Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 78> |
Korisnik | ||
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da moja draga tako slika, veruj mi da ne bih ni ja slikao, već bi to ona radila umesto mene.
![]() |
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Nije loš ovaj prtljažnik.
A kad će ti se omaknuti da jednom slikaš sama, pa da ti slike izgledaju ko nama običnim smrtnicima ![]() |
||
![]() |
||
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
|
Vrt stvaaarno blista!
A kaj si donesla od Bake Bee,ljubomorna sam! |
||
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
TM je pravi majstor fotografije,a tebi pohvale za ovako divan vrt
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Gogo ja mislila da misliš na mene
![]() Voki put bio uspješan, uz dobar savjet je lakše. Vrt blista, a da si tek vidio moje okice kad je sve bilo posađeno......
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Kad li će netko pred mene kleknut
![]() komplimentima.
|
||
![]() |
||
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
|
Vidim da je put bio uspešan, a vrt blista kao i uvek!
|
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
![]() |
||
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
|
Krasno jutro u još ljepšem vrtu!
A tvoj dragi svaki put uspije uhvatit kamerom prekrasna djela neobično talentirane majčice prirode, o kojima ja vječito pričam i kojima se cijeli život divim.
|
||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
||
![]() |
||
|
Zahvaljujem se na svim komplimentima upućenim i mom dragom i meni. Mimar dragi reko da se brzo digneš i ispraviš kičmu jer se moraš čim prije oporaviti, da bi mogla krenuti na "ubrzani tečaj" fotografije! I hvala za poljubce, konačno da i ja nešt takvog dobijem.
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Tija draga kad vidim da si bila u kupovini i meni srce zaigra,nije važno koliko tvoga,čar je u biranju cvića
![]() Tvoj vrt je ful rascvjetan i krasi ga lipo cviće ![]() |
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Gazdarici
![]() ![]() |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Što reći na ovakve fotografije doli: Moj duboki naklon!
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Prekrasno je tvoj dragi fotkao
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Springy hvala, a čuj red za iznajmljivanje šupice je dugačak, na koliko bi je iznajmila da te upišem na listu
![]() Jučer je bio moj dan za pamćenje. Zašto pitate se želim nešto tako privatno podijeliti s vama? Moj dragi je jučer radio u Zagrebu, a kako on osjeća potrebu već duže vrijeme se meni na neki naćin zahvaliti što ga ja "pratim" u foto pohode, on je prije tog saznanja da će tog dana raditi odlučio mene odvesti mojoj dragoj Baka Bei. E pa desila se radna subota i što sad i bilo je najednostavnije da ja sjednem za volan i pokupim ga u Zagrebu. I ja sam sjela i prvi put u svom vozačkom stažu vozila u Zagreb i imala sam tremu, jedan moj dragi prijatelj mi je rekao "ne daj nase ni podase i čuvaj se". I isplatilo se, jer druženje je bilo fenomenalno a doma sam otišla ovako
![]() dobro nije sve bilo moje bilo je 50% toga i za jednu dragu prijateljicu kojoj sam učinila uslugu i prevezla joj biljčice u Čk.
A sad da pokažem i moj vrtek fotkan u pola osam ujutro danas, kad sam se ja još "borila" sa snovima moj dragi se iskrao iz kreveta da bi nastale ove fotografije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je fotograf pronašao u vrtu a ja nisam ni znala da postoji
![]() pa se onda "gazdarica" iskobeljala iz kreveta, popila kavicu na terasi i nakon toga prionula sađenju jer sutra pritišću neke obaveze pa se ne stigne
![]() |
||
![]() |
||
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
|
Ajme prekrasan vrat, prekrasno dvorište! Baš je ljupko! Mislim da kad bi ušla u njega, više se ne bi dala van! Uselila bi se u onu šupicu i ništa mi ne bi trebalo!
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Natalija hvala na ponudi za Double delight-icu imam ju, samo još uvijek nije procvala. I veliko hvala na ovom prekrasnom postu!
Korijenko draga samo ti svrati i po odgovore a možeš i na kavu.
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Svratila ja po odgovor o kamenjarki...... hvala Tija, hvala Gio.......danas ju odmah izbacujem iz tegle u kamenjar
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
tija stvarno ti je divan vrt i ne mogu vejrovati da je (tako) malen jer sve izgleda tako skladno, lijepo... bez ikakvog nereda
ne znam što bih izdvojila... da spomenem kao i drugi hostinjak, p.gredicu (namjerno neću reći "p" riječ), bakinu ružu... evo dotaknuti ću se one tvoje prekrasne ,mirisne ruže (nisam još zapamtila naziv) - divna boja ![]() kod mene ih ima raznih boja, oblika... ali tek sam sad shvatila da nema crvene... a čini mi se da su mi s godinama crvene sve draže (baš ću uzeti grančicu da je razmnožim) ali zato imam double delight pa (ako hoćeš) sjeti me tamo u siječnju prije orezivanja i poslati ću ti grančice da je uzgojiš |
||
![]() |
||
|
Triša sjetimo se samo međunožnog gurala (hrvatska riječ za bicikl) Medvjede a meni se sviđa tvoja riječ "zdopada" , slatko zvuči. Hvala na posjeti!
Željkić tebe nema pa nema al dok dođeš dođeš odmah k meni, hvala zbog tog.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |