Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 245> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imala sam čast da vidim ovaj vrt uživo,to trebate vidjeti s koliko truda i mašte je ovo dvoje mladih ljudi uredilo svoj vrt.Otoci i poluotoci su puni lijepog cvijeća i ukrasnog grmlja.Cijeli vrt odiše elegancijom i mirnočom.Svaka čast njegovoj vlasnici. Draga Anaida,najljepše se zahvaljujemo što ste nas ugostili i s nama proveli vrlo ugodno poslijepodne.Hvala na druženju i na poklonima.
Radujemo se vašem skorom dolasku.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kao što uvijek to činim, tako i danas SVIMA zahvaljujem i na posjeti i na lijepim mislima!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bila sam malo u zaostatku u pregledavanju slika...............
Ostala sam bez riječi na viđeno..................
Prekokrasno!
Cvijeće je toliko lijepo da nema riječi kojima bi se moglo opisati............stoga vrijedu u njemu pogledom uživati!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Novi kamenjar je super, baš kao i stari, bit će to lijepi prizor rascvjetana lavanda i kamen
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Swe je prekrasno ,a sada je još prekrasnije
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Bez imalo pretjerivanja u posjeti tvom vrtu ostanem uvijek bez daha
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo je velika kiša sunčevih zraka padale danas po ovom prekrasnom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kako ti je terasa prekrasna, zamišljam mora da je lijepo ujutro popiti kavu na njoj a ono oko tebe mir, tišina ...i ova ljepota
![]() E a sad bih kao i Niho i ja mogla vrištati na tvoje astilbe, ma što im radiš ženo, moje neće i neće ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga anaida, vrtek je baš fino šaren i rascvjetan, a poseban štih daje ovaj javor sa haljinicom od crnjike
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Svaki delic tvog vrta je
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš tako! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kao što kaže OTOK moguća naoblaka, a padati će kiša sunčanih zraka na ovo prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Tvoj vrt svakom novom slikom izgleda sve carobnije
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš ste vrijedni, od ideje do realizacije ne prođe ni dva dana. Bravo za novi kamenjar, već je ispunjen biljkama.
Sad slušam na radiju - kasno popodne u Međimurju moguća naoblaka ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sunce daje zemlji život.. Mojem vrtu također.
![]() Malo detalja iz kamenjara
![]() ![]() ![]() Najnoviji uradak MM - ipak nije imao mira i složio mi je još jedan red kamenja, tako da sam sada zaokružila lavandu koja tu raste a uz to sam posadila nekoliko novih grmića lavande. Kad narastu Hoyine santoline, i njih ću tu ukomponirati. Još moram dodati malo pjeskovite zemlje, te nakon toga malč od kora i, tada će i taj dio biti završen.
![]() Moja passiflorica raste po ogradi
![]() Raste i tritoma
![]() Šepuri se suručica
![]() Sredina mojeg vrta
![]() Volim šarenilo
![]() ![]() ![]() ![]() Astilbe, klinčići i hortenzija ispod šljive
![]() I za kraj - panoramic
![]() Sunce, vrt, i ja mašemo vam svima!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sara, Lucy - hvala vam na posjeti i lijepoj misli!!
Mali kaktus - samo ti dođi, radujem se tebi i pikavcu!
Niho - jel' se dobro drži ta astilbica!!?
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E danas gledam u tvoju astibu i došlo mi da vrisnem Anaidaaaaaaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sve je lijepo, ali na slikama kamenjara uvijek se zadržim dulje. Kako je dobar!
|
|
![]() |
|
Dolazim,dolazim s kaktusom,rekla si da ih ne voliš
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |