Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nada-m nova galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

nada-m nova galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 33>
Korisnik
Poruka
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:05
Naravno da svatko treba iskreno reći svoje mišljenje, nebi bilo normalno da se svima sve sviđa , ja volim da se tako komentira,a svatko iz svog iskustva zna da nekad zamislimo jedno ispadne drugo, pokušamo popraviti pa ispadne još gore , upravo mi se to događalo prošli vikend jer sam kao morala do ponedeljka nešto napraviti , potrošila sam sate i sate , a rezultat katastrofa.
Neznam dali djelite moje iskustvo.
Šabice drago mi je da si posjetila i komentirala moje radove, cjenim tvoje i mišljenje svih koji izdvoje svoje vrijeme za ovaj forum.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:48
Big%20WOWHots%20for%20you ...draga Nado, meni su svi tvoji radovi vrhunska umjetnost, pa tako i ove predivne lampe, no kad bi već trebala izabrati izbor bi pao na prvu, mada bi se dugo, dugo predomišljala
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 00:30
Poštovanje Nado,ti znaš moje mišljenje o tvojim radovima pa se neću ponavljati(ali lampa sa zlatnim sjenčenjem mi je mrak)
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 10:17
Lampe su mi super.Zašto ih nema u "Friškom..."?Tko zna čega još nema u "Friškom..."Da je vremena pa sve galerije pregledati...
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:03
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:05
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:07
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:10
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:12
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:16
Lampu sa velikim , razvučenim motivom sam stavljala više puta jer sam htjela pokazati sa svih strana, ova druga je jednostavnija pa je dovoljna jedna "poza".
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:24
Nado moj pozdrav i opet se veselim gledati tvoje lijepe radove i da budem iskrena rado bih napravila kopiju kad bih mogla....čini mi se da nemam taj dar?
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 23:02

krasno si uredila abazur,motiv je prekrasan.cestitam nado.smile73

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 23:21
Kika i Sara, hvala na posjeti i komentaru, a možda da pojasnim Sari da je sjenilo ili abažur napravljen od svile koju sam prvo oslikala , pa poslala u radionicu gdje se izrađuju sjenila i uradak je pred vama, a postolje je od drveta koje mi izrađuje jedan vrijedan i talentirani majstor
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 16:07
smile91lampe su ti romanticne, fenomenalno izgledaju, smile169
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 18:01
prekrasne lampe....i to još u mojim omiljenim bojamasmile95.....da li radiš s bojama za svilu,navodno onda abažur ostaje proziran.....
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 19:43
koja romantika, predivno
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 21:13
p r e k r a s n o ooo...
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 21:37
Hvala vam na posjeti i lijepim riječima
MARE-N svila je oslikana sa bojama za svilu i radim jako pažljivo jer se kod upaljenog svjetla jako vide svi eventualni nedostaci i pogreške, što pri danjem svjetlu nebi bilo vidljivo.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 21:55
Jako su lijepe lampe Clap, izrađene s mjerom i ukusom
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 19:16
prva lampa mi je jednostavno božanstvena i prekrasna, neodoljiva...
ma nemam riječi stvarno same pohvale.
nije ništa lošija druga, ali prva me jednostavno oborila s nogu...
stvarno vidim spretne i iskusne ruke u ovom oslikavanju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.