Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 78> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
cekajte...vracam se u vertikalu da joj kazem da sam ovog puta otkinula na ruzu ...sad moze
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
pre nego padnem u nesvest hocu da kazem da je lako njoj da ima takve slicice kad ima DM
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Često svratim ali ne ostavim traga, kriomice mi je nekako ljepše!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Evo "friških" fotografija . Procvale su nove Hostice nabavljene kod moje drage Bee![]() ![]() Coreopsis verticillata 'Zagreb' djevojačko oko
![]() Echinops ritro 'Veitch's Blue' modra sikavica
![]() Procvala je i Houttuynia cordata 'Chameleon' - Anaida sad znamo da ne samo da je efektan s lišćem već i cvate (barem ja nisam znala)
![]() Ružica Oriental curiosa
![]() Voki procvali i moji Konačno!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Baka Bea trebam pomoć! Molim Vas identificirajte mi biljčice na str.9 i to 9-tu i 10-tu fotku odozdola. Hvala!!!!
|
|
![]() |
|
Triša nemam funkciju Edit a htjela sam staviti smajlića i dok sam kliknula Šalji već je bilo kasno. Tak da si zamisli da tu ima hrpa smajlića
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-ha, to je bila simbolika, zavirila sam jutros u tvoj vrt, samo da vidim kakvo je vrijeme, i dali si to sve dobro zalila?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Rosa nemoj ti mene u prvu ligu, viš ti što se dešava sa našom prvom ligom
![]() E Bako konačno imam istomišljenicu, već sam mislila da isuviše kompliciram kad molim da se vrt pokaže iz šireg kuta, da znamo kamo tu biljku smjestiti u prostor. Hvala.
Gdje ti vidiš da su mi ruke u blatu? Triša moje dvorište ti je vrlo dobro drenirano i nema šanse da se voda zadržava, ja se uopće čudim da bilo što hoće rasti kod mene. A za kavu moraš samo sjesti u svoj bolid i skuha se za 5 min.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve što imaš je predivno, vau žuti lupinus, ali ipak su fotke tvog vrta vrhunske i zato obožavam doći k tebi, iako vidim da su ti ruke u blatu do lakta. No,no kavu ćeš skuhati drugi put.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Volim slike pojedinačnog cvijeća ali ipak dajem prednost panoramskim. One otkrivaju ustvari kakav je vrt. A tvoj je doista prava cvijetno/zelena oaza!Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Vrt ti je prva ligaaa ,a TM sve pohvalae za ovako lijepe fotke.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Anaido samo ga posadi direktno u zemlju, ako je ovu zimu preživio na -22 onda bez problema prezimljuje kod nas. Ja ga imam u polusjeni, a vidjela sam da ga imaju i u sunčanim gredicama.
Springy zapisano ali samo puni pansion dolazi u obzir! hvala.
Medvjede dragi hvala!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jutro Tija! Vidjela sam u tvojem vrteku kameleon koji je predivan - je li posađen direktno u zemlju? Prezimljuje kod nas? Tako da znam kuda i kako da ga zasadim, jer sam kupila dva mala i dobila na poklon jedan.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Tija draga, vrtek ti je sjajan, a fotke ne bum ni spominjal, sve je već rečeno. divno jutro u još krasnijem vrtu
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Da odgovorim na pitanje - iznajmila bi na jedno 2 tjedna za jedno 2 godine kad se udam, treba mi krevet za dvoje jer ću tu doći na medeni mjesec. E da, može polupansion, pa lijepo zapiši...
![]() ![]() ![]() A sad ozbiljno: fotke (i cvijeće naravno) su prekrasne, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa hvala ti!
Rain i Perlice, donešeno je "par" Hosti, "par" Heuchera, nešto čičaka, nešto.... čak i paradajzić......ali ono najbitnije donešeno je doma pet sati kvalitetnog druženja, savjeta i ono najvažnije, donešeno je moje puno srce.....hvala draga Bea.
Perla "prvi plan" su biljčice za Radosnicu , nije mojeg opet toliko bilo
![]() Anči39, hvala i tebi!
Pojavila se i "noćna ptica" Zvrk, stavljaj fotke tu negdje, šašavo mi tamo negdje komentare pisati kad nemam svoj pr...... a lijena sam ga postaviti. Lijepo te "vidjeti" tu.
Otoče, Voki je sve rekao....zašto mijenjati nešto tako dobro?
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Koji ulov
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasni pokloni od bake
Prekrasne fotografije tvoga muža.
I vrjedne ruke tvoje
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
I ja, i ja.... no, dobro možda ne ljubomorna, jer toliko cvijeća nemam kam posaditi, ali znatiželjna, svakako jesam! Buljim i mislim si: ak' je ono desno za radosnicu, onda je ono lijevo tvoje..... Ispale mi oči: kaj je ono plavo, a kaj ono crveno??????? ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |