Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 78> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivan vrt, a hostinjak fantastičan!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
jako ti je lijepi hostinjak, stvarno mi se zdopada. i još ta paprat... ma sjajno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ima Gogo pravo, svake godine pratim kad dodaju nove riječi našem ionako bogatom jeziku baš bi ta riječ bila super, naročito naspram nekih bezveznih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gogo polako sad ću se uobraziti da sam Ladanica ( za zaboravne; Tomislav Ladan, hrvatski jezikoslovac, prevoditelj, leksikograf, ....)
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Super je sve, a hostinjak genijalan! Zanimljivo, u našem jeziku zaista postoji riječ za hostinjak i glasi - 'hostarnik'.
Meni je ipak hostinjak puno ljepše i lakše za izgovorit. Predloži ti lijepo Matici hrvatskoj tu riječ kao novu riječ hrvatskog jezika. Možda dobiješ i onu nagradu koju dodjeljuju jednom godišnje za novotvorenice. Puno je bolje tvorena od tog nezgrapnog hostarnika.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
pisale mi u isto vrijeme, proširilo se i kod mene grozno i već sam počupala toliko koliko je tu na fotki
|
|
![]() |
|
Draga moja jel ti vidiš kakvu ja kućicu imam, ja ti samo pospremam unutra Pasifloru, kale (jer su u tegli) i Haemanthus albiflos i to samo zato jer mi je Voki to rekao, Za ostalo nemam mjesta, i zato ja obožavam trajnice i sve što zasadim više neide van (osim kad radim pretumbacije
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
korijenko posto sam slucajno navratila ja cu ti reci,bez problema prezime,posadi u zemlju,kod mene se prosirilo bas puno.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mačići su prva liga
![]() Ja i dalje navijam da "problematična" gredica i dalje ostane problematična
![]() A sad jedno pitanje- ove kamenjarke po rubovima što cvatu bijelo imam i ja ali u vazi, da li ti opstanu vani bez problema??
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala, hvala još jednom.
Jučer mi je čak i prijatelj koji nema veze s cvijećem rekao "ti si taj vrtek čist lepo sredila ide to tebi"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nije ni moj velik vrt pa udavih
![]() Ali iskreno volim proviriti u tvoj vrt i najvise volim dio oko hostijaka ![]() |
|
![]() |
|
Horti zbilja je sve bujnije i bujnije, a tek nakon ove kiše dok zatopli sve će opet rasti ko ludo.
Gioiaa vrt je mali pa se nema ni puno toga za pofotkati različitoga, pa si mislim da vam dosađujem.
|
|
![]() |
|
Sa ovakvim slikama i vrtom ne mozes dosadititi
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Eto me malo i u umjetnički vrtek
![]() ![]() Lijep mi je hostinjak, prelijepa aleja heuchera ali mi je baš problematična neodoljiva.
Super!
|
|
![]() |
|
Kako god okreneš za nešto sam kriva na forumu, ali ajde za ovo ću preuzeti odgovornost
![]() |
|
![]() |
|
Forzicijo hvala!
Miro, ružica ima latice ko baršun a prekrasno miriši. Hostice su još bebe.
Lucy (neznam po kome si si dala nadimak, ali ja se uvijek sjetim filma "Dok si spavao" i Sandre Bullock i preslatkog Billa Pullmana) sretna sam ako nekome moj mali gradski vrt daje mogućnost da se opusti i to još ovako virtualno.
Anči, čuvaj okice!
Goga, neš ti Hostinjaka na pola metra kvadratna, ali ....i to je Hostinjak. A gredica, čuj snađi se kako znaš i umiješ, htjeli smo u tegle ali ta varijanta nam je bila preskupa pa smo se snašli s ovim što imamo doma, a vidim da i paprika i paradajz lijepo napreduju, pa će biti i za koji ručak.
Misty htjela sam jednom leći na travu pa da me dragi fotka i da jednostavno tako dobijete dojam veličine vrta, ali bilo mi bezveze da ne velite "gle ovu kak se producira" jer ovak na fotkama mi vrtek nekak veći izgleda.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti si uz neke druge ljude na forumu kriva što sam se zaljubila u hoste i heuchere, ali onaj mačić je nešto zaista predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zna misty koliko je ljubavi tu uloženo, to se i vidi i osjeti!
Aaaaaaaa 80m2 kažeš, nevjerojatno čak i za nekoga tako urednog! ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
prekrasan ti je hostinjak.njega nije nikad dosta.dobra ideja sa podignutom gredicom.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |