Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 148149150151152 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 20:30
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Iz nihinog vrta mogu ti samo zamirisat ćevapismile96
------joj kao da sio znala evo upravo sam ih većerala a tebi sine smile52-samo sanjaj -ja i Selina akobogda uskoro ih jedemo a ti se valjaj koliko hoćešWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 20:32
Evo sad da pokažem i jedan kaktus koji mi je Triša lično kupila i eto mi sad samo šalje poruke koliko se potošila kuka ko pičnuta za tim novcem tako da sam i ja prisiljena sad da šišam ćuke da bi joj to vratila
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 20:34
Evo sad malo sa sajma koji su me nama na početku šokirali ali stvarno nisam mogla odoljeti da ih ne uslikam i postavim oduševljena sam sa njima
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 20:35
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 20:35
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 20:36
.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 21:02
Niho nisam sigurna šta te je šokiralo što se kaktusa tiče količina ili odnos veličina/cijena?Wink. Ja sam bogme počela štucati kada sam vidjela ove tvoje slike, jer ovo ne da su picmoljci, ovo su minijature koje povečalom tražiš...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 22:26
Da iskrena budem ja stvarno nikad nisam gledala na cijenu kaktusa kolika je -jeste me 1 Meksikanac kojeg ja već imam oduševio i cijena mu je baš bila paprena ...a ovi ostali nisu ništa skupi samo stvarno nisam sebi ni jedan uzela jer većinom imam sve -------a nism ljubitelj tako mali kaktusa -onaj koji sam poželjela već se nalazi kod mene od moje TRIŠE poklon -
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 22:39
evo i mene malo k tebi Smile sreća da sam za kaktuse skroz nezinetersirana jer za njih nemam mjesta ni volje, ali u njihovom cvijetu uživam kod vas koji ih imate Wink
nego,....kakve predivne božure imaš smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 22:57
Krasan si poklon dobila niho.
smile82

Imam par katusa nisam neki veliki ljubitelj nihov.

Al se obradujem svakom njihovom cvijetu.
smile146
Imam jedan što smrdi kad procvijeta pa privlači muhe .
smile183

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 23:16
nisam ni očekivala da će kaktusarka poput tebe bez emocija proći pored ovako divnih primjeraka.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 23:23
jesusna pa ovo zgledi kak da si u ušla u slastičarnicu i veču svi u glas kupi me ,kupi me smile103
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 06:36
baš si guba kaktus dobila, kak da ima tortu na vrh glave
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 10:18
Je l' to tebi tako u kockama i raste oko kuće?WinkLOLLOL

Malo šale  na tvoje majstorije. Ali ti je cvijeće prekrasno.
A bome i Trišin kaktus je neki poseban!ClapClapClap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 10:33
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

baš si guba kaktus dobila, kak da ima tortu na vrh glave

LOL- A dobar si ti nisi ni dobro vidio kaktus ti si vidio TORTU-ja čim sam došla zapazila sam ga na startu i evo ga moj jeeeeeeeeeeeeLOLLOLLOL
LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 11:54
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

evo i mene malo k tebi Smile sreća da sam za kaktuse skroz nezinetersirana jer za njih nemam mjesta ni volje, ali u njihovom cvijetu uživam kod vas koji ih imate Wink
nego,....kakve predivne božure imaš smile39
----joj konte šta njih ima -stvarno eto sad imam i bijeli -napokon -samo da ti ćorlućim-intimLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 12:25
naravno da sam prvo spazio tortu, kakav bi ja to medo bio da ne vidim samo slatko?
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 12:28
He Niho ,imaš kockice- bockicesmile183Volim kaktuse i svi su mi lijepiThumbs%20Up
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 13:28
Woow niho predivne astilbe, surfinija, ruže, kaktusi..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 16:41
Originalno poslano od člana anči39 anči39 napisao:

Krasan si poklon dobila niho.
smile82

Imam par katusa nisam neki veliki ljubitelj nihov.

Al se obradujem svakom njihovom cvijetu.
smile146
Imam jedan što smrdi kad procvijeta pa privlači muhe .
smile183
 --------------------smile96-bože scvašta ću doživijeti na ovoj mojoj stranici -pa imam ga i ja -fujLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 148149150151152 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.