nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 33> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno da svatko treba iskreno reći svoje mišljenje, nebi bilo normalno da se svima sve sviđa , ja volim da se tako komentira,a svatko iz svog iskustva zna da nekad zamislimo jedno ispadne drugo, pokušamo popraviti pa ispadne još gore , upravo mi se to događalo prošli vikend jer sam kao morala do ponedeljka nešto napraviti , potrošila sam sate i sate , a rezultat katastrofa.
Neznam dali djelite moje iskustvo. Šabice drago mi je da si posjetila i komentirala moje radove, cjenim tvoje i mišljenje svih koji izdvoje svoje vrijeme za ovaj forum. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Poštovanje Nado,ti znaš moje mišljenje o tvojim radovima pa se neću ponavljati(ali lampa sa zlatnim sjenčenjem mi je mrak)
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Lampe su mi super.Zašto ih nema u "Friškom..."?Tko zna čega još nema u "Friškom..."Da je vremena pa sve galerije pregledati...
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lampu sa velikim , razvučenim motivom sam stavljala više puta jer sam htjela pokazati sa svih strana, ova druga je jednostavnija pa je dovoljna jedna "poza".
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Nado moj pozdrav i opet se veselim gledati tvoje lijepe radove i da budem iskrena rado bih napravila kopiju kad bih mogla....čini mi se da nemam taj dar?
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno si uredila abazur,motiv je prekrasan.cestitam nado. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Kika i Sara, hvala na posjeti i komentaru, a možda da pojasnim Sari da je sjenilo ili abažur napravljen od svile koju sam prvo oslikala , pa poslala u radionicu gdje se izrađuju sjenila i uradak je pred vama, a postolje je od drveta koje mi izrađuje jedan vrijedan i talentirani majstor
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
prekrasne lampe....i to još u mojim omiljenim bojama
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
koja romantika, predivno
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
p r e k r a s n o ooo...
|
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti i lijepim riječima
MARE-N svila je oslikana sa bojama za svilu i radim jako pažljivo jer se kod upaljenog svjetla jako vide svi eventualni nedostaci i pogreške, što pri danjem svjetlu nebi bilo vidljivo. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako su lijepe lampe
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prva lampa mi je jednostavno božanstvena i prekrasna, neodoljiva...
ma nemam riječi stvarno same pohvale. nije ništa lošija druga, ali prva me jednostavno oborila s nogu... stvarno vidim spretne i iskusne ruke u ovom oslikavanju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |