Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 48> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sjeme tog maka je zabranjeno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sledece godine imaces makova ihihi
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Mak...ostavi cahuru da se osusi, da sazri na biljci...onda se javljam za semenke
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Jasmin - ostavlja bez daha i riječi!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo ti je u dvorištu, a jasmin mora da miriše da ne možeš pored njega stajati
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Džomba,moj jasmin još ne cvjeta,valjda mu hladno..Što se tiče ovog cvjetića,meni jako liči na neku vrstu maka...Provjeri da nije neka vrta maka..Jako dosta liči na onaj koji sam ja imala opijat,ali listovi se razliku.Onaj je imao listove velike i široke..Ili je čak neka vrsta nigelle
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Nego danas sam izlazila napolje da slikam Nigeriu kad vidjoh da je blizu nje izrastao i ovaj cvijet...nemam pojma o Kojem je cvijetu rijec,mozda vi mi mozete pomoci...!? Inace,kao sto sam vec jednom govorila,gdje god ima rupica u plocniku komsinica s treceg sprata je posijala nesto tako da mi malo lici na dzunglu ovo nase dvoriste
![]() ![]() ![]() ![]() Evo slika: ![]() ![]() A ovo je Nigeria...ima je doooostaaa ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Naravno da moras ![]() ![]() ![]() @Mali kaktus,hvala ti najljepsa!!! ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nema veze kaj nije tvoj,glavno da možeš uživati u njemu
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alisa...Niho...Sara...Mimar...Mira021 ... Hvala Vam najljepsa!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Mimar,draga,ja cu uzivati u njegovoj ljepoti dok mogu al' znas mene,za mene su kaktusi br.1 ![]() Alisa,znaci u Bosni nije jos procvjetao,hm..mozda ova kisa vas zeza!? NIho,lijepo je vidjeti te opet s nama ![]() Mira021,bilo bi lijepo kad bi ga mogla vidjeti uzivo ![]() |
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Koliki jasmin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Moze da bude pored njega bilo sta
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Aaaaaaaaaaaaa,draga moja,koja ljepota kod tebe!!!Predivna je trahi!!!Mogu zamisliti kako mirišeee..Moj još nije otvorio pupoljke...
|
|
![]() |
|
@Bergenia,svi mislimo tako,vjeruj mi
![]() @Mali kaktus..raste u mom dvoristu,tj.u dvoristu gdje ja zivim,znaci Jasmin nije moj..nazalost ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa gdje za Boga miloga raste tako veliki jasmin
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ove zadnje slike su me oduševile!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |