na pohvalama koje su upućene fotografijama, a ja ti se zahvaljujem za vrtnu "priču".
Znate o čemu sam razmišljala, ja svoju staru temu vidim a u njoj postoje toliki krasni postovi koje ste uputili mom vrtu da bi bilo zgodno napraviti tj. iskopirati postove i napraviti "Najbolje iz..."
.....i hvala svakom šetaću po mom vrteku, koji i ne ostavlja trag da je tu bio.....
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala Ančice!
još malčice Hostinjaka.............ili sam vam dosadila s njim?
![]() Sisyrinchium angustifolium mačić
![]() moje ljepotice
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hostice su se lipo razbujale,a boja ove ruže je predivna
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Večeras sam odabrala tvoj vrt za posljednju šetnju. On mi daje onu tišinu, smiraj. To mi večeras treba. Hval Tija.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
prekrasan ti je hostinjak.njega nije nikad dosta.dobra ideja sa podignutom gredicom.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zna misty koliko je ljubavi tu uloženo, to se i vidi i osjeti!
Aaaaaaaa 80m2 kažeš, nevjerojatno čak i za nekoga tako urednog! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti si uz neke druge ljude na forumu kriva što sam se zaljubila u hoste i heuchere, ali onaj mačić je nešto zaista predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Forzicijo hvala!
Miro, ružica ima latice ko baršun a prekrasno miriši. Hostice su još bebe.
Lucy (neznam po kome si si dala nadimak, ali ja se uvijek sjetim filma "Dok si spavao" i Sandre Bullock i preslatkog Billa Pullmana) sretna sam ako nekome moj mali gradski vrt daje mogućnost da se opusti i to još ovako virtualno.
Anči, čuvaj okice!
Goga, neš ti Hostinjaka na pola metra kvadratna, ali ....i to je Hostinjak. A gredica, čuj snađi se kako znaš i umiješ, htjeli smo u tegle ali ta varijanta nam je bila preskupa pa smo se snašli s ovim što imamo doma, a vidim da i paprika i paradajz lijepo napreduju, pa će biti i za koji ručak.
Misty htjela sam jednom leći na travu pa da me dragi fotka i da jednostavno tako dobijete dojam veličine vrta, ali bilo mi bezveze da ne velite "gle ovu kak se producira" jer ovak na fotkama mi vrtek nekak veći izgleda.
![]() |
|
![]() |
|
Kako god okreneš za nešto sam kriva na forumu, ali ajde za ovo ću preuzeti odgovornost
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Eto me malo i u umjetnički vrtek
![]() ![]() Lijep mi je hostinjak, prelijepa aleja heuchera ali mi je baš problematična neodoljiva.
Super!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sa ovakvim slikama i vrtom ne mozes dosadititi
![]() |
|
![]() |
|
Horti zbilja je sve bujnije i bujnije, a tek nakon ove kiše dok zatopli sve će opet rasti ko ludo.
Gioiaa vrt je mali pa se nema ni puno toga za pofotkati različitoga, pa si mislim da vam dosađujem.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nije ni moj velik vrt pa udavih
![]() Ali iskreno volim proviriti u tvoj vrt i najvise volim dio oko hostijaka ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala još jednom.
Jučer mi je čak i prijatelj koji nema veze s cvijećem rekao "ti si taj vrtek čist lepo sredila ide to tebi"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mačići su prva liga
![]() Ja i dalje navijam da "problematična" gredica i dalje ostane problematična
![]() A sad jedno pitanje- ove kamenjarke po rubovima što cvatu bijelo imam i ja ali u vazi, da li ti opstanu vani bez problema??
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko posto sam slucajno navratila ja cu ti reci,bez problema prezime,posadi u zemlju,kod mene se prosirilo bas puno.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |