Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 14:00

Imala sam čast da vidim ovaj vrt uživo,to trebate vidjeti s koliko truda i mašte je ovo dvoje mladih ljudi uredilo svoj vrt.Otoci i poluotoci su puni lijepog cvijeća i ukrasnog grmlja.Cijeli vrt odiše elegancijom i mirnočom.Svaka čast njegovoj vlasnici.

Draga Anaida,najljepše se zahvaljujemo što ste nas ugostili i s nama proveli vrlo ugodno poslijepodne.Hvala na druženju i na poklonima.
Radujemo se vašem skorom dolasku.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 12:04
Kao što uvijek to činim, tako i danas SVIMA zahvaljujem i na posjeti i na lijepim mislima!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 22:51
Bila sam malo u zaostatku u pregledavanju slika...............
Ostala sam bez riječi na viđeno..................
Prekokrasno!
Cvijeće je toliko lijepo da nema riječi kojima bi se moglo opisati............stoga vrijedu u njemu pogledom uživati!smile128
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 22:38
Novi kamenjar je super, baš kao i stari, bit će to lijepi prizor rascvjetana lavanda i kamen Clap
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 22:34
Swe je prekrasno ,a sada je još prekrasnije Wink Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 22:33
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 22:03
Bez imalo pretjerivanja  u posjeti tvom vrtu ostanem uvijek bez dahasmile186. .
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 21:28
Samo je velika kiša sunčevih zraka padale danas po ovom prekrasnom vrtusmile79
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 17:26
Kako ti je terasa prekrasna, zamišljam mora da je lijepo ujutro popiti kavu na njoj a ono oko tebe mir, tišina ...i ova ljepota Wink.
E a sad bih kao i Niho i ja mogla vrištati na tvoje astilbe, ma što im radiš ženo, moje neće i neće Confused?!?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 15:59
draga anaida, vrtek je baš fino šaren i rascvjetan, a poseban štih daje ovaj javor sa haljinicom od crnjike LOLThumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 14:59
Svaki delic tvog vrta je
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 11:04
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

Tvoj vrt svakom novom slikom izgleda sve carobnije smile99

Baš tako!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 10:59
kao što kaže OTOK moguća naoblaka, a padati će kiša sunčanih zraka na ovo prekrasno cvijeće velim ja
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 10:47
Tvoj vrt svakom novom slikom izgleda sve carobnije smile99
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 08:07
Baš ste vrijedni, od ideje do realizacije ne prođe ni dva dana. Bravo za novi kamenjar, već je ispunjen biljkama.

Sad slušam na radiju - kasno popodne u Međimurju moguća naoblaka Cry
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 07:35
Sunce daje zemlji život.. Mojem vrtu također.

Malo detalja iz kamenjara

Najnoviji uradak MM - ipak nije imao mira i složio mi  je još jedan red kamenja, tako da sam sada zaokružila lavandu koja tu raste a uz to sam posadila nekoliko novih grmića lavande. Kad narastu Hoyine santoline, i njih ću tu ukomponirati. Još moram dodati malo pjeskovite zemlje, te nakon toga malč od kora i, tada će i taj dio biti završen.

Moja passiflorica raste po ogradi

Raste i tritoma

Šepuri se suručica

Sredina mojeg vrta

Volim šarenilo

Astilbe, klinčići i hortenzija ispod šljive

I za kraj - panoramic

Sunce, vrt, i ja mašemo vam svima!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 07:10
Sara,  Lucy - hvala vam na posjeti i lijepoj misli!!

Mali kaktus - samo ti dođi, radujem se tebi i pikavcu!

Niho - jel' se dobro drži ta astilbica!!?
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 23:05
E danas gledam u tvoju astibu i došlo mi da vrisnem Anaidaaaaaaaaaasmile107
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 23:00
Sve je lijepo, ali na slikama kamenjara uvijek se zadržim dulje. Kako je dobar!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 21:23
Dolazim,dolazim s kaktusom,rekla si da ih ne volišWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.