Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 54>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 13:36

Prekrasno i posebno, kapljice su odličan dodatak!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 11:49
Evo malo nastavak-more i dalje...

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 22:01
Odlična ideja, a još bolja izvedba.
Divim se tvojoj urednosti, prekrasni etui, a motivi neočekivani, a tako dobri Clap
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 01:01
 Smiley%20Sunglasses ....bome dozvala ti nama ne samo ljeto, nego i paklenu vrućinu , a etuii taman za nove čale, bilo sunčane, bilo one za gledanje... kao i uvijek, prelijepo, uredno, domišljato, a ovog puta i pomalo vrckavo, baš za dugo toplo ljeto.... poštovanje majstorice Moj%20naklonMoj%20naklonMoj%20naklon
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 00:35
Sve što prođe kroz tvoje ruke, ispadne savršeno...to već i ptice na grani znaju, nemoguće je izdvojiti jedan kao favorit...cijela zbirka je fantastična!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 19:17
prekrasni ljetni motivi, vidim da su svojom ljepotom uspjali dozvati ljeto.
juhu!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 21:45
Odlični su, veseli i ljetni
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 19:40
prekrasno, prekrasno, preeeeekraaaasnoooo
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 16:05
mare,nado
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:37
volim naočale, a pogotovo "upakirane"u unikatne (sada je problem kako napisati)etuie, neznam bolje
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 20:11
hi draga.....etuii su u modiWink......odlično,odličnosmile71
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 19:44
sarita,KIKA,hvala
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 14:37
Bravo,pravi izazov da se krene put mora.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 11:55
stvarno ne znam koji bi probrala toliko su svi lijepi i zanimljivi. svaka cast.smile64
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 10:23

E mile moje , tmurni dani ne prolaze a ja sam na silu izvukla inspiraciju za morske motive da se i da vas malo oraspoložim a i zbog obećanja da ću masline jedno vrijeme ostaviti da odmore.

Ni sunca ,ni dnevnog svijetla ali evo nekih umjetnih osvjetljenja...

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:16
nakon ovog tvog sata ja ne bum nipomislila napraviti više sat jer još uvijek kakoti kažeš bečim i pasem oči nad ovomljepotom i uopće se ne usuđujem ništa ni raditi niti više komentirati jer misim da bi bilo kojom riječi sve uprskala...ožd aovimsmajlićem dočaram moj doživljaj sata... smile90
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 23:49
Još jedan u nizu prekrasnih radova..Thumbs%20Up  
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 01:20
  Love%20Gaze Love%20Gaze Love%20Gaze ...draga Maslina, još jedan tvoj odličan sat, ne bi rekla niti kičast ni preraskošan, jednostavno prelijep, jer onu pravu dozu ti uvijek dobro pogodiš i nema šanse da pređeš granicu dobrog ukusa... naravno, ukusi su različiti, meni je ovo prekrasan sat iz više razloga: 1. tvoje nevjerojatne maštovitosti pri odabiru maslinskih motiva; 2. genijalne zamisli da spojiš naizgled nespojivo, ove barokne vitice s najprepoznatljivijim mediteranskim motivom; 3. savršenog baratanja konturnim zlatom koje se famozno stopilo s ovom prelijepom zelenom podlogom...

...a kaj se ljubavi prema dvorcima tiče, meni ni 80 ne bi bilo dovoljno Castle ...nije da bi u njemu živjela, ali obožavam, obožavam lunjati njihovim sobama kad god stignem, nažalost samo u našoj domaji, pa neke već znam napamet... ima nas svakakvih zarobljenih u sadašnjem tijelu Knight 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 20:01
mislim da nije kičast,možda samo preraskošan ali sve ovisi o ukusu!ako se vlasniku sviđa -o.k.izvedba je predobra,motiv karakterističan za tebe-iznenadila bih se da su slučajno bile np.jabuke!ma super je!
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 10:09
Kako si ga sada opisala njemu uopće ne paše starinski izgled s cracelom. Možda biš trebala cracel prekriti i sve dobro prekriti raznobojnim šljokicama, ili sa malo pretjerala.
Inače sat mi je savršen.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.