Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja jel ti vidiš kakvu ja kućicu imam, ja ti samo pospremam unutra Pasifloru, kale (jer su u tegli) i Haemanthus albiflos i to samo zato jer mi je Voki to rekao, Za ostalo nemam mjesta, i zato ja obožavam trajnice i sve što zasadim više neide van (osim kad radim pretumbacije
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
pisale mi u isto vrijeme, proširilo se i kod mene grozno i već sam počupala toliko koliko je tu na fotki
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Super je sve, a hostinjak genijalan! Zanimljivo, u našem jeziku zaista postoji riječ za hostinjak i glasi - 'hostarnik'.
Meni je ipak hostinjak puno ljepše i lakše za izgovorit. Predloži ti lijepo Matici hrvatskoj tu riječ kao novu riječ hrvatskog jezika. Možda dobiješ i onu nagradu koju dodjeljuju jednom godišnje za novotvorenice. Puno je bolje tvorena od tog nezgrapnog hostarnika.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Gogo polako sad ću se uobraziti da sam Ladanica ( za zaboravne; Tomislav Ladan, hrvatski jezikoslovac, prevoditelj, leksikograf, ....)
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ima Gogo pravo, svake godine pratim kad dodaju nove riječi našem ionako bogatom jeziku baš bi ta riječ bila super, naročito naspram nekih bezveznih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
jako ti je lijepi hostinjak, stvarno mi se zdopada. i još ta paprat... ma sjajno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivan vrt, a hostinjak fantastičan!
|
|
![]() |
|
Triša sjetimo se samo međunožnog gurala (hrvatska riječ za bicikl) Medvjede a meni se sviđa tvoja riječ "zdopada" , slatko zvuči. Hvala na posjeti!
Željkić tebe nema pa nema al dok dođeš dođeš odmah k meni, hvala zbog tog.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
tija stvarno ti je divan vrt i ne mogu vejrovati da je (tako) malen jer sve izgleda tako skladno, lijepo... bez ikakvog nereda
ne znam što bih izdvojila... da spomenem kao i drugi hostinjak, p.gredicu (namjerno neću reći "p" riječ), bakinu ružu... evo dotaknuti ću se one tvoje prekrasne ,mirisne ruže (nisam još zapamtila naziv) - divna boja ![]() kod mene ih ima raznih boja, oblika... ali tek sam sad shvatila da nema crvene... a čini mi se da su mi s godinama crvene sve draže (baš ću uzeti grančicu da je razmnožim) ali zato imam double delight pa (ako hoćeš) sjeti me tamo u siječnju prije orezivanja i poslati ću ti grančice da je uzgojiš |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Svratila ja po odgovor o kamenjarki...... hvala Tija, hvala Gio.......danas ju odmah izbacujem iz tegle u kamenjar
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Draga Natalija hvala na ponudi za Double delight-icu imam ju, samo još uvijek nije procvala. I veliko hvala na ovom prekrasnom postu!
Korijenko draga samo ti svrati i po odgovore a možeš i na kavu.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ajme prekrasan vrat, prekrasno dvorište! Baš je ljupko! Mislim da kad bi ušla u njega, više se ne bi dala van! Uselila bi se u onu šupicu i ništa mi ne bi trebalo!
![]() |
|
![]() |
|
Draga Springy hvala, a čuj red za iznajmljivanje šupice je dugačak, na koliko bi je iznajmila da te upišem na listu
![]() Jučer je bio moj dan za pamćenje. Zašto pitate se želim nešto tako privatno podijeliti s vama? Moj dragi je jučer radio u Zagrebu, a kako on osjeća potrebu već duže vrijeme se meni na neki naćin zahvaliti što ga ja "pratim" u foto pohode, on je prije tog saznanja da će tog dana raditi odlučio mene odvesti mojoj dragoj Baka Bei. E pa desila se radna subota i što sad i bilo je najednostavnije da ja sjednem za volan i pokupim ga u Zagrebu. I ja sam sjela i prvi put u svom vozačkom stažu vozila u Zagreb i imala sam tremu, jedan moj dragi prijatelj mi je rekao "ne daj nase ni podase i čuvaj se". I isplatilo se, jer druženje je bilo fenomenalno a doma sam otišla ovako
![]() dobro nije sve bilo moje bilo je 50% toga i za jednu dragu prijateljicu kojoj sam učinila uslugu i prevezla joj biljčice u Čk.
A sad da pokažem i moj vrtek fotkan u pola osam ujutro danas, kad sam se ja još "borila" sa snovima moj dragi se iskrao iz kreveta da bi nastale ove fotografije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je fotograf pronašao u vrtu a ja nisam ni znala da postoji
![]() pa se onda "gazdarica" iskobeljala iz kreveta, popila kavicu na terasi i nakon toga prionula sađenju jer sutra pritišću neke obaveze pa se ne stigne
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno je tvoj dragi fotkao
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Što reći na ovakve fotografije doli: Moj duboki naklon!
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Gazdarici
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tija draga kad vidim da si bila u kupovini i meni srce zaigra,nije važno koliko tvoga,čar je u biranju cvića
![]() Tvoj vrt je ful rascvjetan i krasi ga lipo cviće ![]() |
|
![]() |
|
Zahvaljujem se na svim komplimentima upućenim i mom dragom i meni. Mimar dragi reko da se brzo digneš i ispraviš kičmu jer se moraš čim prije oporaviti, da bi mogla krenuti na "ubrzani tečaj" fotografije! I hvala za poljubce, konačno da i ja nešt takvog dobijem.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Krasno jutro u još ljepšem vrtu!
A tvoj dragi svaki put uspije uhvatit kamerom prekrasna djela neobično talentirane majčice prirode, o kojima ja vječito pričam i kojima se cijeli život divim.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |