Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo sad da pokažem i jedan kaktus koji mi je Triša lično kupila i eto mi sad samo šalje poruke koliko se potošila kuka ko pičnuta za tim novcem tako da sam i ja prisiljena sad da šišam ćuke da bi joj to vratila
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo sad malo sa sajma koji su me nama na početku šokirali ali stvarno nisam mogla odoljeti da ih ne uslikam i postavim oduševljena sam sa njima
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Niho nisam sigurna šta te je šokiralo što se kaktusa tiče količina ili odnos veličina/cijena?
![]() |
|
![]() |
|
Da iskrena budem ja stvarno nikad nisam gledala na cijenu kaktusa kolika je -jeste me 1 Meksikanac kojeg ja već imam oduševio i cijena mu je baš bila paprena ...a ovi ostali nisu ništa skupi samo stvarno nisam sebi ni jedan uzela jer većinom imam sve -------a nism ljubitelj tako mali kaktusa -onaj koji sam poželjela već se nalazi kod mene od moje TRIŠE poklon -
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
evo i mene malo k tebi
![]() ![]() nego,....kakve predivne božure imaš ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasan si poklon dobila niho.
![]() Imam par katusa nisam neki veliki ljubitelj nihov.
Al se obradujem svakom njihovom cvijetu.
![]() Imam jedan što smrdi kad procvijeta pa privlači muhe .
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
jesusna pa ovo zgledi kak da si u ušla u slastičarnicu i veču svi u glas kupi me ,kupi me
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
baš si guba kaktus dobila, kak da ima tortu na vrh glave
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je l' to tebi tako u kockama i raste oko kuće?
![]() ![]() ![]() Malo šale na tvoje majstorije. Ali ti je cvijeće prekrasno.
A bome i Trišin kaktus je neki poseban!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
naravno da sam prvo spazio tortu, kakav bi ja to medo bio da ne vidim samo slatko?
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
He Niho ,imaš kockice- bockice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow niho predivne astilbe, surfinija, ruže, kaktusi..
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |